Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

olsun, kendin yaptigin icin özel bence:)

iyim canim sen`?

Auf jeden Fall :) Hem kendim icin kullanicam onlari.

Iyiyim canim biraz canim sIkIliyor iste arbeitslos sein ist nicht schön :)

Duu sana da sorayim :) sari cicekli bi havlum var onun üzerine orange boncuk mu dikeyim oder lieber gelb?

Orange würde eher auffallen dachte ich..

ja glaub ich dir.. bist du auf der suche?

ich würde es einfarbig lassen.. yani gelb..:)

Hello mädls.

Pammy canim ben sey demek istemistim, wegen standesamtliche heirat :)

achsoooo disene yaff

canim bu arada havluna bi göz attim
ich arbeite viel mit payetten und perlen hobby olarak taki yapiyorum da
bi ara elbiselerimede yapmaya baslamistim hihi ^^
eger desensiz havlularin varsa onlara önce cizip (sabunla) sonrada üstüne dikebilirsin
so orientalische zeichen sind ganz schön

Ok diger konundan da sari dediler. Dann schließe ich mich euch an :))

Ja schon seit längerem. Aber ich hab die Hoffnung aufgegeben.

InsaAllah TRye gidince bulurum diyorum da bakalim hayirlisi.

Finanziell cok iyi olurdu cünkü.

tmm :)

bu zamanda cok zor ya... ich bin noch azubi.. ich werde aber übernommen..
yinede will ich mich bewerben.. ama zor olacak gibi..

bende birsey sormak istiyorum.. kaynimin dügünü icin weihnachtsferiende kaynanamla alisverise gitcez..
ben su türde bir elbise düsündüm dügün icin

sizce abartmismi olurum yoksa normalmi? kinada daha sade birsey düsünüyorum.. 2. resimdeki gibi..
dügünde 1. resimdeki gibi ama kirmizi renkde?

canim bence elbise secimin güzel.. ama tarzlari ayni bunlarin.. biraz modelleri farkli o kadar... bence 1. eslbise dügün icin cok güzel.. kina icin de demissin ya sade, cok güzel bi fikir.. bence kisa etekli bir sey de giyebilirsin.. yani giyebiliyorsan hani tarzini bilmiyourm cünkü.. kinaya da dügüne de uzun etek agir olur bence.. ya da yan kesimli bir sey de olur kinaya, saclarini da sade yaptirirsin... ama dügünde daha göze gelir yaparsin.. benim fikrim böyle...

canim ilk elbiseye bayildimmm vor allem in königsblau sieht das toll aus
bence regen hakli ikiside balik tarzilarida cok benziyo belki biraz daha farkli bisey bulursun
kaynin ne zaman evleniyor canim?

canim ilk elbiseye bayildimmm vor allem in königsblau sieht das toll aus
bence regen hakli ikiside balik tarzilarida cok benziyo belki biraz daha farkli bisey bulursun
kaynin ne zaman evleniyor canim?

haklisiniz kizlar...
kaynimin dügünü martda olacak..
dügünde bende dedim agir birsey olsun.. ama kinada karar veremiyorum.. kisada olabilir giyebilirim yani..
esmer oldugum icin mavi yakismaz gibi geliyor o yüzden.. kirmizi..
baska ne renk olabilir? dunkelgrün? oder grau? lila?

canim bilemicem ama kardesim esmer benim nisanimda pembe giymisdi rosa
cok yakismisti herkes bayilmisti

canim bilemicem ama kardesim esmer benim nisanimda pembe giymisdi rosa
cok yakismisti herkes bayilmisti

ama denkst du bende rosa iyi olurmu.. yas olarak.. bide cok cocuksu olmak istemiyorum...
sonucta nisanlimin abisinin dügünü...biraz oturakli olmak gerekiyor..
sade ama sIk..

ama denkst du bende rosa iyi olurmu.. yas olarak.. bide cok cocuksu olmak istemiyorum...
sonucta nisanlimin abisinin dügünü...biraz oturakli olmak gerekiyor..
sade ama sIk..

canim böyle bi yesil var das sieht seeeehr sehr edel aus ama o rengin adini bilmiyorum
sowas wär auch ganz schön

tamam tatlim iyi geceler...

resimlere baktin gercekten cok güzeller...hele o EVLENIYORUZ `lu havlular cok sekeeeeerr
ama bu havlulari kullanuyormusunuz yoksa sandigin icinde eskiyorlarmi ??? cok merak ediyorum...annem arada bir cikarirdi süslü püslü ceyizlik havularini oda cok özel günlerde
ama baska hic kimsede görmedim hep normal havlular oluyor genellikle...sen kullaniyormusun?

1. elbisenin modeli gercekten cok güzel bencede dügüne buna benzer birseyler al...kirmizi cok güzel gider bence yada dunkel lila tonlarinda birsey cok süper olur....ama kinaya daha sade birsey al bence abiye tarzi ama daha sade

1. elbisenin modeli gercekten cok güzel bencede dügüne buna benzer birseyler al...kirmizi cok güzel gider bence yada dunkel lila tonlarinda birsey cok süper olur....ama kinaya daha sade birsey al bence abiye tarzi ama daha sade

lila find ich auch schön.. bi gidelim haftaya.. sonra resim cekerim.. size gösteririm ona göre karar veririm:))

valla canim dogruyu söyleyim, aslinda cooooooook hevesliydim kullanmak icin.. ama kaynanamin evine gelin geldigim icin, tek bi parca esyami bile kullanamadim.. hatta bi tane banyo lifi cikarttim, kaynanam geri kaldirtti ondan sonra da hiiiiiiiiiic hevesim kalmadi simdi de sandigin icinde duruyor aynen de dedigin gibi.. belki burdan tasininca kullanirim.. inanir misin en hevesle aldigim havlu oydu.. evleniyoruz yazisini görünce icim erimisti, anneme aldirmistim hemen... ama iste... keske kendi evime gelin gelseydim

canim böyle bi yesil var das sieht seeeehr sehr edel aus ama o rengin adini bilmiyorum
sowas wär auch ganz schön

canim türkcesi zümrüt yesili, böyle cok güzel parlak göze gelen bi renk, hani su son zamanlarda moda olan renk degil mi??? ama almancasini bilmiyorum

canim esmersen, kendimden biliyorum, koyu renkleri at gitsin.. yasli gösteriyor zaten... bi arkadas elbise aldi ayni senin resimlerdeki gibi balik modelinde.. ama kiloluyum diye gitti siyah aldi 40 yasinda gibi durdu resmen :26: bence pammy'nin dedigi renk en güzeli hem de moda... güzel tonda bi lila ya da kirmizi da cok hos olur.. grau bos ver bence.. pembe tonlari cocuk gibi olur.. ama kina da gül kurusu olabilir.. hem hafif hem de o renk de moda simdi.. o rende uygun taki da cooooook rahat bulabilirsin ayni sekilde zümrüt yesilini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…