Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

canim yumusak veya sarkan et icin kosmayi ve yüzmeyi tavsiye ediyorlar
etin daha sIkIlasiyo ve yüzmedede zaten bütün vücudun hareket halinde
das wird schon
insallah canim ya, devamli übunglar yapiyorum nur für bauch und beine.. bakalim :)
canim ilac degil yaa o, pulver.. u ahst bestimmt davon gehört.. tv'de felan cikti.. adini sana özelden yazayim uyari almayalim.. hatta bak internetseite'si var.. hemen bakarsin..

tamam canim , fiyatinida yaz:)

ya ben bu bayani cok begendim yaaaa..... üstündeki de güzel ama icindeki ayri bi güzel.. ayniiii ben.. esmer, kara sacli kara gözlü.. ayni ayni... hatta benim fazlam var eksigim yok

demi ya önce ciciden gözümü alamadim sonra bayandan :))
ya biz bayanlar böyle düsünüyorsak erkekler neler neler diyorlardir..

wow o zaman desene mankensin diye hihi

Dün gece yatmadan bende H&Me baktim :)) Bi kac bisey bestellen yaptim. Gelsin gösteririm size. Unter anderem BHs, Sommer Kleider und eine Jacke. Ceket'te 30dan 12ye düsmüs o yüzden bi deniycem olursa giyerim olmazsa geri gönderirim. :))

regen evet canim tarz farkliligi olacak kesinlikle simdi biraz aliyorum onlari zaten bir iki sene giyerim hemen yeni kiyafet almiyorum nasilsa onlar bana uzun süre dayanir :)) birde burda takko da -50% var gestern hab ich von dort 3 panties eine weste ein pulli und zwei shirts gekauft..

ama dikkat etmem gerekiyor artik cok fazla para harcamamam lazim :S

Ah und noch etwas mädls. H&M in der Türkei ist sehr sehr teuer. Ben burdan bi elbise aldim indirimden um 4 euro orjinal fiyati 15euro. TR de aynisini buldum 30TL !! Yani bunlar direk euroyu TLye ceviriyorlar. BHs findest du nur um 20TL 25TL einfach viel zu teuer finde ich.

Yani eger TRye benim gibi gelin gidecek olan varsa burada indirimden alin TR de giyin ordan almayin ama..

Kizlar TRde nerelerden alis veris yaparsiniz? Ben nisanlimla LCW den bide Collezione den bi kac parca bisey buldum ama ordan da indirimden aldim ya bana cok pahali geliyor

Son düzenleme:

ayyy bayiliyorum lcw yee:)
pff hangi birini sayiim ki.. leke, sevenhill, rodi (bayiliyorum),defacto ve sivasda istasyon caddesinde ne var ne yoksa artik
istanbuldada fatihe gidiyoruz genelde ordaki caddede ne bulursam :) girmedik magaza birakmiyorum

Hhi lcw den bi dar paca pantol aldim 25TL birde bi etek aldim 10TL ye indirimden aldim etegi. :)
Defactoyu ve sevenhill i biliyorum. Diger leke ve rodi yi tanimiyorum hic girmedim.
Fiyat olarak fark var mi?

Ben acickasi pazardan da alis veris yapiyorum Bu sefer gittigimde esofman aldim kendime 10TL ye

canim niye almayasin ki nesi var sanki pazarin
fatihde bi carsamba pazari var mesela off bi girince kayboluyosun bidaha cikamiyosun inan bana
rodi ve lekenin digerlerinden pekde farki yok ama en son alisverimde cizgisi cok güzeldi rodinin bayildim ^^
und auch so no name demiceksin bazi kücük butiklerde cok güzel elbiseler oluyor digerlerinden daha farkli ve üretimi digerlerindeki gibi cok degil
heryerde aynisini görmüyosun yani :)

bilmiyorum niye ama türkiyeye gidince paranin degeri düsüyo sanki
harcadiklarim hic göze gelmiyo cok cabuk para harciyorum
sonra jeton düsüyo bazen burdakilerle ayni fiyata kiyafet aliyorum wenns nicht überteuert ist
bu sefer gidisimde ona dikkat etmem lazim

Ben mesela kuzenin dügünü icin no name abiye elbise aldim 150TL ye kuzen nerden aldin diye sordu fiyatini sordu agzi acik kaldi

Sen evlenince TR de mi kalacaksin? Wenn nicht o zaman yine de TR de harcamalarina dikkat et ama tatilden tatile gittigin icin ist es nicht so schlimm..

Ama ben artik o kadar sIk gittim ki para konusunda da dikkat etmeye calisiyorum.
Mesela burda Takkodan alis veris yapsam kauf ich mir eine jeans nicht um 30€.
Ich warte bis es 20€ is.

Ayni sekilde TRye gidiyorum bi kazaga 30TL vermem indirimden alirim.
Es ist ja das gleiche produk ucuzladi diye kalitesi düsük olmuyor ya.

Maddi yönden simdiden kendimi alistirmaya calistim elim cok acik olmasin diye.
Nasil baslarsam öyle giderim diye düsünüyorum.

Ben birde temelli orada yasayacagim icin dikkat etmek zorundayim sanirim :))

yok canim burda kalicam
ama dediklerinde cok haklisin kendimizi simdiden alistirmamiz lazim
bide esimin hic kiz kardesi olmadigi icin kennt er das nicht wenn ich viel kaufe bana bisey derse diyorum cok alinirim..
malesef cok duygusalim bide ondan gelen her kötü tavir veya söz beni cok daha fazla kiriyo
tatilden tatile olsa bile artik tutumlu davranmaliyim
hersey herzaman güllük gülitan olacak diye bisey yok sonucta dimi

Ja ich bin auch sehr sensibel. O yüzden bu elti konusuna cok kafami takiyorum ya :)
Burcun ne senin?
Kocan bisey demez insaAllah. Er wird sich dran gewöhnen müssen.
Evet canim man kann nie wissen was die Zukunft bringt.
Tamam simdi kurusu kurusuna hesap yapmaya gerek yok.
Ama yine de dikkat etmekte yarar var :)

burcum yay :) yükselenim koc bilmem sagt das was aus?
ins. bisey demezde alisir
aynen öyle vur deyince öldürmemek lazim :)

ayyyy askim bugün geri geldii :))
cok sacma aslinda yani zaten birlikte yasamiyoruz zaten az görüsüyoruz
ama yurtdisina cikinca sanki yanimdan gitmis gibi olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…