Almanyada yasayan 2012 Gelin Adaylari ...

Ist doch klasse nur 1euro. Ya ben gecelik aldim ama öyle özel bisey almadim daha dogrusu nerden alacagimi bilemedim. Bi TRye gittigimde markette transparan atlet ve slip aldim

Ist doch klasse nur 1euro. Ya ben gecelik aldim ama öyle özel bisey almadim daha dogrusu nerden alacagimi bilemedim. Bi TRye gittigimde markette transparan atlet ve slip aldim

ya bende trden 1-2 bh aldim simdi diyorum ne icin almissim doldu tasti ev..

buna benzer ipli gecelik var bitane siyah mit pinker schnur bide mavi..

corsettde var 2-3 tane ama böyle degisik olacak daha ariyorum.. mit strapsen
anam öyle geceliklerde dordürüz satilmiyorki sanki ne olacaksa...

söyle düsün tatlim: tr'den almanyaya gelin gitseydin ailen kolay kolay gelemezdi ama simdi ailen ne zaman isterse ve uygun olursa atlar gelir yanina

valla canim, askininbirtanesinin de dedigi gibi, entweder newyorker oder h&m.. heute habe ich eine Unterhose gefunden.. so weich und schick, nur 1 euro... aber mir war es zu gross du musst immer gucken.. 1 oder 3 euro bi sürü sey bulursun bei C&A habe ich mir so was gekauft :
http://www.c-and-a.com/de/de/shop/product.html#!/Women//Tages- & Nachtwäsche/BHs & Oberteile/79078/1

ayni renk degil ama.. nightblue

valla zengin gözüyle bakanlara dersinki almanyayi yanimda getirmedim

die bhs in der TR sind meistens push up o yüzden ordan hic almadim ama burda da adam akilli bulabildigimi söyleyemicem :))

yaaa unterwäsche olunca ben de dayanamiyorum.. sirf bir uzun cekmece unterhose var.. maasim gelsin yine alcam eskileri atcam ama, yoksa cok görünüyor..

Evet Allahtan babam yakinda emekliye de ayrilacak sIk sIk gelirler insaAllah ziyaretime. Hehe dogru dedin gercekten öyle demem lazim :)) Insanlar bilmiyor ama burda hangi sartlar altinda yasadigimizi. Tamam durumu cok iyi olanlar da vardir. Ama herkes ayni degil iste.

Hm 16euro würd ich dafür aber nicht ausgeben ya verbilligt olunca alirim ama Wie viel braucht man denn solche sachen? Ich hab echt nur normale nachtwäsche

die bhs in der TR sind meistens push up o yüzden ordan hic almadim ama burda da adam akilli bulabildigimi söyleyemicem :))

ja cok push up li o yüzden 2-3 tane falan aldiydim :) , 16 euro biraz pahalimis yaa, bende biraz ucuzlayinca alirdim:))
valla canim ilk evlendiginde cok ise yaricakdir..und dann immer :)) yani ara ara corsage gibi seyler giyip kocisin karsisina ciksan adam yeniden asik olur hahaha
benimde corsage var 2-3 tane ama takim degil.. valla uygun buldukca al derim 2-3 taneyle olacak is degil bence da braucht man schon etwas, degisik degisik arada bir
süpriz yapmak icin

yaaa unterwäsche olunca ben de dayanamiyorum.. sirf bir uzun cekmece unterhose var.. maasim gelsin yine alcam eskileri atcam ama, yoksa cok görünüyor..
yaaa sorma , yine sen atiyormussun, ben yeni oldugu icin atmiyorumda :)) kiyamiyorum yakinda ic camasir dükkani acicam haha
o aldigin corsage nightblue süpermis canim beyendiiiiiiim

Son düzenleme:

ben de 16 euro vermedim ki zaten ben 16 e vercem he??? 4 euroya inmisti o zaman aldim.. zaten aynisi da degil bi benzeri, unterhose'sini almamistim ama.. bi tane ona uyan vardi evde takim yaptim.. also, wie viel man braucht, kann ich nicht sagen z.B. für dich hab ich gerade gezählt.. nur solche Sache, mit Spitze oder Tüll, 16 Stückchen hab ich mit unterwäche aus Satin hab bestimmt fast 50.. yani her gece 1 tane desen, en az 30 verschiedene brauchst du auch

kaynanam beni özlemis hemen gidip geliyorum ben

Echht ay von wo hast du die ganzen Sachen? Banada söyleyin yarim senem kalmis burada gitmeden önce alayim bari :)

Tamam hadi kaynanla hasret giderip gel bakalim :)

Ama kizlar ben normal kiyafet aldim kendime bayagi bir. Takko c&A H&M den pullis, westen, tshirts, socken, unterhosen, nachtwäsche, hausanzug, ein paar hosen bunlari bol bol aldim.

Eksigim iste bhs und cicili bicili nachtwäsche :)

Bevor ich in die TR ziehe möchte ich von hier eine Winterjacke, ein paar Winterstiefel, ein paar Sportschue, eine Handtasche und eine Geldbörse kaufen.

Iyi kizlar siz o zaman güzel ve uyguna buldugunuz zaman hemen bana yaziin bende alayim :)
olur canim hemen haber veririm bisey gördügüm zaman:)

abowww senin öyle geceliklerin cokmusssss, ich hab nur 10
daha almam lasim bendeee

canim hast du auch strapsen?? nerden bulabilirim onlardan beyaz,kirmizi ve siyah almak istiyorum
ama ich weiß nicht von woo?? c&a da yok, new yorker de bilmiyorum muss mal gucken gözüme carpmadi..
h&m de bakmadim baska yer kalmadiki :S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…