- Konu Sahibi xKaderimsin
-
]
olmassa mecbur öyle yapacam canim:) bakalim bi arastiriyim iyice düsüimde :) , ja wirklich canim, online shop haben die schon ama
ich weiß nicht ob man da bestellen kann, bi bakarsin newyorker.de , bak bundan var bende 1 euroya düsmüsdü von 15 euro, hammer oder? echtes schnäppchen ,
kocis gördügünde bayilacak:))
Eki Görüntüle 306106
evet canim cok güzel seyler var.. 2 tane komode cekmecem var ici camasir dolu, ceyizime diyip diyip aliyorum 3-4 euroya:)) annem yeter artik dedi haha
daha etiketleri bile duruyo ama napim dayanamiyorum:))
Ist doch klasse nur 1euro. Ya ben gecelik aldim ama öyle özel bisey almadim daha dogrusu nerden alacagimi bilemedim. Bi TRye gittigimde markette transparan atlet ve slip aldim
Ay iyi kizlar bana fikir verin nerelere bakayim diye :) aber es soll net teuer sein wie gesagt abreitslosengeldle biseyler yapmaya calisiyorum hihi..
Evet regen ben burda dogma büyüymeyim her ne kadar türk olsamda kültür farki cok asiri olacak benim icin. Nisanlim bana gerci her konouda destek oluyor ama ne bileyim vieles ist anders. Ve haklarimi da insaAllah en kisa zamanda ögrenirim. Zaten nisanlima diyorum ramazadan sonra hemen ise baslamak istiyorum diye.
Ya sorma almanci gelinim diye beni zengin saniyolar das ist das schlimmste
Türkiyeyi cok seviyorum. Ama ailemden ayri gidecegim icin üzülüyorum iste :S
ya bende trden 1-2 bh aldim simdi diyorum ne icin almissim doldu tasti ev..
buna benzer ipli gecelik var bitane siyah mit pinker schnur bide mavi..
corsettde var 2-3 tane ama böyle degisik olacak daha ariyorum.. mit strapsen
anam öyle geceliklerde dordürüz satilmiyorkisanki ne olacaksa...
]
olmassa mecbur öyle yapacam canim:) bakalim bi arastiriyim iyice düsüimde :) , ja wirklich canim, online shop haben die schon ama
ich weiß nicht ob man da bestellen kann, bi bakarsin newyorker.de , bak bundan var bende 1 euroya düsmüsdü von 15 euro, hammer oder? echtes schnäppchen ,
kocis gördügünde bayilacak:))
Eki Görüntüle 306106
evet canim cok güzel seyler var.. 2 tane komode cekmecem var ici camasir dolu, ceyizime diyip diyip aliyorum 3-4 euroya:)) annem yeter artik dedi haha
daha etiketleri bile duruyo ama napim dayanamiyorum:))
söyle düsün tatlim: tr'den almanyaya gelin gitseydin ailen kolay kolay gelemezdi ama simdi ailen ne zaman isterse ve uygun olursa atlar gelir yanina
valla canim, askininbirtanesinin de dedigi gibi, entweder newyorker oder h&m.. heute habe ich eine Unterhose gefunden.. so weich und schick, nur 1 euro... aber mir war es zu grossdu musst immer gucken.. 1 oder 3 euro bi sürü sey bulursun bei C&A habe ich mir so was gekauft :
http://www.c-and-a.com/de/de/shop/product.html#!/Women//Tages- & Nachtwäsche/BHs & Oberteile/79078/1
ayni renk degil ama.. nightblue
valla zengin gözüyle bakanlara dersinki almanyayi yanimda getirmedim
die bhs in der TR sind meistens push up o yüzden ordan hic almadim ama burda da adam akilli bulabildigimi söyleyemicem :))
Evet Allahtan babam yakinda emekliye de ayrilacak sIk sIk gelirler insaAllah ziyaretime. Hehe dogru dedin gercekten öyle demem lazim :)) Insanlar bilmiyor ama burda hangi sartlar altinda yasadigimizi. Tamam durumu cok iyi olanlar da vardir. Ama herkes ayni degil iste.
Hm 16euro würd ich dafür aber nicht ausgeben ya verbilligt olunca alirim amaWie viel braucht man denn solche sachen? Ich hab echt nur normale nachtwäsche
yaaa sorma , yine sen atiyormussun, ben yeni oldugu icin atmiyorumda :)) kiyamiyorum yakinda ic camasir dükkani acicam hahayaaa unterwäsche olunca ben de dayanamiyorum.. sirf bir uzun cekmece unterhose var.. maasim gelsin yine alcameskileri atcam ama, yoksa cok görünüyor..
Evet Allahtan babam yakinda emekliye de ayrilacak sIk sIk gelirler insaAllah ziyaretime. Hehe dogru dedin gercekten öyle demem lazim :)) Insanlar bilmiyor ama burda hangi sartlar altinda yasadigimizi. Tamam durumu cok iyi olanlar da vardir. Ama herkes ayni degil iste.
Hm 16euro würd ich dafür aber nicht ausgeben ya verbilligt olunca alirim amaWie viel braucht man denn solche sachen? Ich hab echt nur normale nachtwäsche
ben de 16 euro vermedim ki zatenben 16 e vercem he??? 4 euroya inmisti o zaman aldim.. zaten aynisi da degil bi benzeri, unterhose'sini almamistim ama.. bi tane ona uyan vardi evde takim yaptim.. also, wie viel man braucht, kann ich nicht sagen z.B. für dich hab ich gerade gezählt.. nur solche Sache, mit Spitze oder Tüll, 16 Stückchen hab ich mit unterwäche aus Satin hab bestimmt fast 50.. yani her gece 1 tane desen, en az 30 verschiedene brauchst du auch
kaynanam beni özlemis hemen gidip geliyorum ben
olur canim hemen haber veririm bisey gördügüm zaman:)Iyi kizlar siz o zaman güzel ve uyguna buldugunuz zaman hemen bana yaziin bende alayim :)
ben de 16 euro vermedim ki zatenben 16 e vercem he??? 4 euroya inmisti o zaman aldim.. zaten aynisi da degil bi benzeri, unterhose'sini almamistim ama.. bi tane ona uyan vardi evde takim yaptim.. also, wie viel man braucht, kann ich nicht sagen z.B. für dich hab ich gerade gezählt.. nur solche Sache, mit Spitze oder Tüll, 16 Stückchen hab ich mit unterwäche aus Satin hab bestimmt fast 50.. yani her gece 1 tane desen, en az 30 verschiedene brauchst du auch
kaynanam beni özlemis hemen gidip geliyorum ben
Ben daha hic almadiiim.... Alsammi yavas yavas ya? 9 bucuk ayim kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?