Tüp Bebek Merkezleri almanyada tup bebek yapanlar yardim edin allah rizasi icin

merhaba melıssa78 inşallah istediklerine ulaşırsın cnm... benimde yumurtalarımda erken yaşlanma var ve bizde bir aşılama ve bir tüp deneyimimiz oldu sonuç negatif inşallah tekrar bu ayki adetimi bekliyoruz 2 yapıcaz allahım bu yolda caba harcayanların ellerini ve kucagını boş bırakmasın...hepimize anneliği tattırsın...allaha emanet olun...sağlıcakla kalın...

canim oncelik le cok uzuldum sorununa ama benim arastirmalarim sonucu;sen diyosunki azo sperm olma ihtimali varmis ama bunun da tedavisi var Azoospermie ise erkek kısırlığının özel bir durumu olup, menide (ejakülat) sperma hücresi bulunmaması demektir. Böyle vakalarda erkeğin tohum hücrelerini ufak bir cerrahi müdahale ile yan yumurtalıkdan (epididim) MESA tekniği ile veya direk erkeğin hayalarından (TESE) toplamak mümkündür
diyolar sen canini sikma cunku artik herseye cozum bulunuyo bende kisa protokol olunacak diye biliyodum tup bebek tedavimde suan hastayim dr um bana uzun protokol olacagini soledi okadar bekledim simdi tekr beklemeye aldim herseyin hayirlisi bak sen yinede gittigin hastanenin nasil bir hastane oldugunu biliyon ben kendi gittigim hastanenin nasil bir yer oldugunu bilmiyorum almancam yok arastiramiyorum yani sans a biraktim bir nevi neyse canim basini agritmayim fazla kendini uzme allah acil sifa verir insa.s.a.s.

selam aysegül86 benimde esime tese yapilcak ama esim 25 yasinda olmadigi icin sigorta karsilamiyor,haziranda 25 olacak oyüzden biz 2 senedir bekliyoruz,tese yapilcak ama esimde bu yollada sperm bulunmama ihtimali yüksek cünkü esim klinefelder sedromu varmis dogustan,chromosonu 47xxy,dogrusu benim icimde ümit yok ama esime belli etmemeye calisiyorum kendini cok sucluyor,bende artik ne bir hamile kadin nede bebek görmeye dayaniyorum canim cok yaniyor

canim benim sakin ogle soyleme cikmayan candan umut kesilmez sen allaha sigin baska sey dusunme okadar insana dr cocugun olmaz dedigi halde cocugu oluyoki eminkimi seninde olacaktir fazla umitsizlige kapilma esine teselli ver bak benimd esimden kaynaklaniyo ama ben o uzuldugunde devamli kiziyorum cunku bu gelen dert allahtan geldi biz simdi bir sinavin icerisindeyiz bak canim bazi peygamberlere bile allah hic cocuk vermemis ki onlar uzulmemeis allaha sukretmis biz kim oluyoruzda allaha hasa tovbe karsi geliyoruz kendini esin suclamasin sonusta kimsenin elinde olan bisey degil bende istemzmiydim benim de bir evladim olsun ama napalim cenabi allahim verdi derdi umuyorumki seninde benimde yakin zamanda olacak yavrumuz beni dinle ve sakin bidaha umitsizlige kapilma sen kendin uzulsen bile sakin esine belli etme cunku erkekler cok icine kapaniktir biz yine dertlesebiliyoz sen konu acildiginda devamli onu teselli et oldumu canim neyse fazla sisirmeyim kafani kib allah acil sifa verir insŞeniza.s.

selam canim ne kafami sisirmesi canim öyle deme dertlesiyoruz,tabi hersey allahtan hayirda serde ondan,ben alistim durumumuza aslinda ama biri gelipde sorunca kötü oluyorum,gecen biri yaslaniyorsun ne duruyorsun yap artik dedi,okadar biktimki artik birinin kalbini kirarim heralde,onlara ne benim yasimda dogurmamda,ben kimseye sormuyorum belki benim durumumdadir yada düsünmüyordur banane yani,zaten rabbimden bana siginacak liman yokki ancak o ol derse olur,insallah hayirlisiyla bize nasip eder

sen kimseye bakma gecende bana dediler bide kaynanama diyolar yuzume baka baka abu cocugu olmayan gelin mi ay bir agrima gitti gecende arkadas diyo iste ben seninle ayni anda evlendikte benim iki tane olduda senin yok sende yapsana simdi ben kizayim diyorum oda olmuyo kimsenin kalbini kirmak da istemiyorum napcan onlari ogle kabullenecen kimseyi dinlemeyecen sen canini sikma neyse canim ben yataga gidiyorum yatmaya gorusurz yarin ins kib

insanin cok agrina gidiyor,benim en yakin arkadasimin ikizi oldu,o hamile kalmadan bizim durum ortaya cikti duyunca kocasi arkadasima hadi bizimde olmazsa gel dr.gidip kontrol olalaim gibi laflar demis bunlar benim zoruma gitti sanki kinar gibi,ama simdi abisinin alt tarfinda tümor cikmis ve yumurtasinin birini almislar belkide cocugu olmaz demisler,abisine cok cok üzüldüm ama hemen aklima bizim icin böyle böyle dedi laflar aklima geldi,benimde kayinvalidemlerin pek umrunda degil bizim durum,ilk basta kafaya takmayin maddi ve manevi yönden arkanizdayiz dediler ama simdi sadece dr.gittimiz gün ne dediler niye soruyor yoksa hic konusulmuyor bu konu,esimin tese olmasi icin 200o euro lazim ama bildikleri halde hic yardimedelim demiyorlar,ben onlara güvenmedim bu yola cikarken ama insan evladina ugrasir yeterki bir evlat sahibi olsun diye,bunlar 2 tane daire aldi paramiz yok ne yapcaz diyorlar yani bize laf vuruyorlar caktirmadan bize güvenmeyin diye,esim karadenizli ben ic anadoluluyum bizim orda böyle bir durumda herkes birlik olur elinden geleni yapar bunu esimede söyledim cünkü o ailesine cok güveniyordu ama oda simdi anladi,kaynanamlarin bir kötülügünü görmedim bugüne kadar ama bu olaya bise yapmadan bakmalari zoruma gidiyor

internetten fazla bir sey ögrenemedim 3 dr ortak calisiyorlarmis yazilanlar hepsi olumlu sen bence cevrendekilere sor sorusdur yakin olsaydik yardim ederdim
bidenem lutfen hastane adi verirmisin bende arastiriyorumda

ya kizlar aslina benim merak ettigim birde almanyada acaba tutma sansi oluyomu ben arastirdim netten felan hic tutanla karsilasmadim hayliylende bunu duyuncada umitsizlige kapiyliorum

Merhaba Arkadaslar,
Zaza eger imkanin varsa bu isi direk türkiyede yaptir neden dersen. embriyo transferde sana en fazla iki tane embiyo yükleyebiliyorlar cünki almanyadaki kanunlar en fazla iki tanesine izin veriyor. ayrica yumurtalarin alindiktan ve spermle birlestirildikten sonra 3 gün icinde transfer ediyorlar. türkiyede böyle bisey yok. istersen bes tanede yerlestiriyorlar istersen üc tane ve eger doktorlar ve embriyoglar uygun görürse 4 veya bes gün sonrada transfer yapabiliyorlar. tabii bu konuda doktorun önerisini dinlemek lazim. hem türkiyedeki doktorlar bu konuda almanlardan daha tecrübeli ve daha iyi. ve tabiiki birde embriyolog cok önemli bence isin büyük kismini onlar halledeiyorlar.ben almanyada frankfurtta özel bir merkezde ilk denememi yaptirdim sonuc negatif türkiyede yaptirdim ordada sonuc negatifdi ama aradaki farki gördüm en azindan. o yüzden ücüncüsünüde türkiyede yaptiracaz. allah hersey gönlümüzce versin en kisa zamanda cocuk nasip etsin.

arkadaslar hic esinde klinefelder sedromu olupta hamile kalan oldumu yani 47xxy chromoson olan,benim esimde bu sorun var bide azosperm,temmuzda tese yapilcak ama cok korkuyorum ya sperm bulunmazsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…