selam arkadaslar bende almayada yasiyorum ve 3 senedir evliyim ve 2 senedir bebek istiyoruz ama olmadi,ama biz neden olmadigini hemen ögrendik,benim prolaktin hormonum cok yüksek oldugu icin dr.bebek düsündügünde gel tedaviye baslayalim demisti ve bizde gittik,benim kanimi aldi esimide urologa yolladi her ihtimale karsin kontrol olsun diye,ama ozamana kadar biz hep korunuyorduk,sorun esimde cikti azosperm,baska bir urologa daha gittik sonuc ayni,
tüp bebek merkezine gittik esimde hodenbiopsi yapilmasi gerektini falan söylediler ama esim daha yasini doldurmadigi icin sigorta karsilamiyordu bizde bbekleyelim dedik buarada bana rahim filmi cekildi hersey normal.esimdende kan alip durdular,esimde hepatit b cikti sonra klinefelder cikti yani dogustan azosperm olma ihtimali cok yüksekmis,ama biz bu yaz hodenbiopsi yaptiracagiz eger sperm bulunursa sansimiz var yoksa hic bir sansimiz yokmus,bize fremdspermada önerdiler ama biz önce hodenbiopsi sonucu ögrenelim dedik,allahtan ümit kesilmez hep dua ediyorum hayirli haberler aliriz diye,bide benim ailem esimde evlenmemi hic istemedi sorun cikardi,simdide bizimle küsler,bu durumu benim ailemden kimseye diyemedik bile istenmeyen damat oldugu icin,maddi yöndende durumumuzda iyi degil ama bi caresine bakacagiz artik yeterki rabbim bize bi tane hayirli saglikli bir evlat nasip etsin,ama dr.bana sigortanin 3 kere karsiladigini söyledi,bizim gittigimiz hastanede uni klinik,sizlerde sorun kimde?birde bize egerki rabbim nasip ederde hamile kalirsam oglan olursa klinefelder ondada olma ihtimali varmis genetiklesirmis