Tüp Bebek Merkezleri almanyada tup bebek yapanlar yardim edin allah rizasi icin

aysegul86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
144
0
ya kizlar ben almanyada tup bebek yaptiricam ama almancam olmadigi icin hic bir bilgim yok hastane hakkinda bir bilginiz varsa benimle paylasabilirsmisin :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::enbuyukkk::enbuyukkk:

ya kizlar ben almanyada tup bebek yaptiricam ama almancam olmadigi icin hic bir bilgim yok hastane hakkinda bir bilginiz varsa benimle paylasabilirsmisin :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::enbuyukkk::enbuyukkk:

merhaba hangi sehirde kaliyorsun yardimci olmak isterim

Türkiyede yaptırmanı tavsiye ederim canım. Bizim kanunlarımızda başkasının spermini kullanamıyorlar ama alman kanunlarında böle bişey yok bildiğim kadarıyla. Hemde Türkiyedeki doktorlarla aynı dli konuştuğun için kendini daha güvende hissedersin.Türkiyedeki tüpbebek başarısıda cabası tabi. burda daha ucuz olduğunuda bir arkadaştn öğrenmiştim. allah hakkında hayırlısnı versin inşallah.

hayatim sakin klinige gitme özel tüp bebek merkezlerine git sana tavsiyem cok yipranirsin ben böyle bir hata yaptim simdi özele gidiyorum ve farki gördüm

hayatim sakin klinige gitme özel tüp bebek merkezlerine git sana tavsiyem cok yipranirsin ben böyle bir hata yaptim simdi özele gidiyorum ve farki gördüm

canim ben ozele gidiyorum sendemi almanyadasin simdiki dr un nasil:uhm:

ben stuttgart civarinda kaliyorum oturdugunuz yerde universite kilinigi varmi cünkü benim hormanlarla ilgili bir problemim var tedavi sürecinden 6 sene sona universite klinigine gittim tüm taramalardan gecdim vücudumdaki insülin anormal calisiyormus o yuzden kilo aliyormusum bence ilk önce tabiki sen bilirsin ama bütün kontrollerini yaptir arasdir ondan sonra tüp bebege gec ucuz bir yöntem degil hic yaptirdinmi

canim ben dortmundda KinderwunDres. med. S. Dieterle, A. Neuer & R. Greb schzentrum Dortmund ismi bilgilendirirsen sevinirima.s.

internetten fazla bir sey ögrenemedim 3 dr ortak calisiyorlarmis yazilanlar hepsi olumlu sen bence cevrendekilere sor sorusdur yakin olsaydik yardim ederdim

hayir canim ben avusturyadayim kaldigin yerde bayagi uzakmis yakin olsaydin sana doktorumu tavsiye ederdim benim doktorum türk oraya giden hastalarin yüzde 90 sonuc aliyormus

sevgili zaza ben yeni üyeyim ama eyluldn bu yana siteyi takip ediyorum..sizde son durum nedir ben altı kez mikro yaptırdım olmadı oluruna bıraktım artık [sebebsiz infertılıte benimki]

tulipe bende dört kez yaptirdim bir kez pozitif sonuc aldik ama ayini doldurmdan kaybettik suan ise yeniden deniyoruz sali günü transferim var bakalim allahtan umut kesilmez diyip ugrasiyoruz sende birakma bence baska baska doktorlara git mutlaka sana care bulacak bir doktorla karsilasacaksin ben ne mucizeler gördüm inan bana

İnşallah bu uygulmanda tutar Sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin Kalbim seninle

türkiye ile almanya arasindaki farklar dogal olarak olacakdir bunu kimse inkar edemez ama arkadaslar burada tedaviye baslarken ilk önce evli oldugunu kanitlaman lazim yoksa tedaviye baslamiyorlar yumurtayi yine esinizin spermmiyle döllüyorlar insanlarin kafasinin karismasinin istemesini istemem lütfen dikkat edelim
benim gittigim dr yumurtayi 3 gün sonra yerlestirdi
ve kafama takilan sey yumurta yerlesdikden sonra hemen ayaga kaldirdilar eve yolladilarve hamile kaldim ama bebegim rahmin asagisina yerlestigi icin 15 haftalikken düsük yaptim
türkiyede belli bir süre yatirdiklarini duydum
bildigim kadariyla normal dogal yoldan hamilelikde 5 günden sonra döllenmis yumurta rahime yerlesiyor
simdi burada baska dr a gidecegim bakalim onlar nasil uyguluyorlar carsamba terminim var dua edin neolur bu defa olsun :enbuyukkk:

ben 29 yasindayim 19 yasinda evlendim 1 sene sonra evladimizin olmasini istedik ama olmadi bir sene deneme süresi olarak sürdü ondan sonra tüp bebek denemelerine basladik yaklasik 8 senedir tüp bebegin icerisindeyim
önceden 3 denemeyi karsiliyordu sonra 2 ye düsdü simdi arastiriyorum
adetin 2. gününden itibaren ignelere basliyorsun adetin bittikden yaklasik 2 -3 gün sonra ultrason ile kontroller basliyor yumurtalarin büyümesine göre sürec devam ediyor ve 2 adet arasi ne kadar olduguda önemli benim 40 güne kadar cikiyor en fazla 3 yumurta konuluyor zaten yumurtalar alindikdan sonrada dr kendi belirliyor mesela 13 yumurta olursa 3+3+3+2+2 gibi koyacagi yumurta sayilarini söylüyor
onlarda cogul gebelik pek istemiyorlar düsük tehlikesi fazla oldugu icin yumurta rahime yerlesdikden sonra ümide yolculuk basliyor
icindeki senin olmasi icin cabaladigin yavrun onun hayata tutunmasi icin dua eder durursun hic aklindan cikmaz psikolojik olarak hamile bile olmaya baslamisindir 15 gün asir gibi gelir gün sayarsin dr gidip kan testi yaptirisin
15 gün sonra sonuc allah herkese nasip eder insallah bu sürecde olanlarin rabbim ellerini bos cevirmez.

canim senin ilk denemende tuttumu sen 8 defa mi denedin bide sen uzun protoklodemisin ki 40 gun surdu hamile kalisin kacinci denemeydi bilgi verir sen sevinirim kardesceyizim sen 8 defa almanyada yaptirdiysan neden bukadar ugrastin neden turkiyeye gidipde tupu orda denemiyon ben bisey anlamadim

hayir ilk denemede sadece 3 yumurtam vardi o tutmadi
2. de hamile kaldim
düsük yapinca tekrar denemeye korkdum erteledim
sonrakiler dondurulmus yumurtalarimdi
dondurulmus yumurtalarida arka arkaya yaptirmadim 4 ay da bir yaptirdim
son 3 senedir de özel nedenlerden dolayi erteledim carsamba terminim var bir dr buldum konusmaya gidecegiz güvenebilirsem hemen tedaviye baslayacagim
benim hormonlarim dengesiz oldugu icin adet aralarim 40 gün gibi sürüyor
senin adet arasi ne kadar sürüyorsa dr ona göre dönlenmis yumurtalari yerlestiriyor

sen nerde yasiyosun kayra almanyada olmadigin belli önce bilmeden yazma lütfen insanlarin aklinida karistirma almanyanin kanununa göre evli olmayan ciftlere bile tüpbebek yapilmasi yasak.heleki baskasinin sipermini kullanmak nedemek böyle birsey yasaktir bilgilen lütfen sonra yaz birseyler sakin ön yargili olma

arkadaslar bende 4 sefer denedim tüp bebek almanyada 4. benimde tuttu dondurulmus emriyoyla ama malesef 12. haftada kaybettim bebegimi. insallah bizde anne oluruz birgün kizlar.benimde önerim kinderwunschzentrumdan yana normal kiliniklerle basa cikamassiniz cünki bende simdi yeni bir tüpbebek merkezi buldum orda deniyecegim simdide ama önce birsürü test yapiyorlar bana simdi neden olmadi bu kadar denemeye ragmen diye arastiriyolar.:sm_confused:

selam arkadaslar bende almayada yasiyorum ve 3 senedir evliyim ve 2 senedir bebek istiyoruz ama olmadi,ama biz neden olmadigini hemen ögrendik,benim prolaktin hormonum cok yüksek oldugu icin dr.bebek düsündügünde gel tedaviye baslayalim demisti ve bizde gittik,benim kanimi aldi esimide urologa yolladi her ihtimale karsin kontrol olsun diye,ama ozamana kadar biz hep korunuyorduk,sorun esimde cikti azosperm,baska bir urologa daha gittik sonuc ayni,tüp bebek merkezine gittik esimde hodenbiopsi yapilmasi gerektini falan söylediler ama esim daha yasini doldurmadigi icin sigorta karsilamiyordu bizde bbekleyelim dedik buarada bana rahim filmi cekildi hersey normal.esimdende kan alip durdular,esimde hepatit b cikti sonra klinefelder cikti yani dogustan azosperm olma ihtimali cok yüksekmis,ama biz bu yaz hodenbiopsi yaptiracagiz eger sperm bulunursa sansimiz var yoksa hic bir sansimiz yokmus,bize fremdspermada önerdiler ama biz önce hodenbiopsi sonucu ögrenelim dedik,allahtan ümit kesilmez hep dua ediyorum hayirli haberler aliriz diye,bide benim ailem esimde evlenmemi hic istemedi sorun cikardi,simdide bizimle küsler,bu durumu benim ailemden kimseye diyemedik bile istenmeyen damat oldugu icin,maddi yöndende durumumuzda iyi degil ama bi caresine bakacagiz artik yeterki rabbim bize bi tane hayirli saglikli bir evlat nasip etsin,ama dr.bana sigortanin 3 kere karsiladigini söyledi,bizim gittigimiz hastanede uni klinik,sizlerde sorun kimde?birde bize egerki rabbim nasip ederde hamile kalirsam oglan olursa klinefelder ondada olma ihtimali varmis genetiklesirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…