Almanya'da fiyatlar...

...

Eklentiler

• 20230919_113521.jpg
    208,9 KB · Görüntüleme: 78
  • 20230919_113241.jpg
    130 KB · Görüntüleme: 72
Basligin icinde, euro'yu tl'ye, tl'yi de euro cevirerek Almanya daha pahali yeaa diyen oldu mu merak ediyorum ya da etmiyorum sinirlerimi bozamayacagim, fiyatlar yeterince bozdu.

Mesela ev fiyatları kira fiyatları bunları cok merak ediyorum oranın en düşük ücretini alan biri hem kirasını ödeyip hem rahatça geçinebilir mi bu cevap benim için cok önemli olcak

Ben almanya degılde hollandada bir bayan var market sütüyle yaptıgı yogurtlar taş gibi oluyor .sutlerı %3 yaglı ondan bence. Bizim markaların %3 yaglısını bılmem ne kadara aldım yok yone oyle olmuyor . Bizimkiler yağınıda calıyorlar . Onların sutlerı fılan degısıkmı oluyor anlamadımkı

Mesela ev fiyatları kira fiyatları bunları cok merak ediyorum oranın en düşük ücretini alan biri hem kirasını ödeyip hem rahatça geçinebilir mi bu cevap benim için cok önemli olcak
Arkadaşım yeni ev tuttu Frankfurta yakın bir kasabada 1+1 575 Euro maaşı 2000 Euro
Alım gücü olduğu için rahat memnun iyi ki geldim diyor ben de gittim gördüm yanına market alış veriş ıvır zıvır fazla fazla yetiyor etinden şarküterine dolap tıklım tıklım

Sol taraf dün akşam alındı Türkiye Bim 280₺ bimin kendi markaları
Sağ taraf dün akşam alındı edeka market Almanya 31 Euro

Eklentiler

• IMG_7011.jpeg
    237,1 KB · Görüntüleme: 78
  • b0d4eaf8-265b-4fcd-8371-28cf0ff57942.jpeg
    222,9 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…