Pringles 280 ila 330 tl arası değişiyor, söyleyeceklerim bu kadar.
Bir de yok galiba, kaldirildi diye duymustumPringles 280 ila 330 tl arası değişiyor, söyleyeceklerim bu kadar.
Çok pis fakfakiriz ya!!!
Aynen trendyol üstünden satış var sadece. Marketlerde falan yok, biz kimiz ayol buna öyle alelade yerde sokağa çıkınca karşılaşalım alalımBir de yok galiba, kaldirildi diye duymustum
Pringles’ın fiyatı şaka mı?
MerhabalarGece gece konuyu görünce meraktan 14 sayfayı okudum moralim bozuldu. Gerçekten fasfakiriz. Ve evet orada yaşayan bir insan için 1 tl 1 euro. Yıllardır aynı şeyi düşünüyor ve konuşuyorum inatla 1 tl 1 euro olur mu diyorlar. Kendi açımızdan değil orada yaşayan insanın açısından düşünmek lazım. Alım gücü inanılmaz yüksek. Bende bebek ürünlerinin fiyatını çok merak ediyorum. Mesela şampuan, vücut kremi/yağı vs gibi. Yurtdışına taşınmayı çok istiyorum eşimle bu konuda sık sık konuşuyoruz nasip olur inşallah. Şuan güncel ev kiraları ne durumda?mybiglove
Çok teşekkürlerMerhabalar
Sanirim daha onceleri buraya yorum yapmisimki bildirim geliyo. Beni etiketlemediniz ama yurtdisinda yasayan biri olarak yorum yapiyorum :)
Bebek urunlerinde mesela ben soyle ornek vereyim
Marka vermek yasakmiydi tam yazmicam markanin adini siz tahmin edersiniz zaten
Muste... shampoing 750ml 8,52 €
Onceden 6 kusur 7 euro ya aliyodum
Dermo... pisik onleyici krem 250 gr 8,89 €
Pamp... islak mendil 18 tanesi 30 €
Bunlar benim surekli indirimden aldigim urunler
Ev kiralarida sanirim Almanya icin soruyosunuz ben orada degilim bilgi veremicem :)