Almanya parfüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi KUZUMMMMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay ınanmıyorum canım arkadaŞım Çok saĞolasın emeklerıne saĞlık Çoookkk teŞŞekkÜr ederım.allah razo olsun senden yaaaaa
o kadar uĞraŞmıŞsınkı canım benım Çok saĞol

Bence almanlarda duyduğun koku bir losyonun kokusudur, muhtemelende güneş sonrası kremidir bilemedin güneş sütüdür.

Almanyada bulunduğum yerde parfüm almak istesem gittiğim iki yer var douglas cosmetics ve karstadt ikisinde de öyle almanlara özel bir parfüm yok, hep bilindik markaların ürünleri boy gösteriyor. Fiyatlar her halikarda Türkiyeden ucuz oluyor ama bazen öyle indirimler oluyor ki gerçekten insan inanamıyor :)

Dediğim gibi aradığın senin parfüm değil bence bir krem yada losyon.

Ama bir daha ki sefere sormak istersende aşağıda belirteceğim kalıbı bir kağıda yazıp sorabilirsin. Daha net bir cevap alırsın. Yoksa denemekle olmuyor bu işler o kokumu bu kokumu diye :) bende eskiden denerdim, artık hoşuma giden birşey oldumu direk soruyorum

Almancası:

Entschuldigung, können Sie bitte mir sagen: welche Düfte benutzen Sie? Ihren Geruch gefällt mir sehr gut. Ich werde mich freuen auf ihre Antwort. Bitte screiben Sie Ihre antwort, weil Ich leider nicht Deutsch verstehen kann, aber Ich habe Freunde, die mir helfen kann. Danke schön.

Türkçesi:

Affedersiniz, kokunuz çok hoşuma gitti, lütfen bana hangi parfümü kullandığınızı söyleyebilirmisiniz? Cevabınıza gerçekten sevineceğim. Lütfen cevabınızı yazın, çünkü ne yazık ki almanca anlamıyorum, ama bana yardım edebilecek arkadaşlarım var. Çok teşekkürler.

canım benim çok teşekkür ederim sağolasın.......opuyorumnanaktan

ben daha öncede size almanyada tutulan parfümlerin ismlerini söylemistim ama bence
bu almanlar vucut losyonu falan kokuyodur bide saclarina da birseyler sürüyolar köpük falan
yada sampuanlarida olabilir bence

ben daha öncede size almanyada tutulan parfümlerin ismlerini söylemistim ama bence
bu almanlar vucut losyonu falan kokuyodur bide saclarina da birseyler sürüyolar köpük falan
yada sampuanlarida olabilir bence

teşekkür ederim

Nasilsin arkadasim aradigin kokuyu yada ona yakin bir koku bulabildinmi?

teşekkür ederim canım benim sağolasın ebn iyiyim ya sen?
parfüme gelince bu güne kadar almanya koku dediğim zamanlarda en sık karşılaştığım isimler; bruno banane, dior addict, dior dune ve canel chance
bu isimler daha çok söylendi bunları deneyip kararımı vericem inşallah

Arkadaşımın almanyadan getirdiği bir parfümün ismini vereceğim kesinlikle muhteşem kalıcı ve tertemiz kokuyor sürdüğümde kendimi kokluyordum ama bitti ve bulamıyorum alman sitelerde satılıyor ve çok ucuz.JACQUES SAINT PRES in ıNDRA adında bir parfümü.kullanmaya kıyamıyacağınız kadar güzel.bulabilecek arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun.

ulricdevarens.de bu siteye bir koku bu markanin kokusu.

evet canım bu sitede var başka sitelerde de var ama türkiyeye shipping yok malesef

almanyada satılan bilindik markalar gucci burberry hugo boss gbi... türkiyeye göre dahamı ucuz yoksa dahamı pahalı ??? cok acil bilgi verirseniz sevinirimmm

almanyada satılan bilindik markalar gucci burberry hugo boss gbi... türkiyeye göre dahamı ucuz yoksa dahamı pahalı ??? cok acil bilgi verirseniz sevinirimmm

Tabikide Almanyada daha ucuz diger avrupa ülkelride Tükiyeden ucuz.Ama en ucuzu Amerikada canim.

Kuzum benimde 28 senem almanyada gecti almanya ya ait diye bir koku yok
bu herkezin zevkine kalmis bir sey. Parfüm her cilte ayri kokar ayni marka parfüm sende farkli bende farkli kokar yani. Keske yardimci olabilseydim üzgünüm
ama senin icin bir arastirma yaparim istersen
saygilar

Almanyada daha ucuz ben su an belcikada yasiyorum burda bile fark atiyor fiyatlar
saygilar

canım senin o hisstettiğin koku güneş kremi sütü falandır tatlım =) yoksa almanyaya özgü bir koku yoook sırnaşık şey

selam arkadaşlar,yurtdışında yaşayan arkadaşlardan ben de bir şey rica etsem,araştırmanız mümkün olur mu acaba?

ben yaklaşık iki yıldır bir koku arıyorum.böyle temiz,yeni duştan çıkmışsın gibi ve ferah bir koku.

uzun araştırmalarım sonucu clean diye bir markanın kokularının böyle olduğunu öğrendim.
strawbery den sipariş verecektim ama kafam karıştı çünkü bir kaç kokusu var.acaba benim aradığım hangisi olabilir?clean markalı parfüm sizin yaşadığınız ülkelerde var mı?
araştırısanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

bruno banani adlı pembe asimetrik şişeli bir parfümm kullanmıştım bir dönem.Çok güzel bir koku.Ama Türkiye de bulamıyorum.Satıldığı bir yer var mı bilen varsa,bilgilendirirse sevinirim.teşekkürler

merhaba nesmekaya. marketlerde satılan küçük kırmızı şişede trendy roxi markalı parfüm orijinal bruno banani kokusu.Arkadaşım kullanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…