• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya işci aliyor

Arkadaş öyle bir yazmışsın ki Almanya Havaalanından şu ah bildiriyorsun sandım😂😂

Ay sizi buldum yine 🌸😂 Menenjit aşısıyla ilgili bi şey sormuştum özel mesajla ama görmediniz 😊 Sizin gibi çok kafam karıştı ama çözdüm şükür 💜
Konu sahibi gibi ben de niye yazdım bilmiyorum ama yazdım sizi görünce 😂
Menenjit aşısı bizim bebeğe alerji yaptı. Doktor diğer dozları tavsiye etmedi. Zaten bizim Ülkemizde de bu mikroba pek rastlanılmamış.Valla bende niye yazdım bilmiyorum.Sizi görünce yazasım tuttu😁

Menenjit aşısı bizim bebeğe alerji yaptı. Doktor diğer dozları tavsiye etmedi. Zaten bizim Ülkemizde de bu mikroba pek rastlanılmamış.Valla bende niye yazdım bilmiyorum.Sizi görünce yazasım tuttu😁

Hangisi o alerji yapan Bexsero mu Nimenrix mi?
İkiside farklı tip menenjit için. İkisinide yaptırmak lazımmış 🤷‍♀️
Bende yaptırıcam dayanamadım yazdım bebelerim alerjik başıma gelebilir 🤭

Ayyy.. çok geçmiş olsun 😓 ne biliyim yaptırmayı ben de istemem ama korkuyorum risk alamıyorum.

Ay sizi buldum yine 🌸😂 Menenjit aşısıyla ilgili bi şey sormuştum özel mesajla ama görmediniz 😊 Sizin gibi çok kafam karıştı ama çözdüm şükür 💜
Konu sahibi gibi ben de niye yazdım bilmiyorum ama yazdım sizi görünce 😂
Valla özür dilerim bebenin tel elimdeyken kudurduğu bir ana denk gelmiş demek ki 😑 başka aklınıza takılan ne olursa yazın bana. Hiç çekinmeyin lütfen 🙏

Welcomme,wie geht es dier,wohin gehst du dedim mi tamamdır,işe alındım ben gidiyom :olamaz:
Şast, şmats, şmek :)
Bunlar işimi görüyor benim 🙄
Bir de ih möhte, ih habyn , danke, bite ,meine liebe falan var.
En sevmediğim dillerden biri ya, hiç cazibesi yok. Rusça bile daha kolay geliyor bana, en azından yazıldığı gibi okunuyor

Şast, şmats, şmek :)
Bunlar işimi görüyor benim 🙄
Bir de ih möhte, ih habyn , danke, bite ,meine liebe falan var.
En sevmediğim dillerden biri ya, hiç cazibesi yok. Rusça bile daha kolay geliyor bana, en azından yazıldığı gibi okunuyor
Aslında almanca kaba bir dildir,rahatlığı çoğu yazıldığı gibi okunmasıdır,benimde teeee okuldan kalma bunlar unuttum bile:))

Seni yerim aşırı tatlısın ablacım 🥰🥰

Evet ya bir de bak aklıma başka bi şey geldi, kahvem vardı benim de, zehirleme suçlarına karşı görevli onun yanında bir yudum almamı istemişti geçmeden. Çok şaşırmıştım ilk defa o gün böyle bir uygulama olduğunu öğrenmiştim. Ne cahilim 🥲
Ben az mama icmedim boyle 😂😂😂

Back