• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya işci aliyor

maldivler psikolojimi bozabilir
Sonuçta ruhum fakir, kaldıramayabilirim
Bungalowlari süpürecek çöp toplayacaksam o zaman ikna olur psikolojim
İmkanlarolsada gitmeyi çok isterdim oraya,onun yerine çakma olan salda gölünede razıyım dermişim.

Merhabalar,
Bu dert değil duyuru.
Alman hava alaninda tecrübeli eleman araniyor.
Bagaj işleri,şöför ve Check in servis çalişanlilarina ihtiyac var.
Vize hizlandirilmiş şekilde 2-3 haftada cikiyor mutlaka iş bilinmesi gerekir.
Saat ücreti 14,20€ arti gece ,haftasonu ve tatil zami var.
Şimdilik 3 aylik vadeli anlaşma yapiliyor.
Ev de ücretsiz sadece yemek parasi cebinizden cikacak.

Daha fazla bilgim yok haberlerde okudum
En iyisi işkuruma sormak veya alman konsolusluğuna .
Niye yazdiysam bende bilmiyorum ..
🥺🥺 keşke sağlık çalışanı ilanı olsaydı. Yuvarlanarak havaalanına koşuyor olurdum şu an :KK53:

daha bugun esim diyordu bir arkadasi evlenip gidecekmis dil sinavindan gecememis bir daha sinava girecekmis bizim ulke gibi degil dil lazim :KK45:
Evet yavrum schengen vizesi almasi icin dil sertifikasi artı konsolosluk görüşmesinden de onay almasi icin ekstra bir gorusmeden gecmesi gerekiyor mülakat gibi düşün. Ben öyle geldim buraua gelincede aile birleşiminden direkt oturum veriliyor.

Ilan doğru şartlarını bilmiyorum ama oyle herkesi almazlar. Is tecrübesi arti dil olmasi gerekiyor benim bildiğim.

Evet yavrum schengen vizesi almasi icin dil sertifikasi artı konsolosluk görüşmesinden de onay almasi icin ekstra bir gorusmeden gecmesi gerekiyor mülakat gibi düşün. Ben öyle geldim buraua gelincede aile birleşiminden direkt oturum veriliyor.
Artı buraya gelince de iş bitmiyor B1 seviyesine kadar zorunlu kursa gitmen lazm ve bir de almanyanin genel kültür tarih vs ile ilgili bir sınav daha var onu da gecmen lazm gibi gibi ağlamayana meme yok yani 😁
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye.

Back