- 18 Şubat 2018
- 12.188
- 2
- 54.687
- 598
- 44
Katar Türkiye'ye taşındı,neden orası?Ben katara gitmek istiyorum katar ilanı gören duyan atsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katar Türkiye'ye taşındı,neden orası?Ben katara gitmek istiyorum katar ilanı gören duyan atsin
bisey demeye gerek yok bizim bagrimiz herkese acikBizim ülkeye girerken(her anlamda )
allahuekber dense yeterli
Kimse kalmadı orda diyeKatar Türkiye'ye taşındı,neden orası?
Bide maldivlerse tadından yenmezzKimse kalmadı orda diye
Yok kapatalım azcuk minnoşum bağır doldu taştıbisey demeye gerek yok bizim bagrimiz herkese acik
maldivler psikolojimi bozabilirBide maldivlerse tadından yenmezz
İmkanlarolsada gitmeyi çok isterdim oraya,onun yerine çakma olan salda gölünede razıyım dermişim.maldivler psikolojimi bozabilir
Sonuçta ruhum fakir, kaldıramayabilirim
Bungalowlari süpürecek çöp toplayacaksam o zaman ikna olur psikolojim
Bence senin imkanın var gibiİmkanlarolsada gitmeyi çok isterdim oraya,onun yerine çakma olan salsa gölünede razıyım dermişim.
keşke sağlık çalışanı ilanı olsaydı. Yuvarlanarak havaalanına koşuyor olurdum şu anMerhabalar,
Bu dert değil duyuru.
Alman hava alaninda tecrübeli eleman araniyor.
Bagaj işleri,şöför ve Check in servis çalişanlilarina ihtiyac var.
Vize hizlandirilmiş şekilde 2-3 haftada cikiyor mutlaka iş bilinmesi gerekir.
Saat ücreti 14,20€ arti gece ,haftasonu ve tatil zami var.
Şimdilik 3 aylik vadeli anlaşma yapiliyor.
Ev de ücretsiz sadece yemek parasi cebinizden cikacak.
Daha fazla bilgim yok haberlerde okudum
En iyisi işkuruma sormak veya alman konsolusluğuna .
Niye yazdiysam bende bilmiyorum ..
Eyvah eyvahhh salsa demişim cidden klavye mağduru oldum s ve d yan yana oluncaBence senin imkanın var gibi
bak saldaya da salsa dedin
Ruhun modernize, zengin, hemen adapte
Ben gittim bile x ray geçişinde suyu rahatçana görmezden gelecem sözkeşke sağlık çalışanı ilanı olsaydı. Yuvarlanarak havaalanına koşuyor olurdum şu an
Evet yavrum schengen vizesi almasi icin dil sertifikasi artı konsolosluk görüşmesinden de onay almasi icin ekstra bir gorusmeden gecmesi gerekiyor mülakat gibi düşün. Ben öyle geldim buraua gelincede aile birleşiminden direkt oturum veriliyor.daha bugun esim diyordu bir arkadasi evlenip gidecekmis dil sinavindan gecememis bir daha sinava girecekmis bizim ulke gibi degil dil lazim
Artı buraya gelince de iş bitmiyor B1 seviyesine kadar zorunlu kursa gitmen lazm ve bir de almanyanin genel kültür tarih vs ile ilgili bir sınav daha var onu da gecmen lazm gibi gibi ağlamayana meme yok yaniEvet yavrum schengen vizesi almasi icin dil sertifikasi artı konsolosluk görüşmesinden de onay almasi icin ekstra bir gorusmeden gecmesi gerekiyor mülakat gibi düşün. Ben öyle geldim buraua gelincede aile birleşiminden direkt oturum veriliyor.
Eee işte bu işte dil aramiyorlar cünküdaha bugun esim diyordu bir arkadasi evlenip gidecekmis dil sinavindan gecememis bir daha sinava girecekmis bizim ulke gibi degil dil lazim
Ne demek istediğini anlamadım hanım ablam, biraz alığım bu sıralar kusuruma bakmaBen gittim bile x ray geçişinde suyu rahatçana görmezden gelecem söz
Estafurullah ne demek,su geçişleri yasak ya x ray'da onu demiştim gördükleri an alıyorlarNe demek istediğini anlamadım hanım ablam, biraz alığım bu sıralar kusuruma bakma