• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya işci aliyor

Estafurullah ne demek,su geçişleri yasak ya x ray'da onu demiştim gördükleri an alıyorlar
Seni yerim aşırı tatlısın ablacım 🥰🥰

Evet ya bir de bak aklıma başka bi şey geldi, kahvem vardı benim de, zehirleme suçlarına karşı görevli onun yanında bir yudum almamı istemişti geçmeden. Çok şaşırmıştım ilk defa o gün böyle bir uygulama olduğunu öğrenmiştim. Ne cahilim 🥲

Evet ya bir de bak aklıma başka bi şey geldi, kahvem vardı benim de, zehirleme suçlarına karşı görevli onun yanında bir yudum almamı istemişti geçmeden. Çok şaşırmıştım ilk defa o gün böyle bir uygulama olduğunu öğrenmiştim. Ne cahilim 🥲
Sağol doktorcum benim :KK200:
Hiç duymadım kahve olayını,çok enterasanmış oda.

Merhabalar,
Bu dert değil duyuru.
Alman hava alaninda tecrübeli eleman araniyor.
Bagaj işleri,şöför ve Check in servis çalişanlilarina ihtiyac var.
Vize hizlandirilmiş şekilde 2-3 haftada cikiyor mutlaka iş bilinmesi gerekir.
Saat ücreti 14,20€ arti gece ,haftasonu ve tatil zami var.
Şimdilik 3 aylik vadeli anlaşma yapiliyor.
Ev de ücretsiz sadece yemek parasi cebinizden cikacak.

Daha fazla bilgim yok haberlerde okudum
En iyisi işkuruma sormak veya alman konsolusluğuna .
Niye yazdiysam bende bilmiyorum ..
Peki sen ne kadar donanımlisin.

eskiden bebek mamalarını bile annelere içiriyor öyle alıyorlardı...11 eylül manyak etmişti milleti.

bu h.alanı ilanı özelinde benim bildiğim uçuş/patlayıcı vs. güvenliği ile ilgili eğitim sertifikası olmayanı almayacaklarmış.
dil şartını bilmiyorum.

Kovidden kaynakli isci cikarimlari cok oldu. Cikan iscilerde kendilerine bu surecte ya yeni is buldu yada is kurdu geri donen olmadi. Suan 6 kasıma kadar sanirim gecici isci alacak. Cunku havalimanlari suan eleman eksikliginden hersey aksiyor. Buyuk buyuk buyuk ihtimal kalma gibi bir durum yok suanki yogunluktan kaynakli istiyor. Taseron firma araciligi ile goturup is bittiginde geri donecekler. Orada kalir devam ederim gibi bir durum yok maalesef.

Zaten çok kısa süreli bir uygulama
Kendi ülkesindede yada daha önce havalimanı yer personeli olarak çalışmış kişiler alıncakmış
Sürekli bir istihdam olmayacağı için dil şartı almanca değil inglizce diye biliyorum
Tabiki almancada bilmek büyük avantaj olur
Sonrasında uzatılacakmı henüz belli değil. Ama sanmiyorum kış ayları seyahat eden kişi sayısı epey azalıyor yaza göre. Zaten sonbaharda tekrar corona kısıtlamalarıda gündemde olduğu için uzatılcağını düşünmüyorum.
Ben hele bi gideyim sonrasına bakarım diye düşünen mutlaka olucaktır kimi birşekilde yolunu bulur kalırda. Diğerleri için tecrübe olacak

Back