Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Almanya işci aliyor
- Konu Sahibi lxuxtti
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- almanya iş başvurusu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Kasım 2010
- 11.117
- 19.559
- 498
- 19 Aralık 2014
- 5.862
- 1
- 47.983
- 748
Seni yerim aşırı tatlısın ablacımEstafurullah ne demek,su geçişleri yasak ya x ray'da onu demiştim gördükleri an alıyorlar
Evet ya bir de bak aklıma başka bi şey geldi, kahvem vardı benim de, zehirleme suçlarına karşı görevli onun yanında bir yudum almamı istemişti geçmeden. Çok şaşırmıştım ilk defa o gün böyle bir uygulama olduğunu öğrenmiştim. Ne cahilim
- 20 Mart 2008
- 141.502
- 212.929
- 1.423
- 60
Sağol doktorcum benimSeni yerim aşırı tatlısın ablacım
Evet ya bir de bak aklıma başka bi şey geldi, kahvem vardı benim de, zehirleme suçlarına karşı görevli onun yanında bir yudum almamı istemişti geçmeden. Çok şaşırmıştım ilk defa o gün böyle bir uygulama olduğunu öğrenmiştim. Ne cahilim
Hiç duymadım kahve olayını,çok enterasanmış oda.
Ben gidiyom. Hoçcağalın
Bunu kaçırmış olduğum için çok kızdım kendime
- 19 Ocak 2017
- 7.017
- 20.391
- 348
- 37
Bunu kaçırmış olduğum için çok kızdım kendime
Aşk olsun konuyu okuyunca ilk aklına gelen cümle bu olmazsa
- 19 Ocak 2017
- 7.017
- 20.391
- 348
- 37
Ama daha 2000 işci bulamadik!!
Şimdi şüphelendim vallaha
Şener Şen'in yaptığı gibi bura Almanya diye İstanbula koyulmayalım
- 7 Kasım 2017
- 16.725
- 40.938
- 598
Peki sen ne kadar donanımlisin.Merhabalar,
Bu dert değil duyuru.
Alman hava alaninda tecrübeli eleman araniyor.
Bagaj işleri,şöför ve Check in servis çalişanlilarina ihtiyac var.
Vize hizlandirilmiş şekilde 2-3 haftada cikiyor mutlaka iş bilinmesi gerekir.
Saat ücreti 14,20€ arti gece ,haftasonu ve tatil zami var.
Şimdilik 3 aylik vadeli anlaşma yapiliyor.
Ev de ücretsiz sadece yemek parasi cebinizden cikacak.
Daha fazla bilgim yok haberlerde okudum
En iyisi işkuruma sormak veya alman konsolusluğuna .
Niye yazdiysam bende bilmiyorum ..
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.234
- 773
Kurulu düzenleri var yeğen70li yıllarda giden işçiler gibi şanslı olsak keşke
Şimdi caağnım memleketim diyorlar Türkiye için ama hiç birinin gelip kalası yok niyeyse
- 19 Mayıs 2020
- 46.561
- 208.663
- 548
Keşke biz de beyle batsak ahahahahAvrupa batıyoooooo nereye gidiyorsunuz
- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.258
- 798
daha bugun esim diyordu bir arkadasi evlenip gidecekmis dil sinavindan gecememis bir daha sinava girecekmis bizim ulke gibi degil dil lazim
Aile birleşimi dil sınavından bahsediyorsa , arkadaşı tembellik yapmış. Çok temel sorular soruluyor.
- 4 Temmuz 2022
- 426
- 625
- 18
- 30
- 25 Aralık 2020
- 5.132
- 18.849
- 198
- 41
eskiden bebek mamalarını bile annelere içiriyor öyle alıyorlardı...11 eylül manyak etmişti milleti.Seni yerim aşırı tatlısın ablacım
bu h.alanı ilanı özelinde benim bildiğim uçuş/patlayıcı vs. güvenliği ile ilgili eğitim sertifikası olmayanı almayacaklarmış.
dil şartını bilmiyorum.
- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.909
- 598
- 34
Böyle batmaya can kurbanKeşke biz de beyle batsak ahahahah
- 11 Nisan 2021
- 58
- 129
- 23
- 37
Kovidden kaynakli isci cikarimlari cok oldu. Cikan iscilerde kendilerine bu surecte ya yeni is buldu yada is kurdu geri donen olmadi. Suan 6 kasıma kadar sanirim gecici isci alacak. Cunku havalimanlari suan eleman eksikliginden hersey aksiyor. Buyuk buyuk buyuk ihtimal kalma gibi bir durum yok suanki yogunluktan kaynakli istiyor. Taseron firma araciligi ile goturup is bittiginde geri donecekler. Orada kalir devam ederim gibi bir durum yok maalesef.
Zaten çok kısa süreli bir uygulama
Kendi ülkesindede yada daha önce havalimanı yer personeli olarak çalışmış kişiler alıncakmış
Sürekli bir istihdam olmayacağı için dil şartı almanca değil inglizce diye biliyorum
Tabiki almancada bilmek büyük avantaj olur
Sonrasında uzatılacakmı henüz belli değil. Ama sanmiyorum kış ayları seyahat eden kişi sayısı epey azalıyor yaza göre. Zaten sonbaharda tekrar corona kısıtlamalarıda gündemde olduğu için uzatılcağını düşünmüyorum.
Ben hele bi gideyim sonrasına bakarım diye düşünen mutlaka olucaktır kimi birşekilde yolunu bulur kalırda. Diğerleri için tecrübe olacak
Kendi ülkesindede yada daha önce havalimanı yer personeli olarak çalışmış kişiler alıncakmış
Sürekli bir istihdam olmayacağı için dil şartı almanca değil inglizce diye biliyorum
Tabiki almancada bilmek büyük avantaj olur
Sonrasında uzatılacakmı henüz belli değil. Ama sanmiyorum kış ayları seyahat eden kişi sayısı epey azalıyor yaza göre. Zaten sonbaharda tekrar corona kısıtlamalarıda gündemde olduğu için uzatılcağını düşünmüyorum.
Ben hele bi gideyim sonrasına bakarım diye düşünen mutlaka olucaktır kimi birşekilde yolunu bulur kalırda. Diğerleri için tecrübe olacak
- 9 Kasım 2015
- 6.072
- 10.874
- 248
Ay sizi buldum yine Menenjit aşısıyla ilgili bi şey sormuştum özel mesajla ama görmediniz Sizin gibi çok kafam karıştı ama çözdüm şükürArkadaşlar ben almanyaya gidiyorum allaha emanet olun
Konu sahibi gibi ben de niye yazdım bilmiyorum ama yazdım sizi görünce
- 15 Ekim 2016
- 6.531
- 11.762
- 248
GelArkadaşlar ben almanyaya gidiyorum allaha emanet olun