Gecen cörekotu yaptim sonra utrogest icitm birsey olmadi.
Bu ay sogasuyuna basladim yarin 1 hafta oluyor, ama hergün , günde iki bardak yapamadim olmadi is yogunlugundan bazen...
Ama bende akinti falanda olmadi hic fakat yumurtaliklarimda baya bir agri var.
Insallahhhhhh bu ay hamile kalirim, amin amin amin....
benim de girmedigim bi yer yok yasakhayalim girinn gariiii
hancekim burdamisin ben seni kk dan ciktin sanmistimmhancekim sen önce sogani bi dene valla cok hamile kalan varr aama öyle tok degilll kesinlikle ac karnina olacakk..valla bi iki gün zor icersin ondan sonra su icer gibi alisir icersin..
Kızlar ben yine kötüyüm çıkıyorum.şimdik de kusarsam 5 edecek mide boş birazda onun etkisi var galıba
doru valla girin gari gezin garrii böylesi daha güzel oluyoooheryerde baska biriyle tanisiyosun sohbet ediyosunn ben geziyomm evliya celebi misaliii
demekkkk kavga cimisssssben sana özelden yazim hancekim sogan kürünüüü...insalah sende faydasini görürsünnn
Laptobu kapattım ciktim apartopar yoldayim şimdi telden girdim gülüm..Reglim bitsin basliycamhancekim burdamisin ben seni kk dan ciktin sanmistimmhancekim sen önce sogani bi dene valla cok hamile kalan varr aama öyle tok degilll kesinlikle ac karnina olacakk..valla bi iki gün zor icersin ondan sonra su icer gibi alisir icersin..
Gecenay cörekotu yaptim sonra utrogest icitm birsey olmadi.
Bu ay sogan suyuna basladim yarin 1 hafta oluyor, ama hergün , günde iki bardak yapamadim olmadi is yogunlugundan bazen...
Ama bende akinti falanda olmadi hic fakat yumurtaliklarimda baya bir agri var.
Insallahhhhhh bu ay hamile kalirim, amin amin amin....
Laptobu kapattım ciktim apartopar yoldayim şimdi telden girdim gülüm..Reglim bitsin basliycam
@loori sen sogan suyundan sonra mi hamile kaldin ?
ilk aydan sonrami yoksa diger 5-7 günü tekrar ictikden sonrami ?
ay hadi hayirlisi allahim insallah bu ay yüzüme güler....
bizim hatunlar burdaymış yakaladım sizibende geldim almanyadan değil ama genede aalınn ya olma mıııı
bizim hatunlar burdaymış yakaladım sizibende geldim almanyadan değil ama genede aalınn ya olma mıııı
canim ben gecen ay ilk kez denedim ve simdi hamileyimm
doru valla girin gari gezin garrii böylesi daha güzel oluyoooheryerde baska biriyle tanisiyosun sohbet ediyosunn ben geziyomm evliya celebi misaliii
sağol caneyy bilmezmiyim ya süpersin senyaw oraya baktim kimse yoktu bizde kendimizi buraya attikk
yerim seni kuzucummmmm almazmiyizzz..topilerin kapisi herkeslere acik paylasimm yapmak isteyen herkes gelirr nuarinimmmm
hosgeldin canim almazmiyiz kapimiz herkese acikk
sağol caneyy bilmezmiyim ya süpersin sen
teşekkürler canımcım sağol
evliya çelebi dedin bi hocamız anlatmıştı unutmam erzurum'un soğuğunu anlatan bir anekdotuna göre, kışın bir kedi damdan dama atlarken havada donmuş. mart ayı gelip de buzlar çözülmeye başlayınca da karşı dama geçebilmiş kedicik
sağol caneyy bilmezmiyim ya süpersin sen
teşekkürler canımcım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?