Ayy hamisler ne kadar az kalmis dogumlariniza dogum hikayenizide yazin buraya merak icinde birakmayin beni soracak olursaniz bende hic bisey yok dua ediyorum sizlerde dua edin Allah sizleri bi agizda kurtarsin insallah
Bende varim. Merhabalar.
14 haftalik olduk. Almanyada münih yakinlarindanim. Cinsiyetimiz belli olmadi daha malesef. Ebe konusunda kararsizim. Hepinizin ebesi varmi? Doktorumdan cok memnunum ama sormadim ebe gereklimi diye. Fikirleriniz neler kizlar? Iyi olurmu tutsam ebe? Bilgisi olan paylassin lütfen. Geburtsvorbereitungskurs a gitmeyi düsünüyorum ama daha erken. Arkadasin biri simdiden yazil demisti. Sizce?
Kizlar bende hamileyimmm
canim ablana gecmis olsun.insallah sagligina kavusur.hamileliginde yurekden kutluyorum.boyle zor zamaninnizda RABBIM size hediye gondermis kuzunuMerhabalar arkadaslar.
Bir tane dunyama gunes gibi 3 yildir yilmadan hergun dogan Alyadua adinda bir kiz annesiyim. Kizimin varligi bana yeter de artar derken..2gun once, yani 12 Aralik sabah 12'de ablamin gogus kanseri oldugunu haberini aldikdan sonra dunyamin birden yikildigini sandim, aglamakdan helak olan gozlerim dur dercesine ama yuregim..dinlemedi hic bir Allahin bana emanet diye verdigi su vucudumun ve maneviyatimin hicbir parcasini....
Isyan etmedim hasa, ama oyle yandimki..hayat durdu sandim.. Ben Almanya'da yasiyorum, ailem ise asik oldugum sehir de Istanbul'umdalar.... ... Yinede hamd olsun verene, elbet vardir sinavi..kefareti insaAllah..
Gecen ay yani Kasim'in 15.de regl olmusdum. Normalde 21-25 gun araliginda gelirdi reglim.. Aralik 12 olmus ve halen gelmemisdi , goguslerimde ki asiri hassasiyet kuskuyla kaplattirdi her bi yanimi ki Alyadua' da da boyle anlamisdim hamileligimi.
Aksam 5 olmus ama halen gozyasim durmuyor, bir yandan da kendimi toparlamaya calisiyorum.. SuphanAllah icimde suphe git test al diyor,eczaneden dijital olan testlerden aldim. Bir yandan da bir kucuk ablamla telefondayim.. Testi yaparken rahatim ama aklimin ucunda yok.. Testi yaptim on saniye sonra HAMILESINIZ...... Amaaaaan Alllaaaahhhimmmmmmmmm
Ardin 1dakika gecdi gecmedi bu sefer 2-3 haftalik hamilesiniz yazisiyla kendimden geeectiiimmmmm :)
Birden gulmeye basladim ama ardindan mutlulukdan bagira bagira telefinda diger ablamla agliyor bir yerden sukurler ediyorum...
Yerlerde aglaya aglaya az once kivranan benim gozumun onunde simdi ikinci gunesin isik sacmalarini gorebiliyordum...
Hesaplamlarimla cikan sonuc 4 haftalik olarak ama bakalim doktor randevumuzda tam dogrusunu ogrenecegim canlarimla.
Allahima sukurler olsun milyonlarca kez, Rabbim kimin kalbinde ne varsa nasip eylesin insaAllah.
Dert veren Allah, dermanini da verdi hamd olsun..
allah bagislasin oglunu.kizlar ben dogurdum bile darisi basiniza tosun pasam var bi tane
ben zwickaudayim varmi butarafdan birilri
selam canim.ebe isini bende hallettim.pek icime sinmedi ama ne yapalim gec basladim armaya herkes doluymus.mecuburen ilk kizimin ebesi gelicek.bebek arabasi biz aldik.abc design den mamba.Buarada ben ebe isini hallettim
Cok tatli bir ebemiz var. Ancak kural degismis sigorta herseyi karsilamiyormus. 200 euro biz odeyecekmisiz.
Artik napalim.
Birde ebek arabasi konusunda yardimci olabilecek varmi bana.
aaa canim cok sevindim.masallah.saglikla kucagina almak nasip olsunKizlar bende hamileyimmm
Bende varim. Merhabalar.
14 haftalik olduk. Almanyada münih yakinlarindanim. Cinsiyetimiz belli olmadi daha malesef. Ebe konusunda kararsizim. Hepinizin ebesi varmi? Doktorumdan cok memnunum ama sormadim ebe gereklimi diye. Fikirleriniz neler kizlar? Iyi olurmu tutsam ebe? Bilgisi olan paylassin lütfen. Geburtsvorbereitungskurs a gitmeyi düsünüyorum ama daha erken. Arkadasin biri simdiden yazil demisti. Sizce?
canim ablana gecmis olsun.insallah sagligina kavusur.hamileliginde yurekden kutluyorum.boyle zor zamaninnizda RABBIM size hediye gondermis kuzunu
allah bagislasin oglunu.darisi bizim ve bekleyen herkesin basina.
selam canim.ebe isini bende hallettim.pek icime sinmedi ama ne yapalim gec basladim armaya herkes doluymus.mecuburen ilk kizimin ebesi gelicek.bebek arabasi biz aldik.abc design den mamba.
aaa canim cok sevindim.masallah.saglikla kucagina almak nasip olsundikkat et kendine
tatlim merhaba.ben ebenin gerekli oldugunu duymusdum.yani bana oyle dediler.yani dogumdan sonra gelib seni ve bebegi kontrol edecek.gobek dusene kadar. kursa ben gidyorum.cok faydali gercekten.25 haftadan basliyor.bu ayin 14 benim son gunum kursda.nihayet bitiyor.insallah dogumda kendimi kaybetmemde burada ogrendigim seyleri uygular rahat dogum yaparim.zira cok korkuyorum.ilk kizim zor olmusdu:18::18::18:
canim merhaba oncelikle hayirlisiyla bebgini kucagina alirsin insallah
biz henuz daha cok kucuguzz bu konular hakkinda hic bi fikrim yok dr varken ebe tutulmuyomu? :26:
Kizlar bende hamileyimmm
Bende varim. Merhabalar.
Sagol canim amin sende hayirlisiyla alirsin insallah
Ben doktorumdan cok memnunum ama istersen dogumdan öncede tutabilirsin ebe dedi. Eve geliyor kontrol ediyor. Ultrason haric yapiyor herseyi dedi. Tansiyon örcmek falan. Hem diyelim hafta sonu veya gece bir problem oldu veya bir soru sormak istiyorsun arayabilirsin ebeyi dedi. Bazi ebeler senle dogumada geliyormus. Beleghebamme diyorlar. Ücretini kendin veriyorsun 150 - 350 euro arasi ama doguma nezaman gideceksen ariyorsun doguma senle giriyor hastanede. Hastanede vardiyasi olan ebeyi almak zorunda degilsin bu durumda tanidigin senle ilgilenen ebe geliyor. Dogumdan sonra ebe tutmazsan hastaneden birini gönderiyorlar tanimadigin biri geliyor. O nedenle sormustum siz tuttunuzmu diye. Dogumdan sonra zaten geliyor ama öncesinden gereklimi kestiremedim
masallah canim cok sevindim. bak rabbim istedigi zamanda verdi iste.
ben ebemi tuttum canim cünkü onun verdigi hazirlik kursuna gidiyorum ayrica dogumdada yanimda olmasini istiyorum. o yüzden sectim. kursta herseyi anlatiyor. 36. haftadan sonra daha sik birlikte olacagiz. herseyi sorabilirim ona. o yüzden dogum öncesi secmek istedim ben. Ama sen bilirsin yinede.
zaman ilerledikce acayip heyecanlaniyorum.
bebegimizin karyolasini otto dan getirttik bugun geldi hafta sonu babamiz kurucak
Schardt Möbel-Spar-Set: Kombi-Babybett, Wickelkommode und Wandbord, »Classic Line« (3-tlg.) – OTTO–Online–Shop
resmi kopyalayamadim linki koydum bende
annem kismet olursa 27 mart da gelicek Tr den. dogum 9 nisan deniyor ama belli olmaz tabii. :18::18::18: ve bir sürü kiyafet getiricek bebegimize.
Bu arada hala bebegimiz isimsiz
birturlu secemedik. esime birturlu begendiremiyorum. azra ismini begenmisti en son. ohh dedik. dedik ama megerse tartismali oldugumuz görüsmedigimiz birisi vardi onunda yeni torunu olmus onun adini azra koymuslar. bu sefer soguduk.bu isim isi cok canimi sikiyor valla.
onun disinda hersey yolunda cok sukur kizimiz dogum pozisyonuna gecmis. basi asagida. bir de sürekli hareketli masallahi var .
simdilik bu kadar teyzeleri. kimse girmiyor diye bende bakmiyorum topige ama boslamayalim birbirimizi
canim benim ebeyi ben hala cozemedim ya buna bide parami vericez oyyyy oyyy
canim bebisinin dogumuna az kalmisss ne guzel rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahne guzel bizde o gunleri goruruz insallah ben buraya daha sik gelicem sanirsam artik
doru loorim buraya gel burasi senin icin daha uygunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?