ohoooo kac doktora gittim,hormon testi falan yapildi bisey yok dendi.
ya yasagim o dez sonucta shake gibi bisey degil mi???
ama ben sirf öyle shakele yapamiyorum,aclik beynime vuruyo resmen....
lasere gidiyorum yüzüm icin ama ya vücudum?
ama bakalim bu simdi ki kadin doktoru dedi arastiracagiz sorun nedir....ve ilk defa bir doktor dedi ki normal degil durumunuz...diger doktorlar diyor du yok bilmem sie sind ja südländerin...ne alakaysa
bütün vücut laserde baya pahaliya geliyor malum
loorim sen nerde kaliyordun canim? belki söylemissindirde unutmusumdur...
yanlizlik cok kötü kizlar....insan yanlizlik olunca derdini anlatamayinca güvenecegi birine otomotikmen icine kapaniyor ve hatta pek disari cikip gezmekte istemiyor
ohoooo kac doktora gittim,hormon testi falan yapildi bisey yok dendi.
ya yasagim o dez sonucta shake gibi bisey degil mi???
ama ben sirf öyle shakele yapamiyorum,aclik beynime vuruyo resmen....
lasere gidiyorum yüzüm icin ama ya vücudum?
ama bakalim bu simdi ki kadin doktoru dedi arastiracagiz sorun nedir....ve ilk defa bir doktor dedi ki normal degil durumunuz...diger doktorlar diyor du yok bilmem sie sind ja südländerin...ne alakaysa
bütün vücut laserde baya pahaliya geliyor malum
loorim sen nerde kaliyordun canim? belki söylemissindirde unutmusumdur...
yanlizlik cok kötü kizlar....insan yanlizlik olunca derdini anlatamayinca güvenecegi birine otomotikmen icine kapaniyor ve hatta pek disari cikip gezmekte istemiyor
O zaman bu doktorun yakasini birakma canim elbetteki care bulunur Ben hamburg tayim..
Dogru soyluyosun bende cok fazla disariya cikmak istemiyorum hele yalniz gezmek cok sikici geliyo bana
südländer olmayla ne alakasi varmis...lafa bak yaw bu doktorlar bazen ammada sacmaliyo...beyazlim canim benim valla yeri geldiginde hepimiz yalniz kaliyoruz..ya ben ablamla bile anlasamiyoruz...kadin beni anlamiyo bile...yakinin olsa bile gercekten hic farketmiyo...güzelim biliyorum sen tozlu seyleri sevmiyosun ama iste bi kere bi alsan aslinda hic bisey kaybetmezsin..
ah keske yakin olsaydik birbirimize
evet canim cikiyorsun hadi 2-3 saat gez ama insan sohpeti ariyor
canim ok internette bakacagim nerde alabilirim diye ve deneyecegim
Evet ya sank bütün südländerler tüylü olmali
hele bazeleri diyor ya abartmayin lütfen....onlarin o an var ya yüzüne cakmak istiyorsun
Sen neredesin peki keske yakin olabilseydik gercekten
Köln canim...aramizda onca kilometreler var malesef
Zaten cikmaz ki hic yakin birisi
Bi arkadas vardi hamburgtaydi kendisi girmisti buraya yazmisti fln artik goremiyorum onu
ah keske yakin olsaydik birbirimize
evet canim cikiyorsun hadi 2-3 saat gez ama insan sohpeti ariyor
canim ok internette bakacagim nerde alabilirim diye ve deneyecegim
Evet ya sank bütün südländerler tüylü olmali
hele bazeleri diyor ya abartmayin lütfen....onlarin o an var ya yüzüne cakmak istiyorsun
Sagol kuzum ah bi gelsede
canim ya ben baktim simdi bir kutu 30 euro
canim valla yine sen ucuza bulmusun arkadasim bi kutuyu 49 euro ya ikincisinide alinca biraz ucuza geliyodu 79 euro ya aliyodu....beyazlim canim benim alabilecenmi?BI SAHTE OLMAMASINA DIKKAT ET...aslinda gercekten sana yardimci olursa hicte pahali degil..yeterki senin hayatini degistirsin....moralin düzelsin....
yok canim dezin kendi sayfasina girdim ordan baktim
tabiki orasi öylede,anam her iki günde bir falan bir kutu gitse ayda düsünsene kac para ediyor???
irgendwie haut das doch nicht hin????
slm kizlar,nasilsiniz bakalim....sohbet bayagi ilerlemis ne guzel....yanlizlik konusu gecmis...evet yanlizlik cok zor ama insan alisiyor zamanla....ilk zamanlar ne cok zoruma gidiyordu o kadar akrabaya ragmen kimsesiz olmak,zaten milletin dedikodusunu cekip,kotuluklerine maruz kalmaktansa yanliz kalmayi tercih ederim.oh ne guzel sinirlerimi bozan yok sonucta.onlarla sik gorustugum zamanlardaki mutsuzlugumu hatirlamak bile istemiyorum.cok sukur isim gucum var.ise gidiyorum,evimin isini yapiyorum,esime yemekler sofralar kuruyorum,kendime zaman ayiriyorum cok yanliz hissedersem kendimi annemi kardeslerimi ariyorum,iyi geliyor.onun haricinde butun gun evdeysemde cikip bir hava aliyorum oylesine etrafa bakmak icin.Arkadas meselesine gelince nedense iyi arkadas bulmak cok zor,bir kac arkadas edindim ama sonradan degistiklerini fark ettim.ozlleikle cocuk sahibi oldularsa.burda yakinimda biri var arkadaslik kurmak istedim ama kendisi pek yanasmadi,ve cocuguda oldu simdi ,daha da gorusmez yani zannetmiyorum.artik bende pek arayip goruselim diye de ustelemeyecegim.herkes kendisi bilir artik.esim yetiyor bana sagolsun,en iyi arkadasim o benim,daha ne isterim ki ben..
loori o hamburda yasayan benim canim...
Royem cok haklisin canim benim,cok sükür Allaha binlerce kez benimde tek dostum esim
evet eslerimiz de olmazsa,daha da kotu olurdu.Buna da sukur ,insallah Allah bizlere bir evlat verirsinde,gerisi hic onemli degil gozumde.inan bana turkiyede yasasaydimda pek arkadasim olmazdi,yapi geregi arkadaslarimi iyi secen biri oldugumu dusunuyorum,bana uymayan insanlarla asla arkadaslik yapmak istemem.tabi orada en azinda kapiya cikinca birilerini gorup konusabiliyorsun,burda onu yapmak biraz zor iste.ama olsun bununda ustesinden geliriz evelallah....:)
Kiz royem ayni beni anlattin he benimde oyleydi tr de sadece 2 tane arkadasim vardi pek sevmem kafamin anlastigi insan nadirdir cunku anlastigiylada cok iyi arkadas olurum..
Bu arada sen hamburgun neresindesinn ??
:) oylemi,ayni dusunuyoruz desene :) ben nordersted yakinlarindayim,ya sen ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?