• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya da hamilelik

kizlar neden hic girmiyosunuz:27::27:

topigin yerini zor buldum :10::10::10:arkalarda kalmis:53::53::53:

Bende anca gorebildim ya nerelerdesiniz kizlarrr tatlim bebeginin cinsiyeti belli oldumu mutlaka bizlere yaz :16::16:

Bu ay artik bizlerde hamis olalim, yaa insallahh....

arada girin topigimize ihmal etmeyin :27:

Insallah canim dua et bizlerede :49::49: Bebisin en kisa zamanda gostersin artik cinsiyetini teyzeleri merak etti:16::16:

kizlar neden hic girmiyosunuz:27::27:

topigin yerini zor buldum :10::10::10:arkalarda kalmis:53::53::53:

Bende anca gorebildim ya nerelerdesiniz kizlarrr tatlim bebeginin cinsiyeti belli oldumu mutlaka bizlere yaz :16::16:

Bu ay artik bizlerde hamis olalim, yaa insallahh....

arada girin topigimize ihmal etmeyin :27:

Kizlar cinsiyeti ogrenemedim daha. Ama onemlli degil sagljkli olsun yeter.

Calisma yapanlar nelef yapiyorsunuz anlatinda bende yardimci olmaya calisayim.

Birde topiki abonlerinize eklerseniz kolay bulursunuz birdahaki sefere. Opuyorum hepinizi

Birde topiki abonlerinize eklerseniz kolay bulursunuz birdahaki sefere. Opuyorum hepinizi

croiselle alalal öyle biseymi vardi:53::53::53::53: bu topik abonleri nerdeki:53::53::53:

dur bi bakim yaw girdigim topiklerin yerlerini bulamiyorum..:37::37::37::37:

kullanici panelindemi acaba bi bakimde gelim:10::10::10::10::10:

yeni yilda calismam baslayacak :17::17::17::17::38::38::38:insallah ozaman bilgilerine ihtiyac duyabilirim canim benim:16::16::16:

sende arasira girmeye calisda unutturma kendini bize lazimsin sen:29::29::29::29:

yavrunun cinsiyetini ögrenince yaz buraya:46::46::46::46:

Son düzenleme:
croiselle canim benim aboneliklerin yerini buldum:46: girdigim topikleri kaydettim ama sadece yazili sekilde duruyo:37: mesala üzerine tiklayinca beni buraya baglamiyoki:31::31::31::31:

Ben calismalarimi yaptim bitti canim gerisi Allaha kalmis dua et bizlere bide ben balli kuru denedim bat 16 kasim olarak gorunuyo bakalim:16:

Evde birazdan yuruyuse cikicaz laylam sagolsunnn yaa ama esim evde iste nolcak yasakhayal ben takmiyorum diyorum ama yapamiyorum ya :2:

gezin biraz iyi gelir bende cikacam birazdan :10::10: esim yok ama birini bulurum belki:27::27::27:

anliyorum loorim herkes bu konuda cok zorlaniyo yaw ah bi takmasaniz hersey kolaylasir ama olmuyo demekki:26::26::26::26:

gezin biraz iyi gelir bende cikacam birazdan :10::10: esim yok ama birini bulurum belki:27::27::27:

anliyorum loorim herkes bu konuda cok zorlaniyo yaw ah bi takmasaniz hersey kolaylasir ama olmuyo demekki:26::26::26::26:

Bende son iki aydir takiyorum yasakhayalim ne varsa sanki tak tak tak manyak gibi :50:

Neyse canim ben cikiyim biraz yuriyim yoksa delirmek uzereyim gorusuruz insallah kendine iyi bak...:16:

Laylam operim senide :54:

Back