Almanya da hamilelik

doru calisamiyosan fazla ugrayamazsin canim benim..iyi bak simdiki doktorun ilgileniyoinsaallah bi sorun cikmaz..kuzucugun yakinda icine düser

Beyazlim Hosgeldin..

Bak ben nobet tutuyorum sayfamizin basinda

Günaydin kizlaaaaaaaarrrrrrrrrrr

naber , heee looricim bu tobigi sen yasatacaksin,nolamaz nayir,yoksa topik batar gider arka sayfalara kuuuzuuum

evet ya kizlar isteyken telden giriyorum ama oda ortama göre hatti pek iyi cekmiyooooo

anlatin kuzulaaaaar

Guten morgen canim sorma beyazlim nolcek bu topigin hali

Ben iyiyim canim yumos gunlerim bu hafta ona calisiyorum ins bu sefer yakalarim sunu

Sen dr gittinmi naptin????

Ben iyiyim canim yumos gunlerim bu hafta ona calisiyorum ins bu sefer yakalarim sunu

Hadi hayirlisi kuzum Insallah

evet canim birdahaki siklüste arastirmalar yapilacak

ay loori icim cok dolmus ya

aha loori ben görmeden sabah burayada girmis...aferin loori senin sayende topik emin ellerde

Hayirdir canim anlat belki derman buluruz

bende depresyon illeti var piskologa randevu aldim iki hafta sonraya canim...

bunu yani sira siskoyum asiri tüylüyüm....

kendime güvenim yok.

cevremde arkadasim hic yok

ama iyi bir arkadasta bulmak cok zor bence.

anliyacagin derdim coktur hangisine yanayim

beyazlim canim benim suna siskoyum deme kiloluyum de bide güzelim bu sorunu yasayan o kadar cok kisi varki...canim ya dez i bi düsünsen keske....

Ay canim ya niye oyle diyosun ki artik herseyin bi caresi var neden kendini daha fazla uzuyosun ki...

Benimde arkadasim yok ustelik burada yalnizim ailem istanbulda ben ne yapiyim o zaman...

Tuylenme problemi hormonla alakali bisey dr fln gittin mi hic ?

ohoooo kac doktora gittim,hormon testi falan yapildi bisey yok dendi.

ya yasagim o dez sonucta shake gibi bisey degil mi???

ama ben sirf öyle shakele yapamiyorum,aclik beynime vuruyo resmen....

lasere gidiyorum yüzüm icin ama ya vücudum?

ama bakalim bu simdi ki kadin doktoru dedi arastiracagiz sorun nedir....ve ilk defa bir doktor dedi ki normal degil durumunuz...diger doktorlar diyor du yok bilmem sie sind ja südländerin... ne alakaysa

bütün vücut laserde baya pahaliya geliyor malum

loorim sen nerde kaliyordun canim? belki söylemissindirde unutmusumdur...

yanlizlik cok kötü kizlar....insan yanlizlik olunca derdini anlatamayinca güvenecegi birine otomotikmen icine kapaniyor ve hatta pek disari cikip gezmekte istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…