benim duydugum o ben kullanmadim ama iyiymis diye biliyorum.. bide cörekotunu kullananlar tavsiye ediyolar onunla cok kalan var bence inanirsan cabuk gelir bebisin bide incir ye bolbolovulasyon testini deniyomusun canim cok tanidigim onunla kaldi
Onuda alicam tatlim clearblue haricinde baska bir marka varmi onerebilecegin?
kizlar ben kapatiyim artik yanimda hasta var rahatsiz etmiyim.tanismama cok ama cok memnun oldum.cuzzzzzzzz
bizde cok memnun olduk canim, umarim enkisa zamanda iyilesirsin
benim duydugum o ben kullanmadim ama iyiymis diye biliyorum.. bide cörekotunu kullananlar tavsiye ediyolar onunla cok kalan var bence inanirsan cabuk gelir bebisin bide incir ye bolbol
bizde cok memnun olduk canim, umarim enkisa zamanda iyilesirsin
Incir hic sevmiyorum tatlim ama bal corek otu tarcin karisimini yemege basladim hayirlisi insallah
bende kaciyorum iyigeceler canim
selam kizlar nasilsiniz.bende burdayim.esimi bekliyorum kayinvalidem yemek yapmis onu getirecekmalum buranin yemekleri. az once kayn.konusdum.kizim yazik butun evi anne ufff oldu deyib dolaniyor. icim acidi.
Selam canim ay kiyamam ben ona ya op onu yerimize
meraba canim negüzel enazindan kayinvaliden varmis bak yemek getircek cocuguna bakicak, benimde kizlarda yatarken yanimdaydilar, yemek yollardi bunda yoklar temelli gittilerselam kizlar nasilsiniz.bende burdayim.esimi bekliyorum kayinvalidem yemek yapmis onu getirecekmalum buranin yemekleri. az once kayn.konusdum.kizim yazik butun evi anne ufff oldu deyib dolaniyor. icim acidi.
sagol canim benim.RABBIM en kisa zamanda sanada versin insallah,
bu gun cok huzursuzum,moralsizim.iyi deglilim ben ya kendimi cok yalniz hissediyorum
meraba canim negüzel enazindan kayinvaliden varmis bak yemek getircek cocuguna bakicak, benimde kizlarda yatarken yanimdaydilar, yemek yollardi bunda yoklar temelli gittiler
bilirim canim hastanede saatler gecmek bilmez, sen yine sükret benim zamanimda net´ de yoktu kitaplarla gazetelerle idare ederdim.. havada kapali bugün oda insanin icini karartiyo iyice ama sen bebisini düsün moralini iyi tutmaya bak
nazlma canim benim insaallah evine bi an önce dönersin...yavrundan daha fazla ayri kalmazsin....
kız gece kuşu bnde gececiyim bugünnazlma canim benim insaallah evine bi an önce dönersin...yavrundan daha fazla ayri kalmazsin....
kız gece kuşu bnde gececiyim bugün
hoşbulduk cnm bu yasakhayalı takıp etmek cok zor bi almanyada bi pıhtılılarda bi ekimde bi 2013te valla başım döndü kocam yanımda uyuyo yavaş yazıyorum gerci horlamasından beni duymazmerhaba canim.hosgeldin.
:26:
sagol tatlim.insallah yakinda cikarim.....insallah sende yakinda hamile kalip bebislerini sag salim kucagina alirsin
hoşbulduk cnm bu yasakhayalı takıp etmek cok zor bi almanyada bi pıhtılılarda bi ekimde bi 2013te valla başım döndü kocam yanımda uyuyo yavaş yazıyorum gerci horlamasından beni duymaz
sşz napıyosunuz sen ndn bebeğinden ayrısın :26:
insallah canim benim....hamilelerin duasi kabul olurmus ne olur bizler icinde dua et canim benim
hoşbulduk cnm bu yasakhayalı takıp etmek cok zor bi almanyada bi pıhtılılarda bi ekimde bi 2013te valla başım döndü kocam yanımda uyuyo yavaş yazıyorum gerci horlamasından beni duymaz
sşz napıyosunuz sen ndn bebeğinden ayrısın :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?