Almanya da hamilelik

selam kizlar nasilsiniz.bende burdayim.esimi bekliyorum kayinvalidem yemek yapmis onu getirecekmalum buranin yemekleri.az once kayn.konusdum.kizim yazik butun evi anne ufff oldu deyib dolaniyor.icim acidi.

selam kizlar nasilsiniz.bende burdayim.esimi bekliyorum kayinvalidem yemek yapmis onu getirecekmalum buranin yemekleri.az once kayn.konusdum.kizim yazik butun evi anne ufff oldu deyib dolaniyor.icim acidi.

Selam canim ay kiyamam ben ona ya op onu yerimize

Selam canim ay kiyamam ben ona ya op onu yerimize

sagol canim benim.RABBIM en kisa zamanda sanada versin insallah,
bu gun cok huzursuzum,moralsizim.iyi deglilim ben ya kendimi cok yalniz hissediyorum

meraba canim negüzel enazindan kayinvaliden varmis bak yemek getircek cocuguna bakicak, benimde kizlarda yatarken yanimdaydilar, yemek yollardi bunda yoklar temelli gittiler
sagol canim benim.RABBIM en kisa zamanda sanada versin insallah,
bu gun cok huzursuzum,moralsizim.iyi deglilim ben ya kendimi cok yalniz hissediyorum

bilirim canim hastanede saatler gecmek bilmez, sen yine sükret benim zamanimda net´ de yoktu kitaplarla gazetelerle idare ederdim.. havada kapali bugün oda insanin icini karartiyo iyice ama sen bebisini düsün moralini iyi tutmaya bak

cok haklisin canim.herhalde kizimi ozledigim icin boylegim.az once burdaydi.zaman ucdu gitti sanki.o yanimda olunca her seyin tadi bambaska oluyor.

nazlma canim benim insaallah evine bi an önce dönersin...yavrundan daha fazla ayri kalmazsin....

:26:
nazlma canim benim insaallah evine bi an önce dönersin...yavrundan daha fazla ayri kalmazsin....

sagol tatlim.insallah yakinda cikarim.....insallah sende yakinda hamile kalip bebislerini sag salim kucagina alirsin

merhaba canim.hosgeldin.
hoşbulduk cnm bu yasakhayalı takıp etmek cok zor bi almanyada bi pıhtılılarda bi ekimde bi 2013te valla başım döndü kocam yanımda uyuyo yavaş yazıyorum gerci horlamasından beni duymaz
sşz napıyosunuz sen ndn bebeğinden ayrısın :26:

:26:

sagol tatlim.insallah yakinda cikarim.....insallah sende yakinda hamile kalip bebislerini sag salim kucagina alirsin

insallah canim benim....hamilelerin duasi kabul olurmus ne olur bizler icinde dua et canim benim

en hizlimiz o ozaman.canim ben cok kusdugum icin 31 agustosdan beri hastanedeyim.kizima kaynanam bakiyor.ama evimiz yakin 1 km.her gun geliyor yanima.ama doyamiyorum iste,

gumusüm canim benim hos geldin kiz melek adama takma yine allaalla

gececi olduguna cok sevindim kaynatiriz iyice

gumusüm kiz kizlarda beni takip etmekte zorlandiklari icin nickimi degistirdiler...bundan sonra bana yasakhayal deme yeni adim kacakhayal oldu...begendinmi yeni adimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…