biliyorum canim bende ayniydim serum cikip ewe gelirdim hemn baslardi, sürekli ögürmekten nefes alicak halim kalmazdibenim ücüncü bebegim bu iki kizimdada neredeyse 100 serum aldim bunda öyle olmadi sükür
Yalnizligin ne oldugunu hepimiz eminim ki cok iyi biliyoruz bende istiyorum ki bi bebegim olsun tum vaktimi onunla geciriyim iste yalvariyorum rabbime dua edin bana da kizlar
insaallah canim, nazlimaninda dedigi gibi cok gencsin daha, hepiniz dualarimdasiniz insaallah
evet malesef yalnizlik cok kotu.insallah RABBIM kabul edecek dualariniYalnizligin ne oldugunu hepimiz eminim ki cok iyi biliyoruz bende istiyorum ki bi bebegim olsun tum vaktimi onunla geciriyim iste yalvariyorum rabbime dua edin bana da kizlar
biliyorum canim bende ayniydim serum cikip ewe gelirdim hemn baslardi, sürekli ögürmekten nefes alicak halim kalmazdibenim ücüncü bebegim bu iki kizimdada neredeyse 100 serum aldim bunda öyle olmadi sükür
Masallah canim bu 3.demek cinsiyeti fln belli oldumu acaba
Insallah canim m cok sagolun
ewet canim bu erkekmisbelkide oyüzden daha iyi gecti, cünkü kizlarimda tipatip ayni gecmisti yediklerim bile
canim doktora gidiyormusun.tedavimi aliyorsun.bende cok erken evlendim.3 sene gelmedi bebis.ama burda degildim.buraya gelince kafami dagittim.hemen geldi.RABBIM hediyesi.
ewet canim bu erkekmisbelkide oyüzden daha iyi gecti, cünkü kizlarimda tipatip ayni gecmisti yediklerim bile
Gittim canim burada da gittim tr de de gittim hic bisey yok dediler Bu ay kirmizilar bitsin surekli denicem bide boyle bakkalim
ohhh masallah.ne guzel.demekki kafana cok takiyorsun.rahat birak kafanigelicek insallah bebisin
Insallah canim bunu cook istiyorum cunku yada buna ihtiyacim var diyebilirimm.
canim sen bal tarcin corekotunu denedinmi.:26:
ovulasyon testini deniyomusun canim cok tanidigim onunla kaldiGittim canim burada da gittim tr de de gittim hic bisey yok dediler Bu ay kirmizilar bitsin surekli denicem bide boyle bakkalim
RABBIM korusun yavrularini.benimki kiz o zaman.saglikla gelsinler.ablalarin kiz kardeslerine ihtiyaci var.insallah bende de 3 erkek olur.isim dusundunuzmu.bu arad kizlar kac yasinda.ne cok sordum ben ya
ovulasyon testini deniyomusun canim cok tanidigim onunla kaldi
Onuda alicam tatlim clearblue haricinde baska bir marka varmi onerebilecegin?
Evet tatlim 2.gunum bugun baslayali sen oylemi hamile kaldin yoksa?
canim biz bu bebise mayis ayinda karar verdik.istiyoruz 2 bebisi diye.ve ben haziran basi basladim bu karisima.yani ilk aydan.ama hastalandim,ay sonu,bekliyordum.cunki ben cok gec hamile kalmisdim kizima.dedim en az 8 ay surer,ama 2 aydan gekdi cok sukur.bence bu karisim cok iyi.bu sebeb oldu belkide.ama gonderen tabii ALLAH:
kizlar ben kapatiyim artik yanimda hasta var rahatsiz etmiyim.tanismama cok ama cok memnun oldum.cuzzzzzzzz
ovulasyon testini deniyomusun canim cok tanidigim onunla kaldi
bencede kizkardes önemli, zaten herzaman ilk cocugum neyse ikincide ayni olsun isterdim, simdi ikisi hep birlikte oynarlar vakit gecirirler beni hic yormazlar diyebilirimbüyük 9 kücük 6 isime henüz bikarar veremedik:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?