• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanya da hamilelik

croiselle

Zayifliyorumm ...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
161
Puanlar
323
Yer
Almanya
Merhabaaaa :8::8:

hamile oldugumu bugün ögrendim ve almanya da yasiyorum. Böyle bir konu bulamadim bende kendim acayim dedim .
Almanya da yasayan hamile olan var mi aramizda ? Yardimci olabilir misiniz bana ? :55::55::55:

Almanyada hamile kalmak isteyen de olurmu??? :))

sen hemenmi hamile kalabildin? Ilk cocugunami hamilesin?
Tedavi uygulandimi? Biraz anlatirsan ilgilenen kisiler olabilir benim gibi
;))

;))

;))

;))

;))

kusura bakmayin aslinda birkere yazmak istemistim ama nasil olduysa tekrarlamisim:26::26:

rica ederim nedemek.

tabii ki olur. eger takip edersen bende buraya gelismelerimi yazarim. sorularin olursa cevaplarim.

öncelikle ; benim sat im 3 temmuz ve de 31 agustos da test yaptigimda ögrendim :52::52:

simdi de 5 haftalik hamileyim. hen üz doktora gitmedim ama insallah carsamba günü gidecegim. gelismeleri yazarim :))

ha bu arada ben hemen hamile kaldim sayilmaz . iki yildir korunmuyorduk ama kafamiza da takmiyorduk. son iki aydir ciddi anlamda denedik. ben sogan kürü yaptim , sonrada cörek otu kürü yaptim. esime de cesitli vitaminler takviye ettik.

allahima binlerce sükürler olsun ki tuttu. bu ilk bebegimiz olacak. Rabbim korusun melegimizi

ah cok sevindim. harika bir haber bu benim icin. cünkü ümidimi kayybetmistim artik.

benim daha 5 haftalik ve dedigim gibi carsamba günü doktora gidecegim. Senin nasil gidiyor. Allahim saglikla kucagina almani nasip etsin insallah. Bana tavsiyelerin olabilir mi ? mesela doktora gittigimde ne diyecek. ben ne sormaliyim. malum buradaki doktorlar biraz muayene konusunda aceleci davranmiyorlar :)))

croiselle canımm ne kadar çok sevindim anlatamam Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar: :nazar: :nazar:

elimden geldiği kadarıyla yardım etmek isterim kuzum sormak istediğin varsa burdayım biliyorsun :16:

ah cok sevindim. harika bir haber bu benim icin. cünkü ümidimi kayybetmistim artik.

benim daha 5 haftalik ve dedigim gibi carsamba günü doktora gidecegim. Senin nasil gidiyor. Allahim saglikla kucagina almani nasip etsin insallah. Bana tavsiyelerin olabilir mi ? mesela doktora gittigimde ne diyecek. ben ne sormaliyim. malum buradaki doktorlar biraz muayene konusunda aceleci davranmiyorlar :)))

benimde iyi gidiyor sükür ama dogum korkulari basladi bi yandan sana tavsiyenm drunu iyi sec cok önemli bazilari bnmkisi cok ilgisiz bana göre mesela türk drlarimiz gibi deil aklinda olan hersei sor doktora dilin nasil kac yil oldu geleli calisiomusun

croiselle canımm ne kadar çok sevindim anlatamam Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar: :nazar: :nazar:

elimden geldiği kadarıyla yardım etmek isterim kuzum sormak istediğin varsa burdayım biliyorsun :16:

canim benim nasil buldun beni :16::16:

cok cok tesekkürederim valla su an aklima gelmeyen her konuda yardimina ihtiyacim olabilir :52::52:

hele bir doktora gideyim sorularim olur mutlaka sanirim. az kaldi seninde. hayirlisi ile saglikla kucagina al insallah canim benim :16::16:

benimde iyi gidiyor sükür ama dogum korkulari basladi bi yandan sana tavsiyenm drunu iyi sec cok önemli bazilari bnmkisi cok ilgisiz bana göre mesela türk drlarimiz gibi deil aklinda olan hersei sor doktora dilin nasil kac yil oldu geleli calisiomusun

iste benimde sorunum o . doktorumu nasil neye göre seceyim. burda bana yakin olan bir doktordan termin aldim bitti gitti :1: nasil arastiricam bilmiyorumki pek kimseyi de tanidigim söylenemez. o yüzden bi gideyim bakalim begenmezsem baska doktora giderim artik.

iki bucuk sene oldu ben geleli. uni de intensiv deutsch kursa gittim dilim cok sükür iyi. calismiyorum. gayet iyi anlatabilirim derdimi ama mesela bi " akintim var " diyemem :17:

nasi diycem onu kizlar. ciddi söylüyorum gülmeyin yaa :49: onun disinda iyi anlasirim gibime geliyor doktorla. hee bi de " kese " nedemek :9: ay koptum kendi kendime. ciddi soruyorum

bir de mesela sizin doktorlar gösterdi mi size keseyi kalp atislarini felan ?

akinti ausfluss demek canim....

keseyi gösteriyor fruchthöhle demek, normalde 5-6 hafltalikken kalp atilarida görzükür ....

Son düzenleme:
tebrik ederimm..allah tamamina erdirsin insallah..
bende almanyadayimm :))

akinti ausfluss demek canim....

keseyi gösteriyor fruchthöhle demek, normalde 5-6 hafltalikken kalp atilarida görzükür ....

ayyy cok tesekkür ederim canim . doktora soracagiz bakalim. ne tarafta oturuyorsunuz ? ben münih tarafinda. buralari biliyormusun.

hayirli olsun ikinciu melegin. baska bir sürü sorarim artik :))

tebrik ederimm..allah tamamina erdirsin insallah..
bende almanyadayimm :))

cok cok sevindim yaa ne kadar mutlu oldum anlatamam. bana söyleyeceginiz birseyler varmi? mesela ne icsem su aralar? hani cay kahve yerine ne iciyorsunuz?

Back