Almanya`da ehliyet alma

lvea

*.¸¸.*´¯`*Anne*´¯`*.¸¸.*
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
77
1
slm arkadaslar, ehliyet almak burada nasil oluyor, ne kadar surede ehliyet aliniyor

almanca bilmeyenler icin bu nasil oluyor

ve turk den mi yoksa alman surucu kursundan mi almak iyidir?

almanyada yasiyorum ve acil ehliyete, araba kullanmaya ihtiyacim var, tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim

slmlar öncelikle nerede yasadigini bilmiyorum ama almanyada ehliyet almak okadarda kolay degil:) heleki dilin yoksa bence turk yerinden almani tavsiye ederim... alma suresi senin kabiliyetine bagli bi durum üst üste hergun fahr yaparsan toplam 2 haftada bile bitiyor ama dedigim gibi o senin araba kullanmana bagli egerki hocan yeterli görurse seni hemen sinava alir mecburi 15 fahr yapmak mecburiyetindesin eger yeter gelmiyor ise bu sayi yükselebiliyor tabiki kolay gelsin yaziliyi verdinmi vermediysen aradan bir an önce cikarmani tavsiye ederim..

cevabin icin cok tesekkur ederim

peki yazili sinav kolay mi

birde tenha biryerde arabayi once deneyemezsem, calisamazsam diyelim ve ilk araba surme denemem surucu kursunda olursa bu da iyi olur mu?

yoksa bir yakinimla onceden mutlaka bir alismam mi gerekiyor

rica ederim..yazili sinav evet kolay degil ama calisirsan zor degil ben sifir hata ile verdim bende hic araba kullanmamistim baslamadan önce ilk önce hocam ögretti bana bence hic kafani karistirma direk hosacan ögren birde burda direk trafige cikiyorsun biliyorsun ama hocan yaninda hic korkma kendine güven yeter basarilar

merhaba,yazili sinavi turkce yapabiliyorsun,eger iyi calisirsan hepsi cok kolay....ben de 4 ay oluyor alali...sorular cok kolaydi
bir de sakin ama sakin kendi kendine ,herhangi bir yerde,tenha bir yer olsa bile araba surmeye kalkisma cunku yasak..eger yakalarlarsa,ya da biri sikayet ederse,2 sene ehliyet yapma yasagi koyuyorlar diye bilyiroum...ben de hic bilmiyordum ikl defa okulda surdum....eger direksiyon hakimiyetin iyi ise kisa zamanda alirsin...ehliyet alma suresi kisiyden kisiye gore degisiyyor,haliyle herkes ayni yetenege sahip olamayabiliyor....kolay gelsin...sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…