Almancanizi ilerletmek istiyorsaniz yardimci olurum

Arkadaslar, Almanyada yasiyorum ve Almanca ögrenenlere yardimimi teklif etmek istiyorum. Sorulariniz varsa veya pratik yapmak istiyorsaniz, benimle irtibata gecebilirsiniz

Ya arkadaşım benim çok büyük bir problemim var.Evli olduğum insan,İsviçrede Alman asıllı bir kadınla beni yıllardır aldatmış.Boşanma davası açtım.Namussuz şimdi de boşanmamak için herşeyi yapıyor.Orda beraber yaşadığı kadına onunla boşanmak istediğimi söylemek istiyorum.Ama o kadına mesaj yazacak Almancam yok.Acaba mesajın almancasını bana yazar mısınız

Çok üzüldüm sana yaşattıklarından dolayı umarım boşanmak senin için hayırlı olur.

Ondan boşanmak istiyorum = İch möchte mich von ihm scheiden lassen.

Almanca sohbet konusu acsak nasil olur :44:
Cevremde almanca konusabilecegim hic kimse yok.
Bu gidisile unutuacagim

Yurt disindan türkiyeye evlendimde..

canim sendemi almanyadasin benim gibi iki seneye göre almancan iyi diyebilirim

ben de isvicredeyim ingilizcem ile idare ediyorum ancak burda bildiginiz gibi almanca ogreniliyor ancak isvicre almanca konusuluyor...bir yerden baslamam lazim artik...okuyorum yazdiklarinizi...anlamasam da :))

Liebe Grüsse

Bis Bald

Almanca sohbet konusu acsak nasil olur :44:
Cevremde almanca konusabilecegim hic kimse yok.
Bu gidisile unutuacagim

Yurt disindan türkiyeye evlendimde..
Benimle konusabilirsin cnm :) ben almanyada yasiyorum hem sen unutmamis olursun hemde arkdas olmus oluruz

hallo freunde,zeit lange kann nicht hier geschrieben.ihr kommt nicht immer,deshalb komme ich auch nicht.
bitte kommt ihr oft,und schreiben immer.dann würden wir bessere deutsch sprechen.
mir alles gleiche ich kann nicht gut sprechen.aber ich willlllll super sprechen wie dir anderen menschen.
ich warte auf euch

wir können zusammen Deutsch üben aber ich weis nicht ob wir in kadinlarklübu Fremdsprache sprechen dürfen

Ögrendigin kelimeleri hep tekrar et hem tütkcesini hende almancasini. Baktin ki aklinda kalmiyor bi kagida yaz

benim sorunum kelime biliyorum duyunca ya da okuyunca anliyorum fakat konusurken kullanmiyorum kimi zaman kullanmak istedigim halde hatirliyamiyorum kimi zaman da hic aklima gelmiyor

kesinlikle pratik pratik ... konusun , dogrumu yanlismi söyledim diye düsünmeden utanmadan.
Ayrica benimlede konusmak isteyen varsa cekinmeden yazabilir.

Anadilim almanca sayilir dogma büyüme almanyada yasayan biri olarak.

Slm bnde almanyada yasiyorum tr den geldim gelin olarak kursa gidiyorum birebir haftada bir kez suan 2.dersimi almis bulunmaktayim, ama onemli bir aorum oldugunda cvplarsan sevinirimde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…