Almanca Pratik Yapalim

Merhaba arkadaslar ben almanyada yasiyorum eger yardimci olabilecegim konular varsa severek yaparim, yazilanlarin coguna dikkat ettimde bazi sözler yanlis yazilmis, bunlarida düzeltiyormusunuz???

Ich würde gerne mitmachen, bin ich aufgenommen???a.s

warte auf eure Antworten...:1hug:

hallo yasemin
willkommen im club.wie du sicherlich gelesen hast,wollen einige ihre deutschkenntnisse verbessern oder erweitern.und ich versuche behilflich zu sein.leider sind einige freundinnen seit langem nicht auf dieser seite zu sehen.
deshalb kommen wir nicht weiter im bezug auf deutsch nachhilfe.
freut mich aber,dass ich nicht allein bin.
mal sehen wie's weitergeht.
tschüss vorersta.s.

lise de 3 yıl almanca dersi gördüm ama sağolsun hocamız çok gırgır adamdı hiç adamakıllı öğretmedi almancayı ve bunun üzüntüsünü yaşıyom valla 3 yılda adamakıllı bi hocamız olsaydı harikalar yaratırdık senağlama

ich mochte eine köfte tatlicadiarzu Almancam bu halde yani tatlicadiarzu

valla hiç gülecem yoktu,beni güldürdün.:Roflol::Roflol::Roflol:
varsa başlamak istediğin veya bilmek istediğin özel bir bölüm,bekleriz.
en baştan diyeceksin mutlaka,ama tabi sıfırdan başlamak ve öğretmek zaman alır.yavaş yavaş ilerleriz inşallah.diğer ark.larda yardımcı olur.
:kahve:

ne yazıkki türkiyede bırak almancayı,ingilizceyi bile düzgün öğretmiyorlar eğer özel okula gitmiyorsan.zaten öğretmenlerin çoğu kendileri tam bilmiyor kızımdan biliyorum.öğretmenin ingilizcesi hatalı ve hatalı öğretiyor,ama ikaz edemiyorum,kadın trip yapacak diye.ama rahatsız oluyorum.
senin öğretmende bilgisizliğini kamufle etmek için işi gırgıra vurmuş demekki.
iyi taktik helal olsun,götürmüş çaktırmadan.yerimseniben

aynen dediğin gibi bi de anadolu lisesinde okuduk sözde ama adam sınav yapıyodu cevapları tahtaya yazıyodu geçirin diyodu düşün yani böyle bi hocadan ne kadar almanca öğrenilir

liseden mezun oalı da 4 sene oluyo neredeyse canım ya 2 gram almanca bilirdik onları da unuttuk ama taktım ben kafaya bu sene öncelikle ingilizceyi tamamen halletçem derslerim de ağır nasıl vakit ayırcam bilmiyorum ama yapçaz bi şekilde sonra almanca sonra italyanca ispanyolca tatlicadiarzu

inşallah başarırsın.bende italyancaya çok hevesliydim ama kısmet olmadı kendime vakit ayıramadım çocuklardan.ama hala çok önemli olan tek dil ingilizce.onu öğrenince gerisi gelir zaten.ama pratik yapmaktan geçer herşey.her fırsatı değerlendirmelisin,ayrıca kendine güvende gelir.ilerletmiş olursun.
bi önerim daha olacak internette bir çok site var yabancı dilini ilerletmek için.
tabi aralarında ilerletmenin dışında arkadaşlık için girende oluyor,ama önemli değil.bir site buldum istersen bir göz at.her dil mevcut.karşılıklı dil öğretiyorlar veya ilerletmek için yardım istiyorlar.sen ingilizce öğrenirken karşındakine mesela onun yardım istediği dili öğretiyorsun vs.böylece karşılıklı yardım etmiş oluyorsun.
site:http://www.mylanguageexchange.com
bir bakabilirsin.

ooooo wie ich sehe ist hier aber was los:Roflol:

Ja das kann ich auch sagen, ich werde jetzt im kommenden neuen Semester aufs Gymnasium gehen und dort werde ich auch eine neue Sprache lernen, nämlich Spanisch, ich freue mich schon riesig drauf!!!a.s

Aber Italienisch und Griechisch möchte ich auch sehr gerne lernen, bin aber noch jung und habe ja Zeit.naniknanik

Evet arkadaslar bende yardim edebilirim bu arada bende bir ingilizce yardim sayfasi acayim diyorum, benim ingilizcem pek süper olmadigi icin (bu dili sevmedigimden kaynaklaniyor) bakalim yardim edebilcek arkadaslar cikacakmi..

bu bilgiler icin tesekkurler, seneye oraya gelin gelecegim ogrenmem lazim benneyaptımki biraz zor galiba :)

meliscim öncelikle böyle biseye sebep oldugun icin cok sagol ben bir senedir almanyadayim bikac aydir almanca kursuna gidiyorum ama cok zorlaniyorum hocamiz alman ve hic türkce bilmiyo belkide o yüzden zor geliyor suan kursum tatilde nerdeyse az cok bildigim seyleride unutacam yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkürler...

hallo..
ich bin filiz..
Ich bin 30 jahre alt.ich lebe seid dem 5 jahre im Deuchland.Ich habe einen sohn,drei jahre alt.Ich wohne in Northeim(neben an Göttingen)Ich kome aus der Bursa.ich bin verheireitet seit dem 5 jahre.
ich kan kein deuch schprechen.ein bischen fersctehe und schpechen.sehr schwer füf mich..aber ich möchte lernen.ich bin 2 jahre zum deuchkurz gehen, aber ich lerne nicht zo fiel.
könen sie mir helfen....
danke...
umarim yazdiklarimi anlayabilirsiniz.
Hayatimda ilk kez yenildigimi hissediyorum. Su almanca diline karsi. Bir türlü ögrenemiyorum. O kadar kitaptan calismama ragmen ertesi gün unutuyorum.
Böyle bir seye örnek olan ya da uygulamaya koyan her kimse kutluyorum.Sitede cok yeniyim ilk baktigim yer burasi oldu. ve cok sevindim. umarim el birligiyle cözeriz bu sorunu..

btün arkadaslara selamlar.

oo du bist so lange hier.ich bin seit 4 jahren in deutschland und verheiratet,habe 1 sohn,der ist 1 jahre alt und ich wohne in hamburg.

ich habe mich gefreut,dass ich dich kennen gelernt habe

ich habe ein sohn er ist ein jahre alt
sen der ist ein jahre yazmissin
uyarmak istedim yanlis olmus

hallo..
ich bin filiz..
Ich bin 30 jahre alt.ich lebe seid dem 5 jahre im Deuchland.Ich habe einen sohn,drei jahre alt.Ich wohne in Northeim(neben an Göttingen)Ich kome aus der Bursa.ich bin verheireitet seit dem 5 jahre.
ich kan kein deuch schprechen.ein bischen fersctehe und schpechen.sehr schwer füf mich..aber ich möchte lernen.ich bin 2 jahre zum deuchkurz gehen, aber ich lerne nicht zo fiel.
könen sie mir helfen....
danke...
Hayatimda ilk kez yenildigimi hissediyorum. Su almanca diline karsi. Bir türlü ögrenemiyorum. O kadar kitaptan calismama ragmen ertesi gün unutuyorum.
Böyle bir seye örnek olan ya da uygulamaya koyan her kimse kutluyorum.Sitede cok yeniyim ilk baktigim yer burasi oldu. ve cok sevindim. umarim el birligiyle cözeriz bu sorunu..

Filizcim ich habe dich verstanden, dass du was gesagt hast.
Wir helfen uns gerne gegenseitig yerimseniben

hallo..
ich bin filiz..
könen sie mir helfen....
danke...

herzlich willkommen

ich habe dich verstanden, was mir aber aufgefallen ist, dass du sehr viele Rechtschreibfehler gemacht hast. Das wirst du mit der Zeit bestimmt noch lernena.s

X