• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almanca Pratik Yapalim

ES geht ihm schon besser! Du bist aber so süss! Wri hoffen, dass es ihm morgen viel besser geht :Saruboceq:

Gute Nacht, Schatzi!

Küfür mü ettin nan şimdi aceba sen bana ve patilere:umursamaz:

Kusura bakman mamalar ben almanca bilmediğim için anlamıyorum japonca olaydımafoldumbenkaydirigubbakcemile3

Küfür mü ettin nan şimdi aceba sen bana ve patilere:umursamaz:

Kusura bakman mamalar ben almanca bilmediğim için anlamıyorum japonca olaydımafoldumbenkaydirigubbakcemile3

:mymeka: sana hadi neyse de, patilere niye küfür edem :mymeka:

:roflol: dedim ki, kedicik iyi olacak da şu nevbahar delisi rahat bıraksa bi hayvancağızı. çocukcağız hasta numarası yapıyor aşırı ilginden kurtulmak için :roflol:

bana dedin dimi tatli diye bana bana:icecream:

hayir nevbaharcim..kötükedihüso tabi yazida etmedi icini bilemem

Ne demiş şu yorgun yufka arkadaş bir çeviri rica etsem aceba:kedi:

Kendisine katiyetle güvenim yoktur:roflol:

İh li bediha opuyorumnanaktan bi bunu biliyom:roflol:

yo yo tamam sev beni lütfen bi yudum? ihtiyacim var
:çok üzgünüm:

(off sandalyeden atasim var kendimi )

nevbahar,kediciginden bahsetti .. kedi aldi bi sahip cikamadi beceremedi bakmayi fln dedi:kahve:

İkiside birbirinden beter çıktı nan bunların gidiyorum ben ih liii bay bay:umursamaz:

Yarın babanneme (aksi) sorarım o söler bana:CüvCüv:kaydirigubbakcemilezemuszemus

yo yo tamam sev beni lütfen bi yudum? ihtiyacim var
:çok üzgünüm:

(off sandalyeden atasim var kendimi )

nevbahar,kediciginden bahsetti .. kedi aldi bi sahip cikamadi beceremedi bakmayi fln dedi:kahve:

du bist daha da nankör! :oklava: Bu da sıfatlarda derecelendirmeydi arkadaşlar üstteki mesajla:roflol:

Du sollst nicht warten! Du kannst sofort dich von dem Stuhl werfen :jeyyar:

elimi kana bulamış olmam ben de :1closedeyes:

bitte nevbahar gieth mich jaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ne dedin ne dedin bana ne dedin sen bakim :mymeka: Allahım bu bölüm çok kötü ingilizce bölüm olsaydı ahh ahh böyle zalak gibin kalmazdım ortadamafoldumben

Güldüğüne göre kötü bişi dedi yufkaaa çevirseneee:kedi:

ya türkce iste
bak " bitte (lutfen )git me yaa" kendimce karistirdim

:roflol:
harbi sandalyeden dusurulmeyi hak ediyorum

Ne dedin ne dedin bana ne dedin sen bakim :mymeka: Allahım bu bölüm çok kötü ingilizce bölüm olsaydı ahh ahh böyle zalak gibin kalmazdım ortadamafoldumben

Güldüğüne göre kötü bişi dedi yufkaaa çevirseneee:kedi:

Elini kirletme bence nevkafa, çok çok kötü bi' şey demiş pia :umursamaz:

bitte nevbahar git (gieth) me (mich) ya (ja)

opuyorumnanaktan

ben igrenc espirilerimle hak ediyorum dedimmmm

ahh savascii kafam bir dirhem yerinde olsaydi seni löpcük gibi ortada birakirdim yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bak bu löpcük kelimesi penguenden bi alinti kelime
karikatur müthisti ama anlatsam ayni tadi vermez oyuzden anlatmiciimm:1closedeyes:

bide istanbulda fatihte , fatih caminin avlusunda cok kedi var yaa.. hic gordunuz mu bilmiyorum... yuzlerce ama... hatta esim 11 ayda gelicek bana bitane getir ordan diyorum adinida fatih koyarizkaydirigubbakcemile3 hani belki gaza gelir fln kizim cok istiyo ama esim net bisekilde korktugunu ve asla olmiycagini söyluyo
erkek olucak bidelaelaelaelaelae:1ninca:
ama ist lafi ediince söyle bi düsünüyo
oda asik
ben daha tabi

hey gidi masallahhhh bekar ve tam 100 tane yemek tarifin varrrr
waooo
ben yeni ögreniyorum daha yemek yapmayiii

Bıyır CADIARZU

Heeee :roflol: Onların hiç biri benim değil ki. Ben modken yemek bölümü yeni yerine taşınıyordu bizlerde konuşarı taşıdık o yüzden benim gibi duruyor ama değil ben sadece su ısıtırımzemuszemus:roflol:

Bıyır CADIARZU

Heeee :roflol: Onların hiç biri benim değil ki. Ben modken yemek bölümü yeni yerine taşınıyordu bizlerde konuşarı taşıdık o yüzden benim gibi duruyor ama değil ben sadece su ısıtırımzemuszemus:roflol:

he iyi sevindim .. yok yere kiskanip vücud ülkemi germiyim dimi

Back
X