Almanca öğretmenleri buraya !

ReinedelAmour

Euphoria
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.178
96
Merhabalar !

Ben Almanca öğretmeniyim. Bu platformda tüm almanca öğretmenleri ile karşılıklı yazışmak isterim. Bence birbirimizden öğreneceğimiz çoook şey olur değilmi ama !

Sevgilerimle..

Sabırsızlıkla bekliyorum yazılarınızı !

a.s.

merhaba almancam cok iyi derecede fakat almanca ogretmeni degilim ama genede araniza katilmak istedim tabi isterseniz :)

Ben de bursalıyım. Doğma büyüme isviçre :smiley-cool:

arkadaşların arasında pamuckchuwalinini gördüm. Benim çok sevdiğim yakın bir dostumdur ayrıca komşumdur. Siz nereden tanışıyorsunuz ? O da isviçreden geliyor da şutarafagitti

Bu arada hala varsa almanca öğretmenler aramızda buraya bekliyoruz !!!

a.s.

siz ogretmek icin cabalayan bende ögrenmek icin cabalayanlardanim eger bu dili ögrenmenin pratik bi yolu varsa lütfen söyleyin ömrüm b oyunca size duaci olurum:Saruboceq:

sleam arkadaşlar bende Doğma büyüme almanyadanım. Eğitimci Anaokul öğretmeniyim. Almanca anadilim gibidir. 2,5 senedir Türkiyedeyim. Bu konuda yapabileceğim şeyler olursa bende yardımcı olmak isterim. Öptüüüm

Ben de bursalıyım. Doğma büyüme isviçre :smiley-cool:

arkadaşların arasında pamuckchuwalinini gördüm. Benim çok sevdiğim yakın bir dostumdur ayrıca komşumdur. Siz nereden tanışıyorsunuz ? O da isviçreden geliyor da şutarafagitti

Bu arada hala varsa almanca öğretmenler aramızda buraya bekliyoruz !!!

a.s.

merhaba. pamuckchuwaliyla burda tanistik :) sohbetimiz de konu oldu burda yasamasi falan konustuk baya.

sleam arkadaşlar bende Doğma büyüme almanyadanım. Eğitimci Anaokul öğretmeniyim. Almanca anadilim gibidir. 2,5 senedir Türkiyedeyim. Bu konuda yapabileceğim şeyler olursa bende yardımcı olmak isterim. Öptüüüm

Merhaba Ela gözlü. Bu topik özellikle Almanca öğretmenleri için olsun istedim. Hep beraber konuşalım tartışalım ve de birbirimize yardımcı olalım. Belki bir kitap kaynağı ya da eğitim yönteminden bahsederiz. Birbirimizi aydınlatırız. İşimizi seviyoruz . O yüzden burdayız :)hihoyyyt
Hoşgeldin aramıza

mrb benim pzt almanca yazılım varsenağlama internete çalışabileceğim videolu bi site var mı kafamçokkarıştı

mrb benim pzt almanca yazılım varsenağlama internete çalışabileceğim videolu bi site var mı kafamçokkarıştı

Merhaba , videolu bir site hakkında bir bilgim yok ama Hueber - Freude an Sprachen isimli site aracılığı ile online ders çalışma bölümlerini keşfedebilirsin. Yada okudğunuz kitabın internet sitesinden online çalışmalarda bulunabilirsiniz.

herkese merhaba bende almanca öğretmeniyim böyle bir bölümün açılması güzel olmuş gerçi ben çalışmıyorum ama

selamlarrr
bende almanca öğretmeniyim ama çalışmıyorum sadece özel ders veriyorummmm umarım güzel şeyler paylaşırıza.s.

kızlar merhaba..eşim yurdışı öğretmenlik sınavına girecek..yabancı dili almanca olarak seçmiş..kolay öğrenebileceği bi kitap ya da kaynak var mı?varsa önerilerinizi bekliyorum lütfen..

selam ben sınıf öğretmeniyim ama almanca öğrenmek istiyorum
ilk defa başlicam kursa gitmeden önce evde biraz başlamak istiyorum
hangi kitabı alayım
kapsamlı ve seviyeme uygun bi kitap öneriniz var mı??

hangi ders kitaplarını kullanıyorsunuz arkadaşlar? 1. ya da 2. yabancı dil olarak, hazırlık veya diğer sınıflarda?

en son ping pong'da kaldım ben sanırım, özel ders verdiğim öğrencilerde.

X