slm canim..
ben yapiyorum..eger calismaya ögrenmeye istekliysen kendine guveniyorsan yap derim..
ben 4kurs yapiyorum..temel almanca,ileri almanca,kozmetik ve bilgisayar..
ben cok kisitli olarak calisiyorum suan bastayim ama cok iyi bence
cunki okulda ögrenmedigim anlamadigim konulari cok acik anlatiyor..ama yalin-hal, e-hali, i-hali bunlari almanca turkce anlatimli olarak ögrenmeni tavsiye ederim gecen sayfalarda vermistim bi adres ordan bakabilirsin..
kozmetigede basladim ben calismaya cok zevkli..
ögrenme istegin varsa gunde 1 saat zaman ayirabilirim diyosan yap derimopuyorumnanaktan
canim cok sagol cevabinn icinnnna.s.
evet ögrenme istegim cok , 23 yasindayim..bana kadin almanca-türkce tercümanlik ve bigisayar muhasebe kurslarini tavsiye etti..bankada filan is bulursun diyede..
ya internette bir sitede kazik filan yaziyor ,ondan kararsiz kaldim..yani diplomalar gecersiz oluyomus ,taninmiyormus almanyada ve türkiyede..
bense bu kurslari diploma icin yapmak istiyorum..
türkiyeye temelli dönüs yaparsam lazim olur ya..
canim yani aldinmi diplomani ,calismaya basladinmi ?? almancana faydasi oluyormu..
sonucta evde kendi basina ögrenmeye calisiyosun ya??
bana yazarsan cok sevinirim..gerekirse özel msjda atabilirsin :))))
merhaba kizlar...bende su acikogretim okullarini uzun zamandir arastiriyorum....sizin dediginiz fonoyu ilk dafa duydum...benim bildigim birde anadolu universitesi var...acikogretim imkani saglayan..
.raziyerkan yanilmiyorsam bu kursu yapiyorsun...web sayfalarini inceledim ama halen emin degilim..
gercekten bu okuldan mezun olduktan sonra is bulma imkani ve diplomanin taninmasi oluyorsa ...cok guzel gercekten...bu kursu yapanlar olorak biraz bilgi verirmisiniz?...
sevgiler....
bir de..bilginiz varmi...en fazla ..kac tane,konu ya da meslek hakkinda dersler alabiliyorsun?yani ayni anda iki ya da uc meslek alaninda egitim almak munkun mudur???
sagol canim allah razi olsun,yardimlarin icin...rica ederim canim..yardimci olmaya calisirim elimden geldigi kadariyla..
ben diplama almadim daha canim ben arada tembellik yapip calismiyorum :kedi:
bende internetten okudum cikis vermek istesen kabul etmiyolar falan die..ama olumluda okuduk..
yaptigi meslek sayesinde cok iyi ek para kazananlar falan varr..
bende 19 yasindayim genc oldugumuz icin bu zamanlari iyi degerlendirmek lazim..tanidigim 2 abla var 30-35 yas arasinda onlarda basladi yeni sirf kendini gelistirmek icin..ise gidiyolar ayrica 8 saat.
kendimiz icin birseyler yapiyoruz sonucta..bana konular cok aciklayici geldi ben 7yildir alanyadayim pratikle ögrendim almancayi bu seviyeye kadar..
yani okuldada temelini mantigini ögrenmedim..kurs bunlari ögretiriyor..
bunlari ögrendiginde ztn kitap okuyarak pratik yaparak kendini gelistiriceksin..
kursta cd,kitap vs onlarda var
evet cidden demekki varligi taninyorki devlet o kursu sayip senin kindergeldini devam ettiriyor
merhaba canim..
ben kendim acisindan söyluyeyim 18 yasimi gectim icin okula dvm etmessen kindergeld ödenmiyor biliyosunki..
bende okula gitmiyorum 1 ay icinde familienkasseden bana bildiri gönderdi meslek falan aramiyorsam göndermiycekler arbeitsamtta bu konuda bos birakmiyor gencleri
kurstan bana belge gönderdiler bende onu familienkasseye gönderdim ve artik kindergeldtim ödeniyor 25 yasina kadar kursa dvm ettigim surece..
bence taninmayan bi ögretim olsaydi kabul etmezlerdi diye dusunuyorumm..
bilmiyorum siz ne dusunursunuz..
ayni anda 1den fazla kurs yapabiliyorsun sinavlarada topluca girebilirsin..eger 1yil icinde bitiremezsen ücretsiz 3 yila kadar uzatabiliyorsun..
ben suan bir diploma almadim meslek kurslarimdan bitirmedim daha..
ögretmenim bana 45 yasinda ögrencisi oldugunu söyledi..ödeme yapabilicek durumunuz varsa (ben kendim öduyorum sahsen kindergeld parasiyla)
kaybedicegimiz tek sey paramiz bilgi paradan önemli bence hayatta..
burda beni yanlis anlamanizi istemiyorum kursu savunuyor yada övüyor degilim..
ben sadece kendi goruslerimi ve durumumu anlattim..
karar size kalmiss..kötü diyenlerde var iyi diyenlerde var sonucta iyi yada kotu olmasi sizin basariniza bagli..
merhaba....oncelikle tesekkurler....dedigim gibi coktandir arastirmalar yapiyorum ama..biraz cekimserim...cunku bugun baya arastirdim...kimi hic iyi degil ilgilenmediler,kitaplar eksik geldi demis,kimisi tlefonlar cikmadi demis...
merhaba canim..
ben kendim acisindan söyluyeyim 18 yasimi gectim icin okula dvm etmessen kindergeld ödenmiyor biliyosunki..
bende okula gitmiyorum 1 ay icinde familienkasseden bana bildiri gönderdi meslek falan aramiyorsam göndermiycekler arbeitsamtta bu konuda bos birakmiyor gencleri
kurstan bana belge gönderdiler bende onu familienkasseye gönderdim ve artik kindergeldtim ödeniyor 25 yasina kadar kursa dvm ettigim surece..
bence taninmayan bi ögretim olsaydi kabul etmezlerdi diye dusunuyorumm..
bilmiyorum siz ne dusunursunuz..
ayni anda 1den fazla kurs yapabiliyorsun sinavlarada topluca girebilirsin..eger 1yil icinde bitiremezsen ücretsiz 3 yila kadar uzatabiliyorsun..
ben suan bir diploma almadim meslek kurslarimdan bitirmedim daha..
ögretmenim bana 45 yasinda ögrencisi oldugunu söyledi..ödeme yapabilicek durumunuz varsa (ben kendim öduyorum sahsen kindergeld parasiyla)
kaybedicegimiz tek sey paramiz bilgi paradan önemli bence hayatta..
burda beni yanlis anlamanizi istemiyorum kursu savunuyor yada övüyor degilim..
ben sadece kendi goruslerimi ve durumumu anlattim..
karar size kalmiss..kötü diyenlerde var iyi diyenlerde var sonucta iyi yada kotu olmasi sizin basariniza bagli..
merhaba....oncelikle tesekkurler....dedigim gibi coktandir arastirmalar yapiyorum ama..biraz cekimserim...cunku bugun baya arastirdim...kimi hic iyi degil ilgilenmediler,kitaplar eksik geldi demis,kimisi tlefonlar cikmadi demis...
ozellikle birisi...sinava girdigi zamam ekstra 150 euro para odemesi talep ettiklerini belirtmis...
kimileride cok mennunlar...hic problemsiz okuyoruz,yada birtirdik diyorlar...bu durumda biraz karsiti kafam tabi ki....
bu yuzden bizzat icinde oldugunuz icin bilgileriz cok kiylmetli benim icin...cunki biseyler yapmak istiyorum...tesekkurler...:))
slm canim..
ben yapiyorum..eger calismaya ögrenmeye istekliysen kendine guveniyorsan yap derim..
ben 4kurs yapiyorum..temel almanca,ileri almanca,kozmetik ve bilgisayar..
ben cok kisitli olarak calisiyorum suan bastayim ama cok iyi bence
cunki okulda ögrenmedigim anlamadigim konulari cok acik anlatiyor..ama yalin-hal, e-hali, i-hali bunlari almanca turkce anlatimli olarak ögrenmeni tavsiye ederim gecen sayfalarda vermistim bi adres ordan bakabilirsin..
kozmetigede basladim ben calismaya cok zevkli..
ögrenme istegin varsa gunde 1 saat zaman ayirabilirim diyosan yap derimopuyorumnanaktan
sagol canim allah razi olsun,yardimlarin icin...
ne güzel dahada gencmissin sen:) bende 19 yasinda gelmisdim almanyaya
hakkimizda hayirlisi,bana kadin muhasebe,bilgisayar ve almanca-türkce cevirmenlik önerdi...daha karar veremedim..parasina degil .. bu 3 kurs 55 euro 3 sene boyunca,ama basarabilirmiyim ve sonunda emegime degermi diye endiseliyim..
insallah sende basarirsin canim yaaaa.s.
ben ilk kursuma karar verdim,kesinlikle almanca - türkce tercümanlik okumak istiyorum.
ama ikinci kurs konusunda kararsizim ,arkadasim muhasebe bilgisayar okuyor,banada onu tavsiye etti ama ben matematigi sevmiyorum...
kozmetik konusunda bilgisi olan varmi...
kosmetik okuyan birisi ne gibi dersler görüyor ???
ozellikle birisi...sinava girdigi zamam ekstra 150 euro para odemesi talep ettiklerini belirtmis...
kimileride cok mennunlar...hic problemsiz okuyoruz,yada birtirdik diyorlar...bu durumda biraz karsiti kafam tabi ki....
bu yuzden bizzat icinde oldugunuz icin bilgileriz cok kiylmetli benim icin...cunki biseyler yapmak istiyorum...tesekkurler...:))
ben tsk ederim canim..insallah hayirlisiyla bitiririz kurslari..
ben kozmetigi seviyorum okuldada bunun uzerine staj yapmistim..
elimde yatkin oldugu icin kozmetigi sectim..
bilgisayar kursunada kayit oldum ona calismaya baslamadim daha..
temel ve ileri tercumanlik almanca kurslarim var suan temeldeyim..
kozmetikte,estetik cilt,vucut,diyet,beslenme bu tur konular anlatiliyor..
suan ben ilk kitaptayim biraz goz attim kitaplara yani kadin dediginde akla gelen hersey var..
sonucta bir meslegin olmus olucak burda yapamasanda turkiyede kendi dukkanini acabilirsin..
tabikide tereddut etmekte haklisin canim..evet sinava girdiginde harc parasi oduyorsun benden 130€ istemislerdi ama ben girmedim calisamadigim icin ödemedim..
ayrica bu para sadece 1kerelik odeniyor kurs basina,yani seneye bidaha girmek istediginizde ödemiyorsunuz..
sinava giren arkadasim söyledi bana.. uni. sinavi gibi oldugunuda söyledi..
sinava girmek istemedigimi okula bildirdigimdede israr etmislerdi gir diye cunki trden sira aliyorlarmis..
ben bi ara yapamiycagimi bile dusundum ögretmenimle konsutum kozmetik ve bilgisayar kursunu iptal etmek icin ama onlar beni ikna ettiler..iyikide dvm etmisim
insan calisip biseyler ögrendikce cok mutlu oluyor..
merhaba arkadaslar benim bi sorum olacak eger bilginiz varsa yardim edermisiniz lütfen ben 2 sene önce almanca kursuna gittim vhs ye b1 diplomasi aldim simdi devamini yapmak istiyorum ama nasil oluyor yapan varsa bi zahmet anlatabilirmi simdiden tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?