sagol canim allah razi olsun,yardimlarin icin...
ne güzel dahada gencmissin sen:) bende 19 yasinda gelmisdim almanyaya
hakkimizda hayirlisi,bana kadin muhasebe,bilgisayar ve almanca-türkce cevirmenlik önerdi...daha karar veremedim..parasina degil .. bu 3 kurs 55 euro 3 sene boyunca,ama basarabilirmiyim ve sonunda emegime degermi diye endiseliyim..
insallah sende basarirsin canim yaaaa.s.
ben ilk kursuma karar verdim,kesinlikle almanca - türkce tercümanlik okumak istiyorum.
ama ikinci kurs konusunda kararsizim ,arkadasim muhasebe bilgisayar okuyor,banada onu tavsiye etti ama ben matematigi sevmiyorum...
kozmetik konusunda bilgisi olan varmi...
kosmetik okuyan birisi ne gibi dersler görüyor ???
ben tsk ederim canim..insallah hayirlisiyla bitiririz kurslari..
ben kozmetigi seviyorum okuldada bunun uzerine staj yapmistim..
elimde yatkin oldugu icin kozmetigi sectim..
bilgisayar kursunada kayit oldum ona calismaya baslamadim daha..
temel ve ileri tercumanlik almanca kurslarim var suan temeldeyim..
kozmetikte,
estetik cilt,vucut,diyet,beslenme bu tur konular anlatiliyor..
suan ben ilk kitaptayim biraz goz attim kitaplara yani kadin dediginde akla gelen hersey var..
sonucta bir meslegin olmus olucak burda yapamasanda turkiyede kendi dukkanini acabilirsin..
merhaba....oncelikle tesekkurler....dedigim gibi coktandir arastirmalar yapiyorum ama..biraz cekimserim...cunku bugun baya arastirdim...kimi hic iyi degil ilgilenmediler,kitaplar eksik geldi demis,kimisi tlefonlar cikmadi demis...
ozellikle birisi...sinava girdigi zamam ekstra 150 euro para odemesi talep ettiklerini belirtmis...
kimileride cok mennunlar...hic problemsiz okuyoruz,yada birtirdik diyorlar...bu durumda biraz karsiti kafam tabi ki....
bu yuzden bizzat icinde oldugunuz icin bilgileriz cok kiylmetli benim icin...cunki biseyler yapmak istiyorum...tesekkurler...:))
tabikide tereddut etmekte haklisin canim..evet sinava girdiginde harc parasi oduyorsun benden 130€ istemislerdi ama ben girmedim calisamadigim icin ödemedim..
ayrica bu para sadece 1kerelik odeniyor kurs basina,yani seneye bidaha girmek istediginizde ödemiyorsunuz..
sinava giren arkadasim söyledi bana.. uni. sinavi gibi oldugunuda söyledi..
sinava girmek istemedigimi okula bildirdigimdede israr etmislerdi gir diye cunki trden sira aliyorlarmis..
ben bi ara yapamiycagimi bile dusundum ögretmenimle konsutum kozmetik ve bilgisayar kursunu iptal etmek icin ama onlar beni ikna ettiler..iyikide dvm etmisim
insan calisip biseyler ögrendikce cok mutlu oluyor..