Almanca öğrenmek isteyenler buraya!

hallo ich bin neue hier .
mein name ist pinar.
ich lebe in stuttgart wohnt jemand noch in der nähe von mir werde mich freuen kennen zu lernen.a.s

hallo ich bin neue auch.
mein name ist Sochic, ich bin einundzwanzig Jahre alt. Ich lebe in ıstanbul und studiere Wirtschaftsinformatik.

Hallöchen,
willkommen neue Freundinnen! Es freut mich hier neue Mitglieder zu sehen, hoffentlich können wir ein bisschen fleissiger werden und mehr üben :kedi: Ich muss viel üben um meine Deutschkenntnisse wieder zu erinnern :gitme: und natürlich entwickeln.

Ich habe an der Schule gelernt aber seit lange Jahren kaum benutzt. So vergisst man sehr schnell:gitme:

yav ne güzel konusuyorsunuz az banada ögretin bitteeeeeeeeeeeeeeeeeeee....acil ögrenmem lazi m kaizlar yardim edin.ok birbirimize soru soraral biseyler ögrenmek güzelde,o sorunuuzun altina ne demege calistiginizida söyleseniz ne sevinirim biliyormusunuz.yardim edin banada.bend e konusmak istiyorum artik.sosyallesmek tek basima her isimi yapabilmek istiyorum.sizi takip edicem.lütfen bu kisma yogulasin heheehe

hallo,mädels.:)) wie gehts euch....naaa ihr sind so fleißig.das ist sehr schön.mann muss echt dran arbaiten damit wir die sprache richtig sprechen kann.ich hatte lange hier nicht gequckt.und sehe ich neu freundinen ,und mochte allle begrußen....
was ich bis jetz gemacht habe...das ist eine lange geschichte...deutchland ist sehr warm und die luft ist echt unangenehm....und was habt euch gemacht?....ich bin sehr neugriech..:)))))

selam arkadaslar .. benimde sorunum almanca olunca konu ilgimi cekti ben nerdeyse 17 sene olacak almanyaya geleli ama bir kac sözden baska bisey ögrenemedimsenağlama
ve cok zorluk yasiyorum esim issiz oldugu icin kursa gidiyorum ama bir türlü kafam almiyor ne yapacagimida bilmiyorum cok sorunlu ve cok sitresli hayatim var acaba bu yuzdenmi ögrenemiyorumsenağlama

:teselli:canim benimm
stressten dlayi olabilir ama cevreni biraz genisletirsen.. kursta yabancilarla ögretmenle sürekli konusursan senin icin daha iyi olur..birde cocuk kitaplari okuyabilirsin sesli hem okuman geliris hemde kelime ögrenirsin cizgi film izleyebilirsin kulagin alisir

bende almanyaya gelmek istiyorum turistik amacli ama sizce ingilizce bilmek yeter mi cunki kisa vadede almanca ogrenmem imkansiz

Selam millet..
Sorusu olan varsa burda oldukca yardimci olmak isterim..
j.ml canim ben ilk almanyaya geldigimde sirf ingilizce konusup hallediyodum islerimi..
Merak etme zorluk cekmeyeceginden eminim..

Ist eigentlich gar nicht so schwer Leute, wer wirklich was lernen will und die Kurse besucht, müsste es in paar Monaten locker schaffen...
Also positiv denken und chillen =D

kizlarrrrr..fono akademi diye birsey duydunuz mu???
bir kurs,parali , bu kursu bitirip diplomasini alanin diplomasi hem almanyada hem türkiyede gecerliymis ?
sizce yapmalimiyimmmm ??
türkiyeden gelme biri bunu basabilirmiiii ?

kizlarrrrr..fono akademi diye birsey duydunuz mu???
bir kurs,parali , bu kursu bitirip diplomasini alanin diplomasi hem almanyada hem türkiyede gecerliymis ?
sizce yapmalimiyimmmm ??
türkiyeden gelme biri bunu basabilirmiiii ?

slm canim..
ben yapiyorum..eger calismaya ögrenmeye istekliysen kendine guveniyorsan yap derim..
ben 4kurs yapiyorum..temel almanca,ileri almanca,kozmetik ve bilgisayar..
ben cok kisitli olarak calisiyorum suan bastayim ama cok iyi bence
cunki okulda ögrenmedigim anlamadigim konulari cok acik anlatiyor..ama yalin-hal, e-hali, i-hali bunlari almanca turkce anlatimli olarak ögrenmeni tavsiye ederim gecen sayfalarda vermistim bi adres ordan bakabilirsin..
kozmetigede basladim ben calismaya cok zevkli..
ögrenme istegin varsa gunde 1 saat zaman ayirabilirim diyosan yap derimopuyorumnanaktan

Selam millet..
Sorusu olan varsa burda oldukca yardimci olmak isterim..
j.ml canim ben ilk almanyaya geldigimde sirf ingilizce konusup hallediyodum islerimi..
Merak etme zorluk cekmeyeceginden eminim..

sen ne zaman gelmistin canim almanyaya..ben geleli 7yil olacak..ama hala duzgun almancam yok:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…