• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alman siyasetçiden Müslümanlara çirkin itham

Bütün müslümanların hrıstiyan düşmanı olduğunu söyleyen kadın müslümanlara karşı çok sevgi doluymuş gerçekten :D
Bu ne ya.. Gerçekten zeka yoksunu mu bunlar.. Madem böyle bir şikayette bulunuyorsun neden kendin de bunun smut bir örneğini gösterip kendini rezil ediyorsun..

kadininin sözleri sert olmus ama dogru söylemis , yasamak görmek gerekir,

Hangi kısmını doğru buldunuz?

bazi islam radikalci kesimi medeni yapamazsiniz verim vermez

propaganda tarzinda konusmalar en islek yerlerde adamin ülkesinde yasa her hakkini kullan sonra bunlar söyle bunlar böyle lanetli söyleme haklari yok aslinnda... , cogu calismaz yardimdan gecinir, hristiyani begenmeyip ülkesinde yasayip calismadan terör örgütlerine bagli yasamak , cocuklari okumaz , kadinlari evden cikkmaz , bunlari görmek gerekir ,

kadin yanlis sözler secmis sadece cok genelleme olmus ama özünde dogru , almanyada öyle yerler varki cogu yere polis bile tek araba giremez bu traji komik degilmi ,

ve cogu olaylar basinda yer almaz netde de tr gibi degil imaj zedelenmemesi icin, haa coguda mülteci sifatinda olduklari icin yurt disi edilemez ,

Bütün müslümanların hrıstiyan düşmanı olduğunu söyleyen kadın müslümanlara karşı çok sevgi doluymuş gerçekten :KK70:
Bu ne ya.. Gerçekten zeka yoksunu mu bunlar.. Madem böyle bir şikayette bulunuyorsun neden kendin de bunun smut bir örneğini gösterip kendini rezil ediyorsun..

kadin bütün müslümanlar demiyor sunni radikal kesimden bahsetiyor, evet sevvgi dolular ki hristiyan ülkesinde konusabiliyorlar ,, bir hristiyan tersini arab ülkesinde yapsa diri diri kesilir

propaganda tarzinda konusmalar en islek yerlerde adamin ülkesinde yasa her hakkini kullan sonra bunlar söyle bunlar böyle lanetli söyleme haklari yok aslinnda... , cogu calismaz yardimdan gecinir, hristiyani begenmeyip ülkesinde yasayip calismadan terör örgütlerine bagli yasamak , cocuklari okumaz , kadinlari evden cikkmaz , bunlari görmek gerekir ,

kadin yanlis sözler secmis sadece cok genelleme olmus ama özünde dogru , almanyada öyle yerler varki cogu yere polis bile tek araba giremez bu traji komik degilmi ,

Harbi alakaya maydonoz Turkiyedede Amerikadada Almanyadada boyle sikintili bolgeler oluyor istdada polisn girmekte sikinti cektigi yerler var taksim civarlarinda simdi ordakilere nasil muslumanlar diyecegiz.Diger ulkelerdede sehirlerdede hep tehlikeli ve sikintili bolgeler vardir.
Bu kadin bildigin irkci.Nefretini muslumanlikla bagdastiramaz halk milletten bahsetmiyor hak dinininin muminlerinden bahsediyor .Bence dava acilmali bu kadina.Su twitteri hic sevmiyorum nefret ediyorm kapanmali bence.Onunde klavye olan kendinde hakaret etme ozgurlugunu buluyor.Hadi ordan canm...

kadin bütün müslümanlar demiyor sunni radikal kesimden bahsetiyor, evet sevvgi dolular ki hristiyan ülkesinde konusabiliyorlar ,, bir hristiyan tersini arab ülkesinde yapsa diri diri kesilir
Hristiyan ulkesinde konusabiliyor nedir ya biz burada hristiyan musevi musluman hep icice calisiyoruz Hic sorunsuz.Bu neyin nefreti sizde ben cozemedim
Arap ulkesinde kesmezler kac arap ulkesinde keserek ceza verilen hristiyan gordun.

Ben yanlış anlamadıysam kadın müslümanlar arasında radikal ve modern diye bir ayrıma inanmıyorum diyor. Yani bütün müslümanlar aynı diyor.. Bir insanın ülkende konuşmasına izin vermek için onu sevmen gerekmez. O kişinin buna hakkı olduğu için konuşur. Onlar da ellerinden bir şey gelmediği için mecburen susarlar. Ellerinden gelse bütün müslümanları kapı dışarı ederler.. O da sevgilerinden herlade vatanlarından ayrı kalmasınlar diye :) Arap ülkesinde diri diri kesilen bir hrıstiyan.. Hiç görmedim vallahi.

Hiçbir radikalci kesimi medeni yapamazsınız sadece islamcı değil. Neonaziler medeni mi? ya Ku Klux clan? ... Valla almanyada yaşamadım ama Holanda ve Belçika da yaşadım. Bu söylediğiniz şeyler genelde Bulgaristan kökenli hrıstiyan ailelerde görülür bu ülkelerde. Ve bu saydığınız şeylerin hiç biri müslümanların hrıstiyanlardan nefret ettiğini göstermez.

almanca bilen varsa su yaziyi bi okusun, cok merak ettim aynen boyle mi demis?
Haberdekinden daha da ağır konuşmuş.
"Arap,Türk,Kürt farketmeksizin Sünnilerin modern ve extremleri arasında bir fark görmüyorum,sonuçta hepsi içinde bir hristyan düşmanlığı,kültür ve medeniyet bozukluğu taşıyor.Gerçek manada bu grubun yaşadığı yerde ot bitmiyor.Dünya bunlara "İslamcı" diyebilir ama ben halkımın 1400 yıllık tecrübelerine dayanarak "sünni islam"diyorum.Bunların başka bir yüzünü bilmiyoruz.
Avrupa'nın satılmış köpekleri bu grup için istediği kadar havlayabilir." demiş...

Hristiyan Alevi?
Ulan Aleviliğinde mokunu çıkardınız ya, diyecek bşşey bulamıyorum artık...
Müslüman olmayan Alevi de olamaz doğal olarak Hristiyandan Alevi olamaz. Ne sapkın inanışlar türedi yaa...

Lavinya Hiristiyan Aleviliği adında bir dostluk derneği var bahsedilen o.
Bir dönem alevilerin bir kısmı alevilik hiristiyanlığa daha yakın gerekçesiyle hiristiyanlığı tercih etmişti. O dönemlerde Almanya da kurulmuş bir dernek.

O zaman onlar sadece İslamdan değil Aleviliktende çıkmış oluyorlar dolayısıyla. Yani kendilerine ne ad taktıkları önemli değil, Alevinin hristiyanı olamaz. Yarın bir gün bir Sünninin de çıkıp ben Hristiyan Sünniyim demesi ne kadar uyduruk ve aptalcaysa bu da öyle işte.

Hıristiyan Alevi mi ? Adını okuyunca ve fotosunu görünce Ermeni olduğunu düşündüm.

İyide Müslüman değilse ve islama düşmansa böyle konuşması çok şaşırtıcı değil.
Kadın aklındakini savunmuş.

Böylesinin dilini kesip alıp .. Neyse ban yemeye de değmez bu :KK14:

Böylesinin dilini kesip alıp .. Neyse ban yemeye de değmez bu :KK14:

İste tam bu yuzden muslumanlar terorist olarak tanınıyor.

Sİz klavye tuslarına dokunuyorsunuz ama zihninizden su geceni eyleme donusturenler var. Bunu da islam adına yaptıkları icin, dunyanın islam ve muslumanlarla ilgili bu yargılarını yadırgamayınız.

İste tam bu yuzden muslumanlar terorist olarak tanınıyor.

Sİz klavye tuslarına dokunuyorsunuz ama zihninizden su geceni eyleme donusturenler var. Bunu da islam adına yaptıkları icin, dunyanın islam ve muslumanlarla ilgili bu yargılarını yadırgamayınız.

Gayet yadırgarım o bir kaç tane psikopat manyağa bakarak beni bir genelleme içine katarak atıp tutamaz.
İnancımla, dinime bu derece dil uzatamaz.
Onun gördükleri, duydukları beni zerre ilgilendirmiyor.
Çünkü ben onun gibi bir gerizekalıya bakıp genelleme yapmam mesela..
O da bilecek haddini.
Diline ayar verecek ayar.

Gayet yadırgarım o bir kaç tane psikopat manyağa bakarak beni bir genelleme içine katarak atıp tutamaz.
İnancımla, dinime bu derece dil uzatamaz.
Onun gördükleri, duydukları beni zerre ilgilendirmiyor.
Çünkü ben onun gibi bir gerizekalıya bakıp genelleme yapmam mesela..
O da bilecek haddini.
Diline ayar verecek ayar.

O psikopat manyak dedikleriniz de, sizin "dilini kesicen, vericen eline" dusuncenizi eyleme doktukleri icin psikopat zaten.

Kol bacak kesen, kafa kesen, dil kesenler bunu islam adına yaparlarsa, dunya sizin dinize dil de uzatır, kol da :KK66:

Ben de muslumanım. Yazdıgınız seyin bu yargıya sebep oldugunu anlatmaya calısıyorum.

Back
X