• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alman siyasetçiden Müslümanlara çirkin itham

O psikopat manyak dedikleriniz de, sizin "dilini kesicen, vericen eline" dusuncenizi eyleme doktukleri icin psikopat zaten.

Kol bacak kesen, kafa kesen, dil kesenler bunu islam adına yaparlarsa, dunya sizin dinize dil de uzatır, kol da :KK66:

Ben de muslumanım. Yazdıgınız seyin bu yargıya sebep oldugunu anlatmaya calısıyorum.

Az önce seks sırasında eski kocasının adını söyleyen kadının bağırsaklarını dışarıya çıkararak
bin bir işkenceyle öldüren adam Müslüman mıydı yoksa?

Ben yanlış gördüm sanırım..

İnsan da beyin olur bu tarz canavarlıkları inançla bağdaştırmaz.

Ben bağdaştırmıyorum.
O sıfatsız da aklını kullansın ve benim inancıma dolaylı olarak bana dil uzatmasın diyorum.

Çok çok da haklıyım.

Allah beyin vermiş, güzel kullansın diyorum.
Sabır taşırıp insanın ağzını da zihnini de bozdurmasın.

Ve iyi geceler dileyerek gidiyorum.

Az önce seks sırasında eski kocasının adını söyleyen kadının bağırsaklarını dışarıya çıkararak
bin bir işkenceyle öldüren adam Müslüman mıydı yoksa?

Ben yanlış gördüm sanırım..

İnsan da beyin olur bu tarz canavarlıkları inançla bağdaştırmaz.

Ben bağdaştırmıyorum.
O sıfatsız da aklını kullansın ve benim inancıma dolaylı olarak bana dil uzatmasın diyorum.

Çok çok da haklıyım.

Allah beyin vermiş, güzel kullansın diyorum.
Sabır taşırıp insanın ağzını da zihnini de bozdurmasın.

Ve iyi geceler dileyerek gidiyorum.

O bagırsakları herhangi bir din adına mı yapmıs?

Alakasız seyleri ornek gosteriyorsunuz.
Herifler kafa, kol, bacak, dil(!) kesiyorlar be bunu islam adına yapıyorlar diyorum.

Allah beyin vermis kullansın diyorsunuz ama siz " dilini kesicen boylesinin" diyerek dediginizi yapmıyorsunuz.

ANlatamadım nedense.

Konudaki islama olan feci yargılardan bahsetmiyorum, dil kesmeden de elestirinizi dile getirebilirsiniz diyorum.

Neyse iyi geceler.

Ben yanlış anlamadıysam kadın müslümanlar arasında radikal ve modern diye bir ayrıma inanmıyorum diyor. Yani bütün müslümanlar aynı diyor.. Bir insanın ülkende konuşmasına izin vermek için onu sevmen gerekmez. O kişinin buna hakkı olduğu için konuşur. Onlar da ellerinden bir şey gelmediği için mecburen susarlar. Ellerinden gelse bütün müslümanları kapı dışarı ederler.. O da sevgilerinden herlade vatanlarından ayrı kalmasınlar diye :) Arap ülkesinde diri diri kesilen bir hrıstiyan.. Hiç görmedim vallahi.

Hiçbir radikalci kesimi medeni yapamazsınız sadece islamcı değil. Neonaziler medeni mi? ya Ku Klux clan? ... Valla almanyada yaşamadım ama Holanda ve Belçika da yaşadım. Bu söylediğiniz şeyler genelde Bulgaristan kökenli hrıstiyan ailelerde görülür bu ülkelerde. Ve bu saydığınız şeylerin hiç biri müslümanların hrıstiyanlardan nefret ettiğini göstermez.

o kisilerin hakki sevmedikleri demoktariden doguyor iste seriat dan degil ama ?!! seriat ülkesinde tersi yapilsa diri diri kesilir ki topraklarina adim atar atmaz hemen mecburdur bir yabancii kurallara uymaya , hak yok onlarda.. ki yasanan vaaklar da ortada
hem hak verme ama hak isteee ne buuuu

eger seriat icin cabaliyorsan seriat ülkesinde yasiyacaksin hristiyan ülkesinde degil....

Hristiyan ulkesinde konusabiliyor nedir ya biz burada hristiyan musevi musluman hep icice calisiyoruz Hic sorunsuz.Bu neyin nefreti sizde ben cozemedim
Arap ulkesinde kesmezler kac arap ulkesinde keserek ceza verilen hristiyan gordun.

yoo ne nefreti oda bir duygudur benim icin , hic bir duygu beslemiyorum ....
arap ülkesinde diyorum aynisi olsa neler yasanir okuyun güzelce ...adamlarin kendi vatandasinin bile söz hakki yok ki kaldi hristiyan konusacakk , konusca sonuc belli yani simdi masal anlatmayin....
evet daha düne kadar etnik kökenini saklayan insanlarin bulundugu yerdemi sorunsuz yasiyorsunuz:)
hadiii hadiii

arap ülkesinde diyorum aynisi olsa neler yasanir okuyun güzelce ...adamlarin kendi vatandasinin bile söz hakki yok ki kaldi hristiyan konusacakk , konusca sonuc belli yani simdi masal anlatmayin....
evet daha düne kadar etnik kökenini saklayan insanlarin bulundugu yerdemi sorunsuz yasiyorsunuz:)
hadiii hadiii
Evet aynen oyle yasiyoruz aralarda irkci insanlar cikiyor oda haberlere yansiyanlar

O zaman onlar sadece İslamdan değil Aleviliktende çıkmış oluyorlar dolayısıyla. Yani kendilerine ne ad taktıkları önemli değil, Alevinin hristiyanı olamaz. Yarın bir gün bir Sünninin de çıkıp ben Hristiyan Sünniyim demesi ne kadar uyduruk ve aptalcaysa bu da öyle işte.
aynen. aleviler müslümandır. hristiyanlık ne alaka.

Aslında konu çok başka ama konu madem Alevilikten açılmış, bir Alevi olarak açıklık getirmek isterim.
Aleviler Müslümanlığın bir mezhebidir.
(Değildir diyenler olacaktır ama Allah huzurundaki karar önemli diyorum ve susuyorum. )
Aleviler bir müslümanın yaptığı ne varsa yapar. Oruç da tutar, bayram da kutlar, kurban da keser.
Hz.Ali'nin muaviye tarafından öldürülmesi yüzünden İslamiyet'in pek çok haksızlığa uğramasını Aleviler kınar.
Çünkü araştırırsanız İslamiyete Emeviler ve Abbasiler'in verdiği zararı hiçbir insan vermemiştir.
günümüzde İslam dünyası bu 2 devletin verdiği zararın ceremesini hala çekmektedir.

Bende ona neler diyorum neler :14:
Artik kufure ban yok ama yinede acik acik yazmayim :53:

o kisilerin hakki sevmedikleri demoktariden doguyor iste seriat dan degil ama ?!! seriat ülkesinde tersi yapilsa diri diri kesilir ki topraklarina adim atar atmaz hemen mecburdur bir yabancii kurallara uymaya , hak yok onlarda.. ki yasanan vaaklar da ortada
hem hak verme ama hak isteee ne buuuu

eger seriat icin cabaliyorsan seriat ülkesinde yasiyacaksin hristiyan ülkesinde degil....

Hangi ülkede hrıstiyan birinin konuşması yasak bana ıspatlar mısınız?

hadiii hadiii

Ayrıca bu kadının bahsettiği şey bütün müslümanları ilgilendiriyor. Müslüman deyince aklınıza sadece Arap gelmesin. O zaman Arap olmayan hatta onu da geçtim yalnızca avrupalı müslümanların sayısını araştırın. Avrupalı derken Avrupalı Türk'ten bahsetmiyorum...
Kadının dediğini nerelere çekmişsiniz. Madem kendi halkına da söz hakkı vermiyo o zaman hrıstiyana da vermez dediğiniz gibi..
Ama herkese söz hakkı verip yalnızca müslüman olanlara vermezseniz, size verilen söz hakkıyla insanların kutsallarına hakaret ederseniz ortada başka bir sorun var demektir...
Farkı anlayabiliyor musunuz?

Şimdi bu kadını eleştiren çoğu insan hıristiyan olsa bu kadın gibi düşünecek zeka işleyiş biçimleri aynı dilleri ve dinleri farklı

Back
X