- 20 Eylül 2015
- 435
- 375
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadininin sözleri sert olmus ama dogru söylemis , yasamak görmek gerekir,
Hangi kısmını doğru buldunuz?
Bütün müslümanların hrıstiyan düşmanı olduğunu söyleyen kadın müslümanlara karşı çok sevgi doluymuş gerçekten
Bu ne ya.. Gerçekten zeka yoksunu mu bunlar.. Madem böyle bir şikayette bulunuyorsun neden kendin de bunun smut bir örneğini gösterip kendini rezil ediyorsun..
bazi islam radikalci kesimi medeni yapamazsiniz verim vermez
propaganda tarzinda konusmalar en islek yerlerde adamin ülkesinde yasa her hakkini kullan sonra bunlar söyle bunlar böyle lanetli söyleme haklari yok aslinnda... , cogu calismaz yardimdan gecinir, hristiyani begenmeyip ülkesinde yasayip calismadan terör örgütlerine bagli yasamak , cocuklari okumaz , kadinlari evden cikkmaz , bunlari görmek gerekir ,
kadin yanlis sözler secmis sadece cok genelleme olmus ama özünde dogru , almanyada öyle yerler varki cogu yere polis bile tek araba giremez bu traji komik degilmi ,
Hristiyan ulkesinde konusabiliyor nedir ya biz burada hristiyan musevi musluman hep icice calisiyoruz Hic sorunsuz.Bu neyin nefreti sizde ben cozemedimkadin bütün müslümanlar demiyor sunni radikal kesimden bahsetiyor, evet sevvgi dolular ki hristiyan ülkesinde konusabiliyorlar ,, bir hristiyan tersini arab ülkesinde yapsa diri diri kesilir
kadin bütün müslümanlar demiyor sunni radikal kesimden bahsetiyor, evet sevvgi dolular ki hristiyan ülkesinde konusabiliyorlar ,, bir hristiyan tersini arab ülkesinde yapsa diri diri kesilir
bazi islam radikalci kesimi medeni yapamazsiniz verim vermez
propaganda tarzinda konusmalar en islek yerlerde adamin ülkesinde yasa her hakkini kullan sonra bunlar söyle bunlar böyle lanetli söyleme haklari yok aslinnda... , cogu calismaz yardimdan gecinir, hristiyani begenmeyip ülkesinde yasayip calismadan terör örgütlerine bagli yasamak , cocuklari okumaz , kadinlari evden cikkmaz , bunlari görmek gerekir ,
kadin yanlis sözler secmis sadece cok genelleme olmus ama özünde dogru , almanyada öyle yerler varki cogu yere polis bile tek araba giremez bu traji komik degilmi ,
İşin içinde bir oyun var ama. Alevi-Hıristiyan arasında bir bağlantı kuramadım.bu ney ya?
aleviler hz aliyi veli görmüyormu? nasıl hristiyan alevi olur?
Haberdekinden daha da ağır konuşmuş.almanca bilen varsa su yaziyi bi okusun, cok merak ettim aynen boyle mi demis?
Lavinya Hiristiyan Aleviliği adında bir dostluk derneği var bahsedilen o.
Bir dönem alevilerin bir kısmı alevilik hiristiyanlığa daha yakın gerekçesiyle hiristiyanlığı tercih etmişti. O dönemlerde Almanya da kurulmuş bir dernek.
Böylesinin dilini kesip alıp .. Neyse ban yemeye de değmez bu![]()
İste tam bu yuzden muslumanlar terorist olarak tanınıyor.
Sİz klavye tuslarına dokunuyorsunuz ama zihninizden su geceni eyleme donusturenler var. Bunu da islam adına yaptıkları icin, dunyanın islam ve muslumanlarla ilgili bu yargılarını yadırgamayınız.
Gayet yadırgarım o bir kaç tane psikopat manyağa bakarak beni bir genelleme içine katarak atıp tutamaz.
İnancımla, dinime bu derece dil uzatamaz.
Onun gördükleri, duydukları beni zerre ilgilendirmiyor.
Çünkü ben onun gibi bir gerizekalıya bakıp genelleme yapmam mesela..
O da bilecek haddini.
Diline ayar verecek ayar.