Almak isteyen olursa elimdeki kozmetik ürünleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1919
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

KALAN ÜRÜNLERDE İNDİRİM YAPTIMM:

The Body Shop Dewberry Vücut Losyonu- 8TL
Avon Çilekli vücut spreyi- 2TL
The Body Shop Lily Cole serisinden Pearl Radiance Primer-14TL
Flormar Aynalı Allık-4TL
The Body Shop Lipstick Ruj no:54 - 8TL
NYC 16saat kalıcılık vaat eden Lip Stain.No:495-Endless Spice - 7TL
Jelly belly tutti frutti aromalı lip balm.-3TL
Lip Smacker limonata aromalı lip balm-3TL
Lancome mini boy ruj: 4TL
Claire's lip balm: 1TL
The body shop lip prism/yanardönerli parlatıcı (eski tarihli bir ürün olduğunu belirteyim): 2TL
Rival de loop dolgunluk görünümü veren parlatıcı: 2TL
Rapsodi kahverengi rimel: 2TL
Essence long lasting 02-sand beige fondöten: 4TL
Rebul parfüm- kokusu She'nin pembesiyle aynı. 8TL
Wet n Wild Lip gloss bitter cikolata aromalı: 4TL
Rival de Loop lip gloss açık pembe-2,5TL
Rival de Loop lip gloss cookies-2,5TL
Essence twilight serisi altın parıltılı ruj-2,5TL

elinizde baska yuz kremi varmı neden ben herseye geç kalıyorum yaaaa:26:

Diadermine bende de var ama benimki kirisiklik onleyici + nemlendirici 35 yaş artı yani ilgilenir misiniz bilmiyorum :) kapagini dusurdum catladi ama hala kullaniliyor kapaniyor asla hava almiyor, % 85i hala duruyor sadece bir kez gunduz surmustum. Onun disinda OLAY'in nemlendiricisi var ayni zamanda gunes isinlarindan koruyor ve parlaklik veriyor o hic kullanilmadi. Ayri ayri dusunurseniz diadermine 15 olay 12, ikisi birlikte 20 olur :)

Eklentiler

• $1398507757495.jpg
    12,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $1398507771830.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 53
  • $1398507791295.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 58
  • $1398507881340.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 53

canım ben 26 yasındayım bana göre deilmis olay kremide bir arastırayım netten

Merhaba :) ben body shopun vucut losyonu;avonun cilekli olan kokusunu,dolgunluk gorunumu veren pariltili ruju istiyorum eger satilmadiysa :) flormar aynali alligin tonu nedir acaba? Birde lancome rujun rengini soylersiniz ona gore bu ikisinide dahil edicem :) fiyatlarini belirtirseniz toplam cok sevinirim

Merhabaa:) hepsi toplam 20 TL tutuyor, flormar allık 89 numara, internetten swatchlarına bakabilirsiniz, lancome mini ruj hafif pembelik veren yoğun ışıltılı bir ruj.
Dolgunluk görünümü veren parlatıcı satıldı mı hatırlamıyorum:44: eve gidince hemen bakıp yazarım tekrar:) O satıldıysa, 4 parça ürün toplam 18TL tutuyor

inşallah oda satılmamıştır ben istiyorum öyleyse hepsini :)

Canım eve gidemedim annem rahatsızlandı başından ayrılamıyorum, kardeşime baktırdım da kutuda duruyormuş satılmamış o ürün. En geç çarşamba günü gönderirim ürünleri uyar mı sana?

Tamam canim olur 20 tl oyleyse degilmi hesap no nu ozelden atarsan sevinirimm :) bu arada cok gecmis olsun hemen iyilesir insallah :/

Tamam canim olur 20 tl oyleyse degilmi hesap no nu ozelden atarsan sevinirimm :) bu arada cok gecmis olsun hemen iyilesir insallah :/

çokkk teşekkür ederim canım evet 20 tl. Atıyorum özelden hesap bilgilerimi

Avon ruj: 3TL
Maybelline lip gloss:8TL
Mark&Spencer Hello Kitty lip gloss: 3TL
Lady Rose ruj:2TL
Essence Twilight serisi Altın rengi pigment far: 5TL
Rival de Loop simli eyeliner:3TL
Allık Fırçası: 1TL
Garnier BB Krem-Light: 7TL
Rexona Happy deodorant: 5TL (1 kez sıktım, ağır geldi bana kokusu) (internetten foto ekledim kendi çektiğim fotoda çıkmadığı için)
Makyaj çantası:5TL

canım diadermine kremin kokusu bana çok parfümlü geliyor,aynı kremin az kullanılmışını satışa çıkarcam, foto koymadan önce sana söyleyim dedim daha önce sorduğun için.

canım avon ruj ve deodarantı ayrırımısın bana :)

Wish of Love parfüm: 12TL
Soft Musk parfüm- kokusu çok kalıcı,parfümde ağır koku sevenler kaçırmasın derim: 20TL
I Love Raspberry&Blackberry vücut losyonu:5TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…