canım bu duruyor mu
Eki Görüntüle 1050692 Eki Görüntüle 1050693 Eki Görüntüle 1050695 Eki Görüntüle 1050697 Eki Görüntüle 1050699 Eki Görüntüle 1050700 Eki Görüntüle 1050701 Eki Görüntüle 1050716 Eki Görüntüle 1050717 Eki Görüntüle 1050719 Eki Görüntüle 1050723 Eki Görüntüle 1050729 Eki Görüntüle 1050730 Eki Görüntüle 1050731
Üzerinde çarpı işareti olan ürünler satılmıştır
Eki Görüntüle 1042128
The Body Shop Dewberry Vücut Losyonu- 10TL (görüldüğü kadar kullanıldı, etiketin üst hizasında)
Avon Çilekli vücut spreyi- 4TL (Çilek kokusuna hassasiyetim oluştu nedense sevemiyorum.Çok az kullanıldı, etiketin üstünde seviyesi.)
Diadermine Nemlendirici Yüz Kremi-7TL (Hiç kullanılmamış,kapağı bile açılmamış durumda.)
elinizde baska yuz kremi varmı neden ben herseye geç kalıyorum yaaaa:26:
Diadermine bende de var ama benimki kirisiklik onleyici + nemlendirici 35 yaş artı yani ilgilenir misiniz bilmiyorum :) kapagini dusurdum catladi ama hala kullaniliyor kapaniyor asla hava almiyor, % 85i hala duruyor sadece bir kez gunduz surmustum. Onun disinda OLAY'in nemlendiricisi var ayni zamanda gunes isinlarindan koruyor ve parlaklik veriyor o hic kullanilmadi. Ayri ayri dusunurseniz diadermine 15 olay 12, ikisi birlikte 20 olur :)
Merhaba :) ben body shopun vucut losyonu;avonun cilekli olan kokusunu,dolgunluk gorunumu veren pariltili ruju istiyorum eger satilmadiysa :) flormar aynali alligin tonu nedir acaba? Birde lancome rujun rengini soylersiniz ona gore bu ikisinide dahil edicem :) fiyatlarini belirtirseniz toplam cok sevinirim
inşallah oda satılmamıştır ben istiyorum öyleyse hepsini :)
Tamam canim olur 20 tl oyleyse degilmi hesap no nu ozelden atarsan sevinirimm :) bu arada cok gecmis olsun hemen iyilesir insallah :/Canım eve gidemedim annem rahatsızlandı başından ayrılamıyorum, kardeşime baktırdım da kutuda duruyormuş satılmamış o ürün. En geç çarşamba günü gönderirim ürünleri uyar mı sana?
Tamam canim olur 20 tl oyleyse degilmi hesap no nu ozelden atarsan sevinirimm :) bu arada cok gecmis olsun hemen iyilesir insallah :/
Eki Görüntüle 1100101 Eki Görüntüle 1100102 Eki Görüntüle 1100104 Eki Görüntüle 1100110
Avon ruj: 3TL
Maybelline lip gloss:8TL
Mark&Spencer Hello Kitty lip gloss: 3TL
Lady Rose ruj:2TL
Essence Twilight serisi Altın rengi pigment far: 5TL
Rival de Loop simli eyeliner:3TL
Allık Fırçası: 1TL
Garnier BB Krem-Light: 7TL
Rexona Happy deodorant: 5TL (1 kez sıktım, ağır geldi bana kokusu) (internetten foto ekledim kendi çektiğim fotoda çıkmadığı için)
Makyaj çantası:5TL
canım avon ruj ve deodarantı ayrırımısın bana :)
ayy canım yeni şeyler eklemişssin onları iptal edip yerine wish of love verirmisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?