- 2 Aralık 2011
- 116
- 1
- 68
Canım rimmel stay mate pudra ve NYC lip stain mevcut mu?
canım rimmel stay matte henüz satılmadı ama ayrıldı, NYC lip stain mevcut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım rimmel stay mate pudra ve NYC lip stain mevcut mu?
yaa,ikisinin de ödemesini bugün yapabilirim,ödeme şeklin nasıl?ptt hesabın varsa oraya da ödeme yapabilirim havale vs herşey olur :)
Canım ödeme şekli ptt hesabım da var, banka hesabıma havale de var, ama pudrayı başkası sorduğu için önce ona sorayım da alacak mı diye,haksızlık etmeyim:))
haklısın canım o zaman ben senden haber bekliyorum ikisi için de olur mu?
Eki Görüntüle 1042278 Eki Görüntüle 1042280
Christian Dior Dune EDT Mini boy - 5TL
Küçük parfüm setinin içinden çıkmıştı,çok ağır geliyor bana artık bu koku, aşırı kalıcı bir parfüm. Küçücük bir damlası bile gün boyu koku bırakıyor, denemek isteyen olursa %100 orijinal ürünün küçücük minicik şişesi:))
Eki Görüntüle 1042128
The Body Shop Dewberry Vücut Losyonu- 10TL (görüldüğü kadar kullanıldı, etiketin üst hizasında)
Avon Çilekli vücut spreyi- 4TL (Çilek kokusuna hassasiyetim oluştu nedense sevemiyorum.Çok az kullanıldı, etiketin üstünde seviyesi.)
Diadermine Nemlendirici Yüz Kremi-7TL (Hiç kullanılmamış,kapağı bile açılmamış durumda.)
canım mailine yazdım görmedin heralde hesaplarını kntrol ettin mi?
canım bu duruyor mu
Kargo ücretleri nedir ?
tamam canım bekliyorum haber verirsin hemen alırım
Tamam :)
Hawana'nın Dükkanı'na mutlaka uğrayın :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tutti frutti jelly belly ayrıldı, satın almamaları durumunda bildiririm, şehir Ankara
Selam. Elinde kalanlar neler en son?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi