Almak isteyen olursa elimdeki kozmetik ürünleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1919
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eki Görüntüle 1100101 Eki Görüntüle 1100102 Eki Görüntüle 1100104 Eki Görüntüle 1100110

Avon ruj: 3TL
Maybelline lip gloss:8TL
Mark&Spencer Hello Kitty lip gloss: 3TL
Lady Rose ruj:2TL
Essence Twilight serisi Altın rengi pigment far: 5TL
Rival de Loop simli eyeliner:3TL
Allık Fırçası: 1TL
Garnier BB Krem-Light: 7TL
Rexona Happy deodorant: 5TL (1 kez sıktım, ağır geldi bana kokusu) (internetten foto ekledim kendi çektiğim fotoda çıkmadığı için)
Makyaj çantası:5TL

Eki Görüntüle 1100142 Eki Görüntüle 1100151

Wish of Love parfüm: 12TL
Soft Musk parfüm- kokusu çok kalıcı,parfümde ağır koku sevenler kaçırmasın derim: 20TL
I Love Raspberry&Blackberry vücut losyonu:5TL

Avon ruj,rexona deodorant ve wish of love parfüm satılmıştır.:21:

ben senin kadar düşünceli ve nazik birini görmedimmm :) ürünlerin gerçekten güzel ve tertemiz. hediyen için ayrıca teşekkür ederim.seninle alışveriş bir zevk.senin gibi birisini tanıdığım içinde çok mutluyummm:12::12::16::16:

ben senin kadar düşünceli ve nazik birini görmedimmm :) ürünlerin gerçekten güzel ve tertemiz. hediyen için ayrıca teşekkür ederim.seninle alışveriş bir zevk.senin gibi birisini tanıdığım içinde çok mutluyummm:12::12::16::16:

Canım benimm çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için,seninle tanışmak ve alışveriş yapmak benim için de zevkti. Hepsini mussmutlu günlerde kullan:46::16:

body shop 8tl, raspberry 5 tl, toplam 13tl tutuyor. Kampanya yaptım kıyafet de ekledim, bakabilirsin yeni konuma, 30 TL tutarında ürün alırsan 5 tl indirim yapıyorum canım

baktım ama uygun bir şey bulamadım :) babet veya elbise ekleyecek msiniz??

PTT kargo ile gönderimler yarına kadar %10 indirimliymiş anneler günü dolayısıyla. Satın almak istediğiniz ürünler varsa duyruluuurrr:52:

Back