Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1042257 Eki Görüntüle 1042255
Soldaki Lip Smacker dükkanından almıştım, jelly belly tutti frutti aromalı lip balm.-3TL
Ortadaki de Lip Smacker dükkanından limonata aromalı lip balm-3TL
(ilk ikisi çok az kullanıldı)
Sağdaki Watsons çilekli lip balm- 1TL( çilek kokusuna hassasiyetimden dolayı burada, yarısından fazlası duruyor)
Eki Görüntüle 1042140 Eki Görüntüle 1042142
The Body Shop Lily Cole serisinden Pearl Radiance Primer-15TL
Çok beğenerek aldım ama açıkçası kullanmayı beceremedim:)
Maybelline Affinitone 24H Fondöten no:21 Nude- 10TL
Çok az kullanıldı,%90ı duruyor. Yazın almıştım rengi şimdi koyu geliyor.
Essence Transparan Pudra- 5TL (az kullanıldı)
Rimmel Stay Matte Pudra 008 Cashmere- 7TL (Fotoğrafta gördüğünüz gibi az kullanıldı.
Rengi bana koyu geliyor o yüzden satıyorum, açık rengini aldım ve çok memnun kaldığım bir ürün.)
Flormar Aynalı Allık-5TL (Görüldüğü gibi logosu bile bozulmadı,çok az kullanıldı.)
Eki Görüntüle 1042278 Eki Görüntüle 1042280
Christian Dior Dune EDT Mini boy - 5TL
Küçük parfüm setinin içinden çıkmıştı,çok ağır geliyor bana artık bu koku, aşırı kalıcı bir parfüm. Küçücük bir damlası bile gün boyu koku bırakıyor, denemek isteyen olursa %100 orijinal ürünün küçücük minicik şişesi:))
Eki Görüntüle 1042257 Eki Görüntüle 1042255
Soldaki Lip Smacker dükkanından almıştım, jelly belly tutti frutti aromalı lip balm.-3TL
Ortadaki de Lip Smacker dükkanından limonata aromalı lip balm-3TL
(ilk ikisi çok az kullanıldı)
Sağdaki Watsons çilekli lip balm- 1TL( çilek kokusuna hassasiyetimden dolayı burada, yarısından fazlası duruyor)
The Body Shop Lily Cole serisinden Pearl Radiance Primer-15TL
jelly belly tutti frutti 3tl
şimdilik bunları da bana ayırır mısın yeni ekleyeceklerini de bekliyorum
canım kapıda ödemeli varsa birkac ürün begendim almak istiyorum
Bunların hepsini alabilirim şehir neresi
Pudra 008 cashmere bunu
Flormar allik
Cristion parfum
marks spencer parlaticilar 3unude istiyorum cnm.
Birde avon volor trend pmeyve arolamli parlatici ve watson cilekli balm
Bunlarida ekle cnm.
Avon colour trendi ekliyorum, çilekli balmı önce başka biri sordu, o almazsa senin siparişe ekleyeceğim canım:))
Eki Görüntüle 1042128
The Body Shop Dewberry Vücut Losyonu- 10TL (görüldüğü kadar kullanıldı, etiketin üst hizasında)
Avon Çilekli vücut spreyi- 4TL (Çilek kokusuna hassasiyetim oluştu nedense sevemiyorum.Çok az kullanıldı, etiketin üstünde seviyesi.)
Diadermine Nemlendirici Yüz Kremi-7TL (Hiç kullanılmamış,kapağı bile açılmamış durumda.)
canm avonun Eki Görüntüle 1042572 bu parfümü var mı sende
yok canım ama avonda indirime girdiğinde haber veririm istersen
gelcek ay indirimdeymiş galiba ama sen yine de indirime girdiğinde haber ver canm saol![]()