Almak isteyen olursa elimdeki kozmetik ürünleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi 1919
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar ... sizleri görünce bende yazmak istedim :)1 ay önce mac den makyaj malzemeleri almıştım,mineral içerikli fondöten pudra allık fırçalar v.s... fakat cildim o kadar alerjik yapıda ki maalesef kullanamıyorum ... toplamına 1 milyar ödemiştim :SS üstelik 5 taksitle ... dileyen arkadaşlarıma uygun fiyata verebilirim netice de ben hiç kullanamayacağım ... o kadar para çöpe de atılmaz ...

Elinde hangu urunler kaldi canim

aldıklarım ambalajı ile neredeyse sıfır halde sevgili arkadaşım, birkez deneme amaçlı sürmüştüm ... cildim çok alerjik yapıda olduğun dan ne kadar doğal bitkisel profesyonel kalite ürünler olursa olsun, tepki veriyor :S sanırım ben makyaj yapamayacağım ... ürünler şunlar; fondöten,pudra ,allık,makyaj temizleyicisi fondöten allık ve pudra fırçası ...hepsi profesyonel fırçalar ... kusuruma bakmayın ben henüz üye oldum ...bugün katıldım aranıza, foto nasıl koyabilirim lütfen anlatabilirmisiniz ...? sevgiler ..

Son düzenleme:
arkadaşlar özel mesajlara yanıt veremiyorum , yeni katıldığım için mesaj sayım 25 olduğu zaman yazabilirmişim ... sevgiler :)

Son düzenleme:
merhaba özel msj olarak mail adresimi bırakmıştım oraya resim ekleyebilirsiniz....

arkadaşlar nasıl foto koyabilirim buraya ..? lütfen yardımcı olurmusunuz :S

Son düzenleme:
arkadaşlar nasıl foto koyabilirim buraya ..? lütfen yardımcı olurmusunuz :S

canım bu arkadaşın konusu istersen sen kendin başlık aç...

en üste konu aç var oraya bas yazıları yaz ve yazı yazılan yerin altında eklentiler var oraya tıklayıp bilgisayardaki resimleri ekleyebilirsin...

çok naziksin teşekkür ediyorum ...

Sen hangi ürünlere baktığını söyle, ayıranlar almazsa haber veririm canım.

Cnm benimkileri bir hesaplayalim.en son nivea yi istemistim.
Canım rimmel pudra+flormar allık+dior parfüm+ marks&spencer 3lü parlatıcı+ color trend+ watsons cilekli balm+ nivea pearl shine balm toplamda 30TL tutuyor canım, bir de sephora allık ekleyeceğim birazdan foto çekip, bronzer allık seviyorsan bak istersen ona da

Diadermine yüz kremi + essence transparan pudra + maybelline fondöten satılmıştır

bekliyorum cm ekle bi bakim.birde hic sormadim ama bunlarin hepsi magaza urunu degil mi? Yani orijinal.yoksa cildim cok hassas alerji yapiyor nolur bak yanlislik olmasin sonra.uzulmeyelim ikimizde

bekliyorum cm ekle bi bakim.birde hic sormadim ama bunlarin hepsi magaza urunu degil mi? Yani orijinal.yoksa cildim cok hassas alerji yapiyor nolur bak yanlislik olmasin sonra.uzulmeyelim ikimizde

Tabi ki mağaza ürünü canım,benim de alerjik cildim var bana alerji yapmadılar:)

(son fotoğraf internetten alıntıdır- bu şekilde net foto çekemediğim için)
Wet n Wild Lip gloss bitter cikolata aromalı: 5TL ( çok az kullanıldı)
Sephora bronzer allık :7 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…