- 16 Mart 2014
- 225
- 3
- 38
- 34
Eki Görüntüle 1043023 Eki Görüntüle 1043028
La Senza'dan 109,90a almıştım ablama,değiştirme süresi içinde değiştirmediği için elimde kaldı(
hiç giyilmedi etiketi üstünde, saten pembe pijama takımı, bedeni small. Fiyat: 70TL
Elinde hangu urunler kaldi canim
peki cnm nivea balm i ekler misin:)
Elinde hangu urunler kaldi canim
arkadaşlar nasıl foto koyabilirim buraya ..? lütfen yardımcı olurmusunuz :S
canım bu arkadaşın konusu istersen sen kendin başlık aç...
en üste konu aç var oraya bas yazıları yaz ve yazı yazılan yerin altında eklentiler var oraya tıklayıp bilgisayardaki resimleri ekleyebilirsin...
canım bana mı sordun hangi ürünlerin kaldığını? simdilik satılan yok ama ayrılan çok ürün var, sen hangi ürünü soracaktın?
Sen hangi ürünlere baktığını söyle, ayıranlar almazsa haber veririm canım.
Canım rimmel pudra+flormar allık+dior parfüm+ marks&spencer 3lü parlatıcı+ color trend+ watsons cilekli balm+ nivea pearl shine balm toplamda 30TL tutuyor canım, bir de sephora allık ekleyeceğim birazdan foto çekip, bronzer allık seviyorsan bak istersen ona daCnm benimkileri bir hesaplayalim.en son nivea yi istemistim.
Canım rimmel pudra+flormar allık+dior parfüm+ marks&spencer 3lü parlatıcı+ color trend+ watsons cilekli balm+ nivea pearl shine balm toplamda 30TL tutuyor canım, bir de sephora allık ekleyeceğim birazdan foto çekip, bronzer allık seviyorsan bak istersen ona da
bekliyorum cm ekle bi bakim.birde hic sormadim ama bunlarin hepsi magaza urunu degil mi? Yani orijinal.yoksa cildim cok hassas alerji yapiyor nolur bak yanlislik olmasin sonra.uzulmeyelim ikimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?