• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Almak istediiğiim salon takımı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

meltemsmh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
4.563
4.160
198
bu benim tam hayalimdeki takım fakat ayaklarını böyle değil de yere yakın bi şekilde istiyorum bir de puf istemiyorum nasipse İNŞAALLAH :54::54:

bu takımı aldım çok şükür :)

$FO,40625,69,piriltim-chester-koltuk-takimi-avangarde-koltuk-takimlari-153.webp

Not: renk olarak bir ton koyusunu dusunuyorum.

Son düzenleme:
Modelini çook beğendim Avangart model:16:
bu mu olacak tatlım??

Modelini çook beğendim Avangart model:16:
bu mu olacak tatlım??

Nisanlim da begendi butcemizi asmazsa bu olacak İnşallah ♡ avangarde ama ayaklari duz olunca modern bi havasi olacak yani ikisinin arasi bi sey :))

cnm gayet guzel gorunuyor da rengi de bu renk olacaksa, sonra sikilma :) boyle patlayan renkler modasi gecince pisman olabilirsin :)

cnm gayet guzel gorunuyor da rengi de bu renk olacaksa, sonra sikilma :) boyle patlayan renkler modasi gecince pisman olabilirsin :)

Tatlim valla modasi gecmesin diye krem tonlari falan almak istemiyorum bi sure sonra her mobilyadan sklicaz zaten :))

Renk cok guzel canim ALLAH nasip ederse bends salon takimimda turkuaz ve beyaz ikilisini kullanicam. Bence ayaklarinin uzun olmasi ve yerden yukarda olmasi guzel temizlik zamani isine cok yarayacak RABBIM gule gule kullanmayi nasip etsin ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Renk cok guzel canim ALLAH nasip ederse bends salon takimimda turkuaz ve beyaz ikilisini kullanicam. Bence ayaklarinin uzun olmasi ve yerden yukarda olmasi guzel temizlik zamani isine cok yarayacak RABBIM gule gule kullanmayi nasip etsin ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşaallah içine sinen bir salonun olur caanım sen mobilyalarını aldın mı?
Bu ayaklar hoşuma gitmedi. çok klasik bi havası olsun istemiyorum. metal düz ayaklar yapılacak koltuklara..

:nazar::nazar::nazar:ayy çok güzel bende bu model aldım koltuk takımımı rengi 3lünün biri mavi biri bej tekliler çiçekli istedim sende güle güle kullan takipteyim evininde nasıl olucağını merakla bekliyorum:16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Chester sanırım bu . Cumartesi koltuk bakmaya gideceğiz eğer bütçemizi aşmazsa bizde böyle bişey düşünüyoruz canım .Allah içine sindirsin bu arada konu sahibinin düğününe 1 gün kalmış :)

Back
X