Nisanlim da begendi butcemizi asmazsa bu olacak İnşallah ♡ avangarde ama ayaklari duz olunca modern bi havasi olacak yani ikisinin arasi bi sey :))
Aynen turkuaz mavi tonlarını çok seviyorum ben de. rahatlatıcı bir duygu oluşturuyor bende. beyaz ile de desteklersen eşyalarla çok hoş bir şey çıkabilir ortaya :))
Aynen turkuaz mavi tonlarını çok seviyorum ben de. rahatlatıcı bir duygu oluşturuyor bende. beyaz ile de desteklersen eşyalarla çok hoş bir şey çıkabilir ortaya :))
Renk cok guzel canim ALLAH nasip ederse bends salon takimimda turkuaz ve beyaz ikilisini kullanicam. Bence ayaklarinin uzun olmasi ve yerden yukarda olmasi guzel temizlik zamani isine cok yarayacak RABBIM gule gule kullanmayi nasip etsin ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Renk cok guzel canim ALLAH nasip ederse bends salon takimimda turkuaz ve beyaz ikilisini kullanicam. Bence ayaklarinin uzun olmasi ve yerden yukarda olmasi guzel temizlik zamani isine cok yarayacak RABBIM gule gule kullanmayi nasip etsin ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşaallah içine sinen bir salonun olur caanım sen mobilyalarını aldın mı?
Bu ayaklar hoşuma gitmedi. çok klasik bi havası olsun istemiyorum. metal düz ayaklar yapılacak koltuklara..
ayy çok güzel bende bu model aldım koltuk takımımı rengi 3lünün biri mavi biri bej tekliler çiçekli istedim sende güle güle kullan takipteyim evininde nasıl olucağını merakla bekliyorum
Chester sanırım bu . Cumartesi koltuk bakmaya gideceğiz eğer bütçemizi aşmazsa bizde böyle bişey düşünüyoruz canım .Allah içine sindirsin bu arada konu sahibinin düğününe 1 gün kalmış :)