Septum deviasyonu ve alerjik rinit

Ben oldum hayatımda aldığım en güzel kararlardan biri keşke daha önce olsaymışım dedim insanın hayat kalitesi artıyor daha önce nefes almadığınızı anlıyorsunuz ve baş ağrılarından eser kalmıyor 🌸
Ya evet kesinlikle etkiliyordur böyle yaşamak çok zor sürekli genzimi akıyor temizliyorum bir daha doluyor hep Bi akış var içeride ve burun kanatlarım da dar deviasyonla beraber iyice daraldı. Siz nerede oldunuz iyi olmanıza çok sevindim darısı başıma ya

Devlette olmaya çok çekiniyorum orada olup iyileşen vardır muhakkak ama işte hangi dr? Siz nerede oldunuz?
Devlette olup gayet güzel burnu olan arkadaşlarım var. Önemli olan devlet veya özel olmasından çok doktoru seçmek ve güvenmek. Ben Konya'da Muhammet Keskine oldum.

Ya evet kesinlikle etkiliyordur böyle yaşamak çok zor sürekli genzimi akıyor temizliyorum bir daha doluyor hep Bi akış var içeride ve burun kanatlarım da dar deviasyonla beraber iyice daraldı. Siz nerede oldunuz iyi olmanıza çok sevindim darısı başıma ya
Ben izmirdeyim tanıdığım güvendiğim bir doktora oldum özel hastanede

Kardeşim oldu onda da kıkırdak eğriliği vardı, burun etleri şişikti. Burnu o kadar kapalıydı ki bazı harfleri tam çıkaramıyordu, bazen anlaşılmıyordu. Her gece aşırı horlardı. Ameliyat üzerinden 2 yıl geçti çok rahat nefes alıyor. Horlaması kalmadı. Ama doktor seçimi çok önemli bir de o estetik olmadı sadece deviasyon düzeltildi.
Ankara da en iyi Septum perfortasyon ameliyatı yapan doktor öderir misiniz burun kıkırdağında delik var da

Merhaba Septum perfortasyon var burun kıkırdağım delik baya büyümüş ankarada iyi bi doktor önderir misiniz Aykut özdoğanq gitmeyi düşünüyorum Etlik şehir hastanesine önderiniz var mı ameliyat hakkında

Selamlar..
Alerjik rinit sebebiyle zaten burun tıkanıklığı çok yaşayan biriyim neredeyse 1 aydır sağ ve burnum surekli tıkalı sirt üstü yatinca geçiyor ayağa kalkınca yine tıkanıyor doktorum burun içi deviayson var demişti buda alerjik rinit sebebiyle 4 katına çıkar dayabildigin kadar dayan olmazsa son. Çözüm ameliyat dedi benim gibi olup ameliyat olan sonrasında iyileşen oldu mu vücuduma yeterli oksijen girmiyor eminim hergun rahatsız eden bı baş ağrısı ile uyanıyorum 🥴 yanı sıra da burun estetiği yaptırabilir miyim nefes problemi sebebiyle devlet hastanelerinde olanlari duydum ama emin olamıyorum🙄
Merhabalar bende de aynı SORUNLAR var doktora gittim kemik eğriliği çıktı ameliyat Baş ağrılarım falan da çok fazla siz ne yaptınız ameliyata karar verdiniz mi

Back