• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Septum deviasyonu ve alerjik rinit

Ben oldum hayatımda aldığım en güzel kararlardan biri keşke daha önce olsaymışım dedim insanın hayat kalitesi artıyor daha önce nefes almadığınızı anlıyorsunuz ve baş ağrılarından eser kalmıyor 🌸
Ya evet kesinlikle etkiliyordur böyle yaşamak çok zor sürekli genzimi akıyor temizliyorum bir daha doluyor hep Bi akış var içeride ve burun kanatlarım da dar deviasyonla beraber iyice daraldı. Siz nerede oldunuz iyi olmanıza çok sevindim darısı başıma ya

Devlette olmaya çok çekiniyorum orada olup iyileşen vardır muhakkak ama işte hangi dr? Siz nerede oldunuz?
Devlette olup gayet güzel burnu olan arkadaşlarım var. Önemli olan devlet veya özel olmasından çok doktoru seçmek ve güvenmek. Ben Konya'da Muhammet Keskine oldum.

Ya evet kesinlikle etkiliyordur böyle yaşamak çok zor sürekli genzimi akıyor temizliyorum bir daha doluyor hep Bi akış var içeride ve burun kanatlarım da dar deviasyonla beraber iyice daraldı. Siz nerede oldunuz iyi olmanıza çok sevindim darısı başıma ya
Ben izmirdeyim tanıdığım güvendiğim bir doktora oldum özel hastanede

Back