İmmunoloji - Allerji ve Bağışıklık Hastalıkları Allerji uzmanı arıyorum.ege mi dokuz eylül mü önerirsiniz?

yaneka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
275
3
ege üniversitesinde de dokuz eylülde de immünoloji yani alerji muayenesi için prof.var netten araştırdığım kadarıyla ama ben izmir de değilim ve rastgele doktora gitmek istemiyorum .aranızda alerji için birine giden var mı bana uzman önerebilir mi?

kendi soruma kendim yanıt vereyim çünki geçen zamanda araştırdım dokuz eylül de alerjı servisi yokmuş zaten .alerji için egeye gitmek gerekiyormuş.belki merak edenler vardır..bilgilerinize

canım ben ali kokuludağa gitmiştim oranın ögretim görevlisi alsancakta muayehaneside var bende ürtiker var. bugune kadar kime gittiysem bi çaresi bulunmadı oda bulamadı :) ama rinit mi deniyo tam bilmiyorum hapsırma göz burun akıntısı olan cok insan gördüm aşıyla 2 yıl bi tedavi uyguluyormuş ordakiler memnun gibiydi bi araştır istersen

dokuz eylülde var ben gitmiştim ama bi anda tüm vücudumda (dudağımdan ayağıma kadar) belirip 5 dk sonra yok olan onlarca kırmızı noktaya (mercimek büyüklüğünde) sinek ısırığı diyebilecek kadar profesörler alkisalkisalkis

cnm tşk benim de nette bulduğum en iyi isim oydu.egede immünolojı bölüm başkanı sanırım.bende de alerjik rinit varmış ama burda uzman olmayan bir doktor bana sinüslerdeki genizdeki yanma kaşıntı burun akıntısı hapşırık...gibi malum rinit şikayetlerim için bir burun spreyi bir göz damlası bir de hap verdi..şimdilik iyiyim...hatta verdiği hapın şurup olanını kızım mayısta suçiçeği olduğunda doktor vermişti kaşıntıyı geçiriyor...ama bunlar bana geçici çözüm geliyor o yüzden izmire gitmek istiyorum üni.hastanesinde test falan yaptırayım neye alerjim var bileyim istiyorum ...gerçi ben gidene kadar da tatil bitti sanırım biraz erteliyeceğim...

allah allah dokuz eylüle tlf açtım bizde alerji polikliniği yok dediler dahiliyenin altt dalı olduğundan dahiliyeye falan mı gittin acaba...neyse zaten nereye gittiğin de çok önemli değil sen de memnun kalmamışsın zaten...egeyi düşün bence cnm

evet canım ben alsancaga gitmiştim işte ordan bütün testlerimi yapmak için bi kagıt yazdı o kagıtla hem sigortanın verdiği limit kalktı (böyle bi kota cıkarmışlar 1ay için 70 tlmi ne..) hemde bütün tahlillerim bi günde cıktı dediğim gibi ben gittiimde riniti olanlara bi aşı tedavisi yapıyordu 2 yıl sürüyomus bi internet siteside vardı sanki bilmiyorum gördünmü bana tavsiye eden kişi söylemişti orda detaylı anlatıyordu.. inşallah şifa bulursun canım

amin tşk ederim cnm aslında çok basit bi şey gibi bu dert ama hakikatenyaşayan bilir yaşam standardımı düşürdü..her şeyden kaçar oldum nerde ne olucam gece ygeniz yanması burun akıntısı kaşıntı yarın sabaha gözüm kötü olacak mı diye düşünmekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…