Allergan protezleri taşıyanlar mutlaka okusun

Suç duyurusunda bulunabilirsiniz savcılığa. Sizi bu şekilde kandırmış olması hoş değil o kadar para veriyoruz sonuçta. Yurtdışında olabilirsiniz belki de onun rahatlığıyla böyle davranmıştır. Bence peşini bırakmamalısınız. Ayrıca neden böyle yapmış sormadınız mı? Çok şaşırdım. Geçmiş olsun. Bence komple bir kontrolden geçin. Eğer bir şey çıkmazsa son çare çıkarttırın. O kadar acı çektiniz. Buna değsin.
İmzaladığı ameliyat sözleşmesinde ne yazdığına bağlı herşey. Eğer kabul ediyorum ve doktoruma güveniyorum diye imza attıysa zor gözükür çünkü doktor önlemini mutlaka almıştır ve Çiğdem kandırırdığına dair bir ispatı sunamaz

Benim bir yil olmak uzere ve bir yildan beri vicudum kendini toparlayamadi surekli enfeksiyon hastaligi geciriorun yorgunum baya pisikoljimi bozdu belki silikoldan kaynakli degildir ama ben yinede oyle dusunuorum,ve dr beni kandirdi mentor dedi ve alleragn takti alerganda benim amaliyattan uc hafta sonra yasaklandi.kanser yapma riski varmis
Havalardan dolayı olamaz mı ? Misal ben bu aralar çok yorgunum canım hiç bir şey istemiyor, çok halsizim. Bundan bir kaç ay önce bir göğüsüm ve kolum çok ağrıyordu, bende protezden sanmıştım ama değilmiş. Bu olaydan sonra protezleri değiştirmek gibi bir öneride bulunmadılar. Her yıl aksatmadan kontrole gitmenizi şiddetle öneriyorlar. Kendini uzun süredir iyi hissetmiyorsan o zaman doktora görün, tahlil yapsın. Kendinle alakalı bir şüphen varsa belirtileri yazarım sana. Şu an korkulacak bir şey aslında. Nadir bir hastalık, 60 kişinin başına geldi. Mümkün olduğu sürece içine ferah tut. Kafana takma psikolojik oluyor. Gerçekten ben protez istemiyorum, bu riskle yaşayamam diyorsan, sakince düşün ve kararını al. 😊

Ya benim ki pürüzlü mü pürüzsüz mü bilmiyorum doktora da sormadım hiç. Nasıl anlarım.
Doktoruna sor, verilen kartta yazılıyor diyorlar da şahsen ben kendiminkinde göremedim 🤣 Şirketi de arayıp sorabilirsin. Allerganın olayı çıktığında bize demişlerdi en ufak bir şüpheniz varsa Allergan şirketini şu numaradan arayabilirsiniz ve cerrahınıza danışın

Doktoruna sor, verilen kartta yazılıyor diyorlar da şahsen ben kendiminkinde göremedim 🤣 Şirketi de arayıp sorabilirsin. Allerganın olayı çıktığında bize demişlerdi en ufak bir şüpheniz varsa Allergan şirketini şu numaradan arayabilirsiniz ve cerrahınıza danışın
Göguslerime bakiorum bi sorun yok onlarda ama gecmeyen griplerim enfenksiyon hastaliklarim oldu sen hangi doktora gidiosun kontroller icin ben kadin dr gidiorum gecen elinle muayene etti ve bidaki ayda ulrasona sokacak

Ve sende tr de oldun amaliyat sanirim tr gidip surekli kontrol olma sansimiz yok biliorsun arada sirt agrilarim oluo implat kucuk olmasina rahmen ve nefes almakta sanki zorlaniorum sen belirtileri biliorsan bana gondersne

Allergan takıldı , 10.ayımdayım. Düzenli kontrol ve usg çekimi yaptırıyorum herkesin yaptırması gerektigi gibi. Benimki pürüzlü falan değil.
Çok şükür çok memnunum 😌

Usg ultrason. Yılda bir-altı ayda bir meme usg’si çektirmeliyiz silikon olsun olmasın. Modeli googlea yazın görsellere bakın isterseniz .

Göguslerime bakiorum bi sorun yok onlarda ama gecmeyen griplerim enfenksiyon hastaliklarim oldu sen hangi doktora gidiosun kontroller icin ben kadin dr gidiorum gecen elinle muayene etti ve bidaki ayda ulrasona sokacak

ben sadece ultrason çektirip doktorun asistanına yolluyorum

Ve sende tr de oldun amaliyat sanirim tr gidip surekli kontrol olma sansimiz yok biliorsun arada sirt agrilarim oluo implat kucuk olmasina rahmen ve nefes almakta sanki zorlaniorum sen belirtileri biliorsan bana gondersne
O bahsettiğin nefes alma zorluğu bende de var. Daralıyorum. Hapşırmakta ve esnemekte zorluk çekiyor. Fakat protezden olduğunu düşünmüyorum. Küçük bir ihtimali var, nefes darlığıyla ilgilenen doktora görünmeden fayda var. Sabah uyandığında ellerin ve ayakların, gün içinde yüzün ve ganglionların (özellikle boynunda) hep şişiyorsa, cildin geriliyorsa, vücudunda deri döküntüsü oluyorsa, aniden saçların fazlasıyla dökülmeye başladıysa, sürekli kaygı içindeysen, depresyona girdiysen, habire soğuk algınlığı hastalığına yakalanıyorsan, astın oluyorsan, uzun süre boyunca terlemiyorsan, hep yorgunsan, protezlerden dolayı lenfoma kanserine yakalandım diye şüphelendirirsin. O zaman bir doktora görün. Bu saydıklarım protezler yüzünden kanser olan kadınların belirtilerileri.
Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneğin dediklerine göre doktorumuz bize her ay kendi başımıza yapacağınız kendi muayene yöntemlerini öğretmesi gerekiyormuş. Dolayısıyla aylık muayeneyeyi kendimiz, yıllık muayene için doktorumuza gitmeyi ihmal etmememiz gerekiyor.

Aman allahim depresyon ve kaygi bozuklugu ve surekli enfeksiyon hastaligi geciriorum silikon takildigindan beri.hatta kanimi aldirdim bisey cikmadi uzun zamandan beride karin agrim var o yuzden kolonoskobi yaptiracagim bidaki ay ve yarin baska ev doktoruna gozukecegim

Lenf kanserinde duydugum kadariyla sadece boyunda degil karinda ve bagirsaklrada ve gogus boslugundada lenfler oluomus ne yapmam lazim ya korktum simdi

Lenf kanserinde duydugum kadariyla sadece boyunda degil karinda ve bagirsaklrada ve gogus boslugundada lenfler oluomus ne yapmam lazim ya korktum simdi
  • Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği : Meme protezi ameliyatı olmuş bazı hastalarda, kronik yorgunluk, eklem ve kas ağrıları, göz kuruluğu gibi müphem şikayetler görülebilmektedir. Bu şikayetlerin, meme protezine bağlı geliştiğine dair kesin kanıtlar olmasa da bazen protezlerin çıkarılmasıyla şikayetlerin azaldığı belirtilmektedir.

• Ameliyatı yapan doktorunu ara, Almanya’da ultrasonunu yaptır. Başka bir hastalığın habercisi olabilir, kapsamlı bir muayene olma

Doktorun asistaninla yazistim evet boyle bi haber var doktor beyle konusacagim dedi olmazsa gelir cikartirsin dedi ama once ev doktoruna muayene olacagim gogsumde bi kitle yok gibi ama bagirsak karin problemli ve sen nerden buluorsun bu haberleri ben bulamiorum

Doktorun asistaninla yazistim evet boyle bi haber var doktor beyle konusacagim dedi olmazsa gelir cikartirsin dedi ama once ev doktoruna muayene olacagim gogsumde bi kitle yok gibi ama bagirsak karin problemli ve sen nerden buluorsun bu haberleri ben bulamiorum
Ahhhhh ne güzel ! Çok sevindim adına. Ben asistana söylediğimde biz allerganı hala kullanıyoruz ülkemizde serbest demişti. Doktorundan memnun kalmamıştım sanırsam ? Hakkında çok şikayet vardı

Ahhhhh ne güzel ! Çok sevindim adına. Ben asistana söylediğimde biz allerganı hala kullanıyoruz ülkemizde serbest demişti. Doktorundan memnun kalmamıştım sanırsam ? Hakkında çok şikayet vardı

Evet doktorumdan cok sikayetler varmis ben amaliyat olduktan sonra ogrendim malesef.ve demin ev doktoruna gittim anlattik bir yil icinde olamaz die dusundu olsa bile bi kac sene sonra olabilcegini dusundu baska bi sey icin suphelendi karnimdan dolayi haftaya karnima bakacak ultrasonlA ve kanimi alacak obur ayda meme ultrasonum var bende bisey varsa bile simdilik baska bi sebepten dolayi Allahim ya butun hastaliklarin belirtiside ayni

Evet doktorumdan cok sikayetler varmis ben amaliyat olduktan sonra ogrendim malesef.ve demin ev doktoruna gittim anlattik bir yil icinde olamaz die dusundu olsa bile bi kac sene sonra olabilcegini dusundu baska bi sey icin suphelendi karnimdan dolayi haftaya karnima bakacak ultrasonlA ve kanimi alacak obur ayda meme ultrasonum var bende bisey varsa bile simdilik baska bi sebepten dolayi Allahim ya butun hastaliklarin belirtiside ayni
Karnımı alacak derken ? 😧

X