• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Allerga tabii keratin

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mervu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
101
0
96
İstanbul
kızlar bu keratin bakımı değildir, keratim ampulu diye satılıyor yani kuaförün yaptığı düzleştiren keratin gibi değil.internetten aldım 5 adet kocaman ampul, kırıp şampuana katılıyor ya da boya yıpratmasın diye boyaya katılıyor. benden başka kullanmayı düşünen var mı

o kadar para verdim umarım işe yarayan bir şeydir. Son zamanlar çok renk değiştirdim saçlarım kurudu kalitesi bozuldu bende araştırmalara girdim

bence şampuanın içine katma şampuan sonuçta kimyasal içerikli ikisinin bir araya gelmesi birbirinin faydasını yok edebilir ayrı şekilde kullanman daha iyi olur
veya saç bakım yağına ekleyebilirsin

deneyince mutlaka haber ver:)
bende geçenlerde internetten araştırmıştım ,saç bakım için keratin hem krem hem ampul olarak vardı
kuaförlere satış yapan bi siteydi
o yüzden meraktayım işe yararsa bende alırım

bende o siteden aldım, boya yaparken kattım, boyayı biraz daha koyu yapıyor sanki (kahve tonları için konuşuyorum) ama dip boya olduğu için yıprandı mı yıpranmadımı bilmiyorum, 5li almıştım birini saç diplerime sürdüm bir gece kaldı, yağlar gibi değil belli olmuyor ve güzel kokuyor ama dediğim gibi ben diplere yoğunlaştım saçlarım uzasın istiyorum, birini tüm saçıma süreceğim o zaman yine yazarım, ama boyayı koyultmasını hesaba katarsanız, boyanın kafayı yakmasını engelliyor:)

başka bir başlıkta bir kullanıcı şöyle yazmış

yıllardır kullanıyorum çok memnunum açtıktan sonra neden hepsini kullanmayıp saklayacaksınız ki bunu anlayamadım
Bunu şampuanınıza ,saç kreminize ekleyebilirsiniz aylık saç boyası karışımınıza ilave edebilirsiniz kutusunun içersinde ayrıntılı kullanım klavuzunda da aynı şekilde tavsiye edilmektedir
banyoda sampuan beklerken vücudunuzu yıkama işlemini yaparsanız o bekleme süresi kafi gelecektir boyanın kimyasal zararlı etkisini kırarken aylık bakımını da saglamış olursunuz
ay dedim birkaç ay önce ara vereyim saç unutsun bir şampuanıma kırmayayım saçlarım keçe gibi oldu, çıtır çıtır kırıldı saç alıştı mı nasıl da istiyor ;ama uzun sürede de tedavi, ediyor yani aslında vitamin olarak ürfetilmiş betx evigen kulanana kadar saçın temel maddesi olan keratini tercih ediyorum
adedi de 7,5 lira

başlıkta şu, inceleyebilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-bakiminda-kullanilan-urunler/451990-keratin-ampulleri.html

Back