Allahıni seven bir akıl versin lütfen

susamsokagi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
46
9
36
36
Merhaba bayanlar,
Bir konuda Yardımınız a ihtiyacım var belki tecrubelerinizden yola çıkarak bir iki şey soyleyebilirsiniz.

İlk adetimi yasitlarim dan geç oldum 16 ma geliyordum. Ondan sonra aylarca olmadım ancak adet söktürücü ile oluyordum. Hala da öyleyim hormon testleri m ultrason hrp normal çıkmıştı. Doktor "yapacak bir şey yok bünye n öyle " dedi.

1.5 yıl önce evlendim ve yaklaşık 8 ay önce falan iliskiden birkaç gün sonra kahverengi lekelenme başladığını farkettim. Başlarda onemsemedim ama hit gide yogunlasmaya başladı her iliskiden sonra smear yaptık temiz cikti. Alttan yumurtalık ultrasonu çekti temiz cikti. Ancak son iliskimden sonra artık durum çok ciddi boyuta ulaştı yoğun bir şekilde kanamam oldu. Normalde kanama olmuyor hep iliskiden 2 gün sonra falan oluyor. Onun dışında normal de hafif kasik ağrıları ve sarımsı akinti var. Başka bir doktora gittim hormon testi istedi onu henüz gosteremedim ama temiz gibi gözüküyor. LH degeri 11.64 yüksek bir değermış ama onun bu kadar ciddi sorunlar açacağını düşünmüyorum. Temiz çıkarsa patoloji yapacağız dedi. Aranızda yaptıran var mı cok aciyor mu? Sonrasında kanama ne kadar yoğun oluyor ağrı çok şiddetli oluyor mu? Ve bir sitede okudum 35 yaşına kadar hatta menapoz a kadar patoloji siz teşhis mümkün diyor daha çok menapoz dan sonraki kanamalar için patoloji yapiliyorm us . Ve eminim patoloji benim psikolojim çok bozacak acı esigim çok düşük. Ne yapmalıyım sizce ne olabilir

her ılıskıden sonra kanama acaba kendınızı kasıyorsunuz ondan olabılır mı kı
16 yas adet olmak ıcın gec bı yas degıl bende ılk 16 yasımda oldum ...
her ılıskıden sonra kanama denınce aklıma hep ilişki seklınde sıkıntı gelıyor acıkcası
yeterı ıslaklık olmadan yasanan ılıskılerde oluyormus
gecmıs olsun...

her ılıskıden sonra kanama acaba kendınızı kasıyorsunuz ondan olabılır mı kı
16 yas adet olmak ıcın gec bı yas degıl bende ılk 16 yasımda oldum ...
her ılıskıden sonra kanama denınce aklıma hep ilişki seklınde sıkıntı gelıyor acıkcası
yeterı ıslaklık olmadan yasanan ılıskılerde oluyormus
gecmıs olsun...
İlişki esnasında ağrı zorluk vs olmuyor ve kanama gittikçe artıyor başta küçük bir kahverengi lekelenmeydi zaman gectikce kanamaya dönüştü bu yüzden bu ihtimal üzerinde çok durmamistim ben :/ yorumun için deçok teşekkürler

Günaydın..benimde ilişki sonrası kanamam oluyordu ertesi günü yada sonraki gün...doktora gittiğimde rahim duvarında kalınlaşma varmış.parça aldılar patalojiye gitti ama ben anestezi ile aldırdım...o gün biraz agrı oluyo kanam oluyo geçiyor.bazı arkadaşların anestesi almadan yaptırdığını biliyorum...çok geçmiş olsun canım...

Günaydın..benimde ilişki sonrası kanamam oluyordu ertesi günü yada sonraki gün...doktora gittiğimde rahim duvarında kalınlaşma varmış.parça aldılar patalojiye gitti ama ben anestezi ile aldırdım...o gün biraz agrı oluyo kanam oluyo geçiyor.bazı arkadaşların anestesi almadan yaptırdığını biliyorum...çok geçmiş olsun canım...
Günaydın.. Peki rahimdeki kalinlasma patoloji öncesinde anlasilmadi mi yani benim öyle bir şey olsa ultrason da belli eder miydi diye düşünüyorum internette yazıyor da :/ peki genel anestezi mi oldun ben lokal düşünüyorum. .bu arada Sağol canım cevap için de çok teşekkür ederim

rica ederim...benim muanede belli olmuştu ultrasonla kalınlık görünce parça alıncak dedi.patalojiye gitti ...ben genel aldım çünkü ben muane zor oluyorum..

rica ederim...benim muanede belli olmuştu ultrasonla kalınlık görünce parça alıncak dedi.patalojiye gitti ...ben genel aldım çünkü ben muane zor oluyorum..
Benim iki kez iki farklı doktor ultrason da bir anormallik görmedi bu yüzden emin olamıyorum ama sanırım şart :/ genel anestezi ta
benim iki farklı doktor iki kez yumurtalık ultrason um da bir anormallik gormedi bu yüzden supheli yim patoloji konusunda:/ en iyisi genel anestezi tabi ama insan tüm gün kendine geleemiyor

inşallah gerek kalmaz tabi...gönlünü ferah tut....anesteziyide işlem süresi için veriyolar ayılman da en fazla yarım saat ole düşünme yoğun vermiyorlar rahat ol canım...

Anestezi şekilleri çok iyi şimdi.
Kısa ve etkili veriliyor.
Sonrasinda hemen kendine geliyorsun.

Back