Dun.bugun ıkıncı gun.dus aldım ovdum napiym.sonra yıne krem surdum.kadın jiletler gibi yapmıs ya boya degil yarık sankı.herkes bır ay sınra silebılırız dediler.1 ay ewdeyım yanıne zaman yaptirdin?
Cok acıyor yanıyor.bıldigin kırmızı kızıl.benım kaslar sşyahAciyor mu akiyor mu?
Ilk 3 hafta baya boya birakiyor kas, 1 ay sonra kas oturuyor.
Cok kotu olmadiysa hic dokunma derim sildirmeyle, o da mesakkatli bisey.
illa sildircem diyorsan ve istanbul ya da izmirdeysen ema aydin’a ugra,instagramdan paylasimlarina bakabilirsin, iyi is cikariyorlar, belki de silmeden duzeltebilier de..
Cok acıyor yanıyor.bıldigin kırmızı kızıl.benım kaslar sşyah
Bi de para verdık yanı. Keske hiç dusunmeseydım yaptirmayi
Dun.bugun ıkıncı gun.dus aldım ovdum napiym.sonra yıne krem surdum.kadın jiletler gibi yapmıs ya boya degil yarık sankı.herkes bır ay sınra silebılırız dediler.1 ay ewdeyım yanı
Kalıcılığı ne kadar acabakeske yaptirmadan iyice arastirsaydin. bi hafta öyle recep ivedik gibi oluyorsun kabul bagliyor düsüyor. sonuc sahane. seklini begenmediysen birsey diyemem. microblaiding zaten jiletlemek...
Kalıcılığı ne kadar acaba
Suan cok yanıyor normal mibir hafta recep ivedi
bir aydan sonra tamamen dogal görüntü
bi sene dolmadan kayip oluyor zaten
Benım neden acıyor kı o zaman. Cok yanıyor.bepanten plus suruyorum yanıyor surmesem de yanıyor.cok kotuAllah Allah
Bende yaptirdim acima hic olmadi, ciktigimda simsiyahti,1 ay icinde oturdu rengi,simdi ise tamamen kendiliginden silindi.
Ilk 4 gun kesinlikle suyla temas ettirmeyin demislerdi bana, yuzumu yikayamadim 4 gun, size oyle bir uyarida bulunmuslar miydi?
Suan cok yanıyor normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?