Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

slm kıslar aslım hayırlı olsun gormeye gelmısler
dernım sende uzulme allah acar bı kapı
ben pıncırımla kawgalıyım sanırım bu ayrılıgımızda bayagı uzun surecekmafoldumben

aaaaaaaaaaaaa.... ne demek kavgalıyım yaaa.. nolduki bebişim sizee..nazarmı değdii mafoldumben

evet canım geçen hafta ıstemeye geldıler.babam dusunelım dedı.bu haftasonu onlara gıttık yemege.bu cmartesı pzarda babam davet edıcek buyrun geln dyee...öle yanee..​

rabbım tatmına erdırsın ins.. gulum
kızzz naptın sen eniştemeee... sırnaşık şey nası becerdin yafrumm kaydirigubbakcemile3​

elim kactı :kedi::1closedeyes:

Efulim, Panterim nasılsınız?
Aslımm hafta sonu ne giyicen?

canım geçen gıydıklerımı bılıyosun...bıde ne gıyım falan dıye sıze danısırken bı elbıseyle fotografımı koymustum.o elbıseyı gıyebılırım canım..aklımda o war sımdılık olurmu o?​

ayy evet büyük gün hihoyyyt
inşallah çok güzel bi şekilde geçer canım benm :Saruboceq:
Bu sefer ne giymeye karar verdin aslım?

canım geçen etek gömlek giymiştim.bu seferde geçen resmini bu topikte paylaştığım elbiseyi giymeyi düşünüyorum.olur mu sence bitanem :uhm:​

hoşbulduk bebeğim sıkma canını elbet onlardan çıkar bu emeklerin karşılığı türkiyede bi çok işyeri var böyle ünvanlarından şahıslarından da mı utanmıyo bu insanlar.

sana yemin ederim bundan sonra bende bir gram tozunu almam o pınarın...

ne güzelde söyledin hazanımm... biz hep yanındayız derenm bnm :1hug:

Kızlar Allah hepinizden razı olsun kurban olim ben size sağolun iyki varsınız :1hug:
çok duygulandırdınız beni hatta onunlada kalmadı ağlattınız ne söyleyeceğimi bilmiyorum inanın hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan

dudagını patlattım pıncırın:çok üzgünüm:kötükedihüsomafoldumben

Sende ağlarken güldürdün çok yaşa emi sen :roflol:

canım geçen etek gömlek giymiştim.bu seferde geçen resmini bu topikte paylaştığım elbiseyi giymeyi düşünüyorum.olur mu sence bitanem :uhm:​

aa evet hatırladım o resmini.bunu mu giysem falan demiştin geçen sefer için.bence çok güzel bi elbiseydi tatlım sana da çok yakışmıştı a.s

sen bizim dostumuzsun bitanem..
Tek eksiğimiz yanında olamamak...
Ama dost olabildiğimiz kadar yanındayız her zaman!

aa evet hatırladım o resmini.bunu mu giysem falan demiştin geçen sefer için.bence çok güzel bi elbiseydi tatlım sana da çok yakışmıştı a.s

sağol bitanemm..öyle yaparm ya onu gyerm...
Sözdede aşkımla tam takım olcaz...
Beyaz ceket-siyah pant-siyah gömlek ikimizde

ayy derenime nolmuşş yeni okudum. canım benim üzülme yaa en sonunda hakkınızı alıcaksınız bence. onlar da Allahlarından bulsunlar. koskoca pınar yaptığına bak. zaten bi kötü anım vardı pınarla ilgili şimdi daha da sinir oldum. insanlarda hiç mi Allah korkusu yok yaa. üzülme hayatım ya her şey hayırlısıyla olur inşallah yeter ki sizin sağlığınız sıhhatiniz huzurunuz yerinde olsun tatlım sen sıkma o güzel canını :1hug:

Son düzenleme:
ayy ne güzel maşallah
resimlerinizi merakla bekliyoruz aslışım kaydirigubbakcemile3

OO AYIPSIN BİTANEMM.. ERTESİ GÜN ANINDA KOYUCAM kaydirigubbakcemile3
2.GELMELERİNDE BELKİ ÇEKEMEYEBİLİRİM KALABALIK OLUR ÇNKÜ UYGUN OLMAYABİLR YÜZÜK FLAN TAKILMYCAK SONÇTA.AMA SÖZ FOTOLARINI MUTLAKA KOYARIM..
GERÇİ SÖZÜMÜZ KURBAN BAYRAMINDAN HEMEN SONRA AMA 1AY VAR YİNEDE OF OF GÖZÜMDE BÜYÜYO WALLA BNİM akannehir

Allah daha kötüsünü esirgesin,
Hep böyle hoş sebeplerden dök gözyaşını.
Derenim her şerde bi hayır vardır. :asigim:

Aslışımm evet o elbise harika olur meleğimm. opuyorumnanaktan

Panterimm öp patlattığın yeri, affeder delikafadulden[/B]

DERENİM SAKINN...AĞLAMAK YOK! SEN AĞLARKEN ONLARI SEVİNDİRİRSİN SADECE..KENDİNİ ÜZMEKTEN BAŞKA HİÇ BİR ŞEY YAPMIYORSUN... lmaz:

Tamam canım onu giyerim a.s
Panterim walla benimkinin dudağını patlatsam küsmek yerine oda bnmkni patlatırdı heralde kaydirigubbakcemile3 çok romantiktirde kendisi... :roflol: (allah içinkaydirigubbakcemile3) git öpp kocamann affeder sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…