Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

OO AYIPSIN BİTANEMM.. ERTESİ GÜN ANINDA KOYUCAM kaydirigubbakcemile3
2.GELMELERİNDE BELKİ ÇEKEMEYEBİLİRİM KALABALIK OLUR ÇNKÜ UYGUN OLMAYABİLR YÜZÜK FLAN TAKILMYCAK SONÇTA.AMA SÖZ FOTOLARINI MUTLAKA KOYARIM..
GERÇİ SÖZÜMÜZ KURBAN BAYRAMINDAN HEMEN SONRA AMA 1AY VAR YİNEDE OF OF GÖZÜMDE BÜYÜYO WALLA BNİM akannehir

büyümesin hayatım gözünde her şey hayırlısıyla güzel bi şekilde olcak Allahın izniyle yerimseniben

inşallah balımmm :Saruboceq:
sen napıyosun bakalım geri sayımlar nasıl gidiyo..? :)

2 güncük kaldı :lepi: ama aşkım kesin olarak gelemiyomuş tüm umutlarım bitti artık senağlama üff uzaklık ne kadar kötü bi şey ya istdiğin zaman görüşemiyosun özel günlerde bile sevdiğin kişinin yanında olamıyosun :çok üzgünüm: beklentilerim başka bahara kaldı artık :nazar:

2 güncük kaldı :lepi: ama aşkım kesin olarak gelemiyomuş tüm umutlarım bitti artık senağlama üff uzaklık ne kadar kötü bi şey ya istdiğin zaman görüşemiyosun özel günlerde bile sevdiğin kişinin yanında olamıyosun :çok üzgünüm: beklentilerim başka bahara kaldı artık :nazar:

uuf..çok üzüldüm yaaa :çok üzgünüm: canım güçlü ol... uzaklık evet lanet bişey ama sevgi olunca arada özlemek bile güzel be tatlım...bi gün sonsuza dek onun yanında uyanıcaksın bide öyle düşün bitanem olurmu :1hug: bliyorum sabretmek çok zor ama ne demişler sabreden pembişş muradına ermişşş... kaydirigubbakcemile3

uuf..çok üzüldüm yaaa :çok üzgünüm: canım güçlü ol... uzaklık evet lanet bişey ama sevgi olunca arada özlemek bile güzel be tatlım...bi gün sonsuza dek onun yanında uyanıcaksın bide öyle düşün bitanem olurmu :1hug: bliyorum sabretmek çok zor ama ne demişler sabreden pembişş muradına ermişşş... kaydirigubbakcemile3

canımsın aslım sağol :1hug:
zaten ben de ileriki günleri düşünerek sabrediyorum hep bu uzak yaşadığımız günlerin acısını çıkarırız diyerek sabrediyorum. ama biz hep önceden birlikteydik ankaradaydı o da.4 aydır böyle ayrı ayrı yaşamaya başladık bu çok zor oldu bizim için çünkü hiç bu kadar ayrı kalmamıştık önceden:çok üzgünüm: ama sabredicez tabi başka seçeneğimiz yok şu an bekliycez sadece

canımsın aslım sağol :1hug:
zaten ben de ileriki günleri düşünerek sabrediyorum hep bu uzak yaşadığımız günlerin acısını çıkarırız diyerek sabrediyorum. ama biz hep önceden birlikteydik ankaradaydı o da.4 aydır böyle ayrı ayrı yaşamaya başladık bu çok zor oldu bizim için çünkü hiç bu kadar ayrı kalmamıştık önceden:çok üzgünüm: ama sabredicez tabi başka seçeneğimiz yok şu an bekliycez sadece

2nizde aynı şehirde yaşarken neden ayrıldınız bitanem onu anlamadım :uhm:

ayy derenime nolmuşş yeni okudum. canım benim üzülme yaa en sonunda hakkınızı alıcaksınız bence. onlar da Allahlarından bulsunlar. koskoca pınar yaptığına bak. zaten bi kötü anım vardı pınarla ilgili şimdi daha da sinir oldum. insanlarda hiç mi Allah korkusu yok yaa. üzülme hayatım ya her şey hayırlısıyla olur inşallah yeter ki sizin sağlığınız sıhhatiniz huzurunuz yerinde olsun tatlım sen sıkma o güzel canını :1hug:

canım benim sağolasın yok demekki Allah Korkusu olsa böyle yapmazlar
amaann kendileri bilir bak kaçtane tüketici kaybettiler şimdi zemuszemus
sen nasılsın pıtırcığım opuyorumnanaktan

Allah daha kötüsünü esirgesin,
Hep böyle hoş sebeplerden dök gözyaşını.
Derenim her şerde bi hayır vardır. :asigim:

Aslışımm evet o elbise harika olur meleğimm. opuyorumnanaktan

Allah razı olsun canımmm iyi dileklerin için çok sağol balım :asigim:
bu arada sen benden ne istiyordun hala söylemedin laelaelaelaelae

DERENİM SAKINN...AĞLAMAK YOK! SEN AĞLARKEN ONLARI SEVİNDİRİRSİN SADECE..KENDİNİ ÜZMEKTEN BAŞKA HİÇ BİR ŞEY YAPMIYORSUN... :eek:lmaz:

onlar için ne ağlıyacam ayy onlar benim tek damla göz yaşıma kurban olsunlar :dilcikar:
beni dostlarımın sizlerin ince düşünceleri ve destekleri ağlattı :1hug:

Kızlarr deliricem yaa
Sabahtan beri resimlere link almaya çalışıyorummm.
Olmuyor :1shok:

onlar için ne ağlıyacam ayy onlar benim tek damla göz yaşıma kurban olsunlar :dilcikar:

ooy anammm.. kurban olurummmmm..... kuşumm sen hep gülll... kurban olsun eniştem senin o gülen yüzünee... Şeniz

:kedi: :kedi:
Benim çizelgemi 1 kasımdan ileriye sayması için ayarlayabilirmiyiz.
Sana bir ömür söz vereli yazıp :kedi:

:asigim:

evet kaybeden kendileri olcak sen hiiçç üzülme canım benm :1hug:
ben de iyiyim canım nolsun işte

X