Allahın Şaşkınlar Kulübü AŞIK OLANLARIN BULUŞMA TOPİĞİ

Canım sıkkın yaaaaaaaaaa

Karşı Taraf temyize gitmiş yaaaaaaaaaa

Oysa umutluydum bu sefer aklıma gelen herşey başıma geliyo üfff üfffffffffffff

bizim düğün bahara kaldııı :gitme:

CANIM HAYIRDIRR... :uhm: :1shok:​

Yaa aşkım bundan 2 yıl önce pınar şirketinden suçsuz yere işten çıkarıldı
mahkemeye verdik 1.5 yıldır mahkeme sürüyordu 3 hafta önce davayı temyiz yolu açık olmak üzere kazandık paramızı almayı bekliyorduk
ama adi pınar bu seferde sırf bizimle uğraşmak adına temyize gitmiş o kadarda olmaz diyordum koskoca pınar bu kadar küçülemez diyordum fakat küçüklermiş
temyizede gitse cehennemede gitse o para bizim artık ama bu kadar hasiyetsiz olacaklarını tahmin edemezdim doğrusu üstelik faizde ödeyecekler ama adiliklerinden de vazgeçmiyorlar
parayı alamıyoruz yani mecburen 3-4 ay daha bekliyeceğiz çok canım sıkıldı yaaa

allah ıslak etsin...allahından bulsunlarr... trilyonlarca para kazanıyolar ama bi insanın hakkını veremiyolar..yazıklar olsun koskoca pınar bide!

allah ıslak etsin...allahından bulsunlarr... trilyonlarca para kazanıyolar ama bi insanın hakkını veremiyolar..yazıklar olsun koskoca pınar bide!

Ah aslı ahh işten atılmasaydı eğer ben şimdiye anneydim belkide onların yüzünden günlerce ağladım hayellerimden vazgeçtim hiçbir suçu yoktu tamerin hem çalışma ve güvenlik bakanlığı onayladı suçsuzluğunu hemde mahkeme
ama hala hayellerimle oynamaya devam ediyorlar Bu dünyaın diğer tarafıda var elbette çıkacak yaptıkları bu haksızlık ne deyim yine erteledim hayellerimi
zaten başka çaremde yok ...

allahından bulsunlar canım ne desem bos..beddua etsek gelır dolasır yıne bızı bulurr..allah ıslah etsın allah ne yapacagını bılır..kımsenın yanına kalmaz yaptıkları merak etme..dedgn gıbı bunun dıger tarafıda war..burda kaçabıldıklerı kadar kaçsınlar..neyın mucadelesını verıyolarkı...trılyonlarla oynuyolar..ama senın hakkını vermeye gelınce ınat edıyolar...warmı boyle dusuk aciz bi zihniyet ya

öyle yapa yapa zengin olmuşlardır belkide...
bizim gibi 10 işcinin parasını tutsalar ellerinde 100.000.00 Para yapar canım
bu parayıda fazie atsalar 1.5 seneliğine dünyanın parasını kazanırlar
amaan ne halleri varsa görsünler Ben Allahıma Emanet Ettim Bile Onları :gitme:

Hakkımızı Rabbim Alsın İnşallah hem o mazlumların hakkını zalimlerden almayı vaad etmiştir :Saruboceq:

Zaten kış geldi bu soğukta düğünde yapılmazdı :çok üzgünüm:

hayatım boyunca pınar 'ın hiçbir ürününü almayacağım

Son düzenleme:
hoşbulduk bebeğim sıkma canını elbet onlardan çıkar bu emeklerin karşılığı türkiyede bi çok işyeri var böyle ünvanlarından şahıslarından da mı utanmıyo bu insanlar.

Kızlarr yine ben geldimm,
Bugün bi görünüp bi kayboluyorum. :kedi:
Derenim güzel gamzelim benim,
Sıkma o tatlı canını, geç olsun ama güç olmasın.
Hem böylece sizde daha çok AŞIK oluyorsunuz birbirinize :asigim:
Unutma ki biz hep yanındayız, anlat Pınar'a say söv hatta :)
Seni dinler, destekleriz.
An itibariyle Pınar tüketimime nokta koymuş bulunuyorum :jeyyar:
Sadece gülümse, gamzelerini eniştemizden esirgeme.
Eminim oda bu duruma çok üzülüyordur,
Ama sen ikinize de güç ver meleğim.

sana yemin ederim bundan sonra bende bir gram tozunu almam o pınarın...

ne güzelde söyledin hazanımm... biz hep yanındayız derenm bnm :1hug:

efulim hoşgeldin canım nasılsın opuyorumnanaktan

slm kıslar aslım hayırlı olsun gormeye gelmısler
dernım sende uzulme allah acar bı kapı
ben pıncırımla kawgalıyım sanırım bu ayrılıgımızda bayagı uzun surecekmafoldumben

Efulim, Panterim nasılsınız?
Aslımm hafta sonu ne giyicen?

Niye pıncırınla kavgalısınız tatlım,
Uzun küslükler sokmayın aranıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…