• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Allah'ın emri Peygamber'in kavliyle Kızınız Aslı'yı Oğlumuz Hasan'a istiyoruzzz :))

hayırlı olsun canımmmŞeniz
topıgını dugunun olmadan gorebılmısım neysekı-tatlicadiarzu-
cok cok cok mutlu olun ıns :asigim:

aman iyi bari canımkaydirigubbakcemile3
ee nasıl gecti kuzum heyecan durumları nasıldı tuzlu kahve ıcırdınmı damada:jeyyar:

bebişimm çok heyecanlıydımm aşırı heyecan yaptımm...
bizim taraf çok kalabalıktı.davet etmediğimiz misafirler bile vardı
acayip sinir oldum
cezvedede yaptım yetmedi çaydanlıkta bile kahve pişirdim o kadar kalabalıkki
e evde küçük
millet minderlere falan çöktü artık kaydirigubbakcemile3
aşkım bademcikleri şişti çok hastaydı balgam falan vardı öksürüyodu
zaten cezvede yoktu ona ayrı tuzlu kahve yapıcak
bnde kıyamadım sinirden onu akılda etmedim

ayyy canım benim.. sonunda o güne ulaştınız he :asigim: tebrikler.. Allah tamamına erdirsin inş.

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin cnm :) darısı başımıza

hayırlı ugurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin :nazar: a.s.

ayyy canım benim.. sonunda o güne ulaştınız he :asigim: tebrikler.. Allah tamamına erdirsin inş.

allah mesut etsin cnm darısı başıma =)

teşekkür ederim kızlar... evet on41 sonundaaaa... sırnaşık şey

isteme gecesinde her iki taraf içinde en zor şeydir erkek babası için istemek kız babası içinse vermek ben kendiminkinde çok kötü olmuştum babası sesi titreyerek istemişti babamda içinde uhte olan verdim gitti demişti.ama en güzel ve hayat boyu unutulmayacak anların başlangıcı.

isteme gecesinde her iki taraf içinde en zor şeydir erkek babası için istemek kız babası içinse vermek ben kendiminkinde çok kötü olmuştum babası sesi titreyerek istemişti babamda içinde uhte olan verdim gitti demişti.ama en güzel ve hayat boyu unutulmayacak anların başlangıcı.

babamın gençler anlaşmış.... diye söze başladığı an ben durabilirmiyim öyle bi ağladım ki mutfakta senağlama allahım utandırmasın inşallah

Back