• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Allah'ın emri Peygamber'in kavliyle Kızınız Aslı'yı Oğlumuz Hasan'a istiyoruzzz :))

ben kıyafetini tam göremedim ama eminim güzeldir.aslında avatardaki resmin çok hoşuma gitti.mutluluklarropuyorumnanaktan

yoo netti aslında resmim canım yaa...
teşekkür ederim tatlım bende bayılıyorum bu resmimize..o yüzden avatarıma koydum
sanada mutluluklar canım opuyorumnanaktan

çok güzel olmuş canım Dilerim Rabbim Ağzınızın tadını hiç bozmaz aşk kuşum benim :asigim:

çikolatadan bende isterim :sm_cool:

canım ne kadar da yakışmışşınız yaaaaaa bu konuda yazdım ama duramadım cok tatlısınızzzzzz uyumunuz cok güzelllŞeniz

ayyy canım benim yaa ben ne zamandır foruma giremedim canımmm Allah tamamına erdirsin çok sevinndimmmmmmm opuyorumnanaktan

anumm kuzumm daha yeni görüorum bunlarıı.e malum kk de tek işim sennle muhabbett bu ara .sen ne güsel olmuşun öle yhaa.çiçekle çikolatanda çok güseller.allah hayırlısıyla kawuşmanızı naip etsin canım yaa.yarın cumartesii.büyük gün yanii .hadi bkm neler olcakk heyecanla bekliorum haayerimseniben

anumm kuzumm daha yeni görüorum bunlarıı.e malum kk de tek işim sennle muhabbett bu ara .sen ne güsel olmuşun öle yhaa.çiçekle çikolatanda çok güseller.allah hayırlısıyla kawuşmanızı naip etsin canım yaa.yarın cumartesii.büyük gün yanii .hadi bkm neler olcakk heyecanla bekliorum haayerimseniben

ooy meleğimmm çok sağol hayatım bnmm... opuyorumnanaktan yarın için çok sabırsızımmm...acayip heyecanlıyım yaaa kaydirigubbakcemile3

bizde kızmız aslıyı oğlunuz hasana verdikkk gitttiiii allah mutlu etsinnnopuyorumnanaktan

Back