oy oy güzelliğe bak çok güzelsin canım...
Mutluluğun daim olsun darısı tüm bekarlara :))
canım bnm çoooooooook tşk ederm... amiin... darısı başına :Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy oy güzelliğe bak çok güzelsin canım...
Mutluluğun daim olsun darısı tüm bekarlara :))
çikolatan ve çiçeğin çok güzelmiş sen de çok güzel olmuşsun canım! Darısı bekarların başına :)
ben kıyafetini tam göremedim ama eminim güzeldir.aslında avatardaki resmin çok hoşuma gitti.mutluluklarropuyorumnanaktan
yoo netti aslında resmim canım yaa...
teşekkür ederim tatlım bende bayılıyorum bu resmimize..o yüzden avatarıma koydum
sanada mutluluklar canım opuyorumnanaktan
çok doğal ve gerçekçi çıkmışsınız
çok güzel olmuş canım Dilerim Rabbim Ağzınızın tadını hiç bozmaz aşk kuşum benim :asigim:
çikolatadan bende isterim :sm_cool:
canım ne kadar da yakışmışşınız yaaaaaa bu konuda yazdım ama duramadım cok tatlısınızzzzzz uyumunuz cok güzelllŞeniz
ayyy canım benim yaa ben ne zamandır foruma giremedim canımmm Allah tamamına erdirsin çok sevinndimmmmmmm opuyorumnanaktan
SAĞOL CANIMINİÇİİ ... AMİNNN İNŞ.. :Saruboceq:
resimleri göremiyorum malum işyeri pc izin açmıyor.. akşam eve gidince bakıcam resimlerine hem benimkileride eklerim yerimseniben
Allah mutluluğunuzu daim eylesin canım
resimleri göremiyorum malum işyeri pc izin açmıyor.. akşam eve gidince bakıcam resimlerine hem benimkileride eklerim yerimseniben
anumm kuzumm daha yeni görüorum bunlarıı.e malum kk de tek işim sennle muhabbett bu ara .sen ne güsel olmuşun öle yhaa.çiçekle çikolatanda çok güseller.allah hayırlısıyla kawuşmanızı naip etsin canım yaa.yarın cumartesii.büyük gün yanii .hadi bkm neler olcakk heyecanla bekliorum haayerimseniben
bizde kızmız aslıyı oğlunuz hasana verdikkk gitttiiii allah mutlu etsinnnopuyorumnanaktan
hadi hayırlı olsun, allah pişman etmesin inşallah...