Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah tamamına erdirsin canım birde beniisteselerdi ::sinifsinif:
eee ikinci kez istendinmi verdiler mi
şey bu arada hayırlı olsun zemuszemus
isterler canım isterler... benmde canm cktıı mıde krampları geçiriodm wlla artık ama ıstedıler sonunda kaydirigubbakcemile3
bizimki zor gibi canım ben babamada söyledim babam istemiyor 6 yıl bitmek üzere bizim ilişkinin babamada 6 yıl diyemedim zaten şimdi tekrar nasıl söylicem konuyu açacam bilmiyorum herşeyi kendimiz yapacağımız için söz nişan hep erkek arkadaşımın omuzlarında oda zorlanıyor maddiyatsızlıktan mafoldumben:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
neden baban ıstemıyor canım :uhm: erkek arkadaşınla hıc tanısmadılar mı :uhm:
canım biz üniversiteden beri birlikteyiz,erkek ark. çocukluğundan beri boyacılık yapıyor ve iyide para kazanıyor iş bulamadığı içinde boyacılığa devam etti,şimdi polislik sınavını kazandı bende babama dedimki şuanda boyacılık yapıyor ama polislik sınavına girecek polis olacak dedim oda ben boyacıya kız vermem dedi
sınavı kazansın ondan sonra konuşuruz dedi.bende sevindim sınavı kazandı ancak anneme demişlki ayır ben polisede kız vermem hayatı boyunca sıkıntı çekecek demiş benim annem ve babamda memur hep borç ödemişler halada ödüyorlar kaydirigubbakcemile3 daha iyi biryerden birilerini bulamamış mı filan gibi laflar ediyor sorun büyük değil ama benim babam acayip büyütüyor tabi birde borçla evlenecez ikimiz yapacaz herşeyi babam bunada karşı ailesi neden arkasında değil diyor:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
evet canım benimsöylediklerinde haklısın en kötüsü tanımadan yorum yapması bugün akşam sevgilimle buluşcaz ve nişan olayını konuşacaz ocak ayından sonra diyorduk ama beklemek manasız ben bayramda tanışsınlar diyorum artık sabredecek gücüm kalmadı çünkü:çok üzgünüm:her baba evladının rahat etmesını ıster elbette
ona bısey dıyemez hıc kımse
ama maddı durumu gayet ıyı olan bırıyle bırlıkte oldugun zaman o ınsanın evlendıkten sonra degısmeyecegı ne malum sana karşı hem manevı hem maddı?
ınsanları bu anlamda yargılamamk lazım
sen o ınsanı seçtysen ztn bazı seylerı goze almıssın demektır
bence bu sekılde anlat babana canım
evet canım benimsöylediklerinde haklısın en kötüsü tanımadan yorum yapması bugün akşam sevgilimle buluşcaz ve nişan olayını konuşacaz ocak ayından sonra diyorduk ama beklemek manasız ben bayramda tanışsınlar diyorum artık sabredecek gücüm kalmadı çünkü:çok üzgünüm:
bu arada sizinkiler hafta sonumu geliyor
evet canım babam çağırırsa tabi kaydirigubbakcemile3 istemiyo beni vermek kaydirigubbakcemile3
babalar kızlarını paylaşamıyor başka birisiyle
vermek zor geliyorr,ablam evlenirkende babam ablama saymadım ama 30 kere emin misin diye sormuştu ortada birşey yokken hemde sonrada tüm nişanlılığı boyunca adamın yüzü gülmedi bir kere karalar bağladı ,zorrr geliyor zoor
bizde mi öyle olacaz acaba yada kocalarımızda mı öyle olacak:uhm:bnm babamda senn baban gıbı canım... emınmısın dıyp duruyo kaydirigubbakcemile3
bizde mi öyle olacaz acaba yada kocalarımızda mı öyle olacak:uhm:
birde kızlar babalarına benzeyen erkeklerle evlenirlermiş,ayrıca yaş ilerledikçe büyüklere benzemeye başlarmışız kaydirigubbakcemile3
ufff evet aynı durum bendede var malaseffff özellikle erkek ark babama benzemesi birşey oluyor ikisi aynı anda arayıp aynı şeyleri söylüyorlar bana sanki gizliden ağız birliği yapıyorlarevet ben buyudukce annemın aynısının tıpkısından oldum şahsen kaydirigubbakcemile3 benım erkek arkadasım babamın huylarının kopyalanmış halii..bu kadar benzer yaniiii hee
ufff evet aynı durum bendede var malaseffff özellikle erkek ark babama benzemesi birşey oluyor ikisi aynı anda arayıp aynı şeyleri söylüyorlar bana sanki gizliden ağız birliği yapıyorlar