• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Allah'ın emri Peygamber'in kavliyle Kızınız Aslı'yı Oğlumuz Hasan'a istiyoruzzz :))

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
:asigim: :nazar: ısteme Çikolatam :asigim: :nazar:

:nazar:

:asigim: :nazar: ısteme Çiçeğim :asigim: :nazar:

:asigim: :nazar: BEN :asigim: :nazar:

:nazar:

:asigim: :nazar: Babacığım ve Ben ... Misafirleri Beklerken :asigim: :nazar:
Anne seninle resim çekinmemişiz bebişim yaa kaydirigubbakcemile3

:asigim: AŞKLARIN EN GÜZELı... :asigim:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk yorum benden süper olmuşsn canım benim mutluluğun hiç bozulmasın inş :nazar:

çok güzel olmuş canım Dilerim Rabbim Ağzınızın tadını hiç bozmaz aşk kuşum benim :asigim:

çikolatadan bende isterim :sm_cool:

allah mutluluğunuzu bozmasın..çok heyecan veriici bişey yaa..hele sevdiğini o kapıda görmek yürek pıt pttt..1 buçuk yıllık evliyiz aşkımla o günü hatırlar güleriz...çok güzeldi yaa..

allah mutluluğunuzu bozmasın..çok heyecan veriici bişey yaa..hele sevdiğini o kapıda görmek yürek pıt pttt..1 buçuk yıllık evliyiz aşkımla o günü hatırlar güleriz...çok güzeldi yaa..

amiinnn.... :Saruboceq: ben heyecandan öldüm yaa.. yemek yiyemedim.. midem sırtıma yapıştı kaydirigubbakcemile3 allah bozmasın hiç birimizin mutluluğunuu... banada senin gibi evli olupta geçmişe bakıp aşkımla beraber gülerek hatırlayabileceğimiz zamanları nasip eder inşallah rabbim

allah mutluluğunu daim etsin meleğim en kötü gününüz böyle olsunopuyorumnanaktan

_biricik_ teşekkürler hayatım yerimseniben

derinss canım babam ilk gelmelerinde vermedi beni adettendir diye kaydirigubbakcemile3
ikinci gelmelerinde çeker koyarım resmini
ama yinede koyayım önceki resimlerimizden kaydirigubbakcemile3

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslışımmmmmmmmm, sabah bakmıştım resimlerine ben ama mesaj yazamadım :kedi:
Bebeğim çok güzel olmuşsun gerçekten, bayıldım.
Etek ve gömlekle muhteşem görünüyosun.
Hasanda zevkliymiş canım, hem gelin hem çiçek hem çikolata güzel.

tatlımmm çok güzel her şey ya bi ömür boyu mutlu ol hep böyle inşallah opuyorumnanaktan

zeynepberre
alleGria
Hazanımmmmm
Pembelimmm

canlarım çok sağolunnn... darısı başınızaa fıstıklarım...
gerçi hazanımın başınada geldi emmeee kaydirigubbakcemile3

Back